Ковель прийме свій бюджет, не чекаючи Верховної Ради та Волиньради

20 Листопада 2017, 18:00
2416

Так сьогодні заявив ковельській міський голова Олег Кіндер на щотижневій апаратній нараді у мерії.

«Ми Верховну Раду чекати не будемо по прийняттю в першому читанні. Скількома голосами було проголосовано – ви бачите. Я переконаний, що бюджет буде прийнятий на вісімнадцятий рік. Не будемо далі чекати від обласної ради бюджету, тому що він і так вже переноситься третій раз чи четвертий раз», – сказав Олег Олексійович.

При цьому мер зауважив, що в шістнадцятому році Волинська обласна рада не прийняла Бюджет-2017, а проголосувала за нього лише в лютому цього року.

«Контрольні цифри – це таке. Потім ми зміни внесемо. Нічого страшного немає. Але бюджет на вісімнадцятий рік, згідно чинного законодавства, до 25 числа ми мусимо п-р-и-й-н-я-ти», – наголосив Олег Кіндер.

Також міський голова нагадав, що чергова сесія міськради відбудеться цього четверга – 23 листопада. За його словами, він ще не знає, чи буде проводитися позачергова сесія саме з бюджету.

«Ще рішення поки що не прийнято. Ну, ми побачимо, як спрацює Верховна Рада, як спрацює обласна рада. Але те, що в цьому році будемо бюджет приймати, це однозначно», – запевнив градоначальник.

Коментарі
20 Листопада 2017, 23:41
А трати на святкування ювілею Ковеля заложили в той бюдже?
21 Листопада 2017, 01:26
Треба в дохідну частину бюджету закласти надходження хабарів всяким товстигам. Тоді хоч дороги буде за що відремонтувати.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром