У «Брістолі» рятувальники тренувались гасити пожежі у місцях з масовим перебуванням людей

21 Листопада 2017, 15:26
3091

Учора, 20 листопада рятувальники 4-ї та 19-ї державних пожежно-рятувальних частин міста Ковеля та 17-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Турійськ вдосконалювали навички з ліквідації пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей під час тактико-спеціальних навчань, що відбулися в торгово-розважальному центрі «Брістоль» у місті Ковелі.

Про це повідомляється на сайті ДСНС України у Волинській області.

За легендою навчань, пожежа виникла внаслідок короткого замикання електромережі на третьому поверсі в дитячому розважальному центрі. Першочергово до ліквідації надзвичайної ситуації приступила добровільна пожежна команда закладу: були вжиті заходи зі знеструмлення будівлі, евакуації відвідувачів та персоналу.

На час прибуття перших підрозділів Служби «101» умовна пожежа поширилася на значну площу, утворилося сильне задимлення, вогонь загрожував перекинутися на суміжні приміщення та несучі конструкції. Рятувальники у складі ланок газодимозахисної служби відпрацювали комплекс дій з ліквідації ймовірної надзвичайної події.

Під час навчань рятувальники провели також вивчення оперативно-тактичної характеристики об’єкта, особливостей зовнішнього протипожежного водопостачання та перевірили стан забезпечення пожежної безпеки.

 


1

1


1

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024