Розповіли, у яких новобудовах Волині найкращі вікна

23 Листопада 2017, 14:37
4410

У яких новобудовах Волині найкращі вікна, – розповіли менеджерам з продажу будівельної компанії «Інвестор» на семінарі-тренінгу «Як обрати якісне вікно?», – повідомляє «Перший».

 


 

З чого складається сучасне вікно, що таке теплопровідність та які переваги алюмінієвих конструкцій – саме на цьому акцентував увагу працівників директор ТзОВ «Атлант Плюс» Ростислав Лісовий.

Він наочно продемонстрував особливості вікон виробництва «Атлант плюс» – бренду WDS, які встановлені чи не у кожному житловому комплексі БК «Інвестор».

 


 

«На перший погляд, усі вікна здаються однаковими, але це не так. Вони відрізняються своїми характеристиками: насамперед – це теплозбереження та шумоізоляція.

Треба враховувати такі критерії: товщина стінки профілю, кількість камер профілю, камерність склопакету, бо можна поставити звичайне скло, але коефіцієнт теплопровідності буде набагато меншим», ­– розповів директор «Атлант плюс». 

Основне виробництво «Атлант плюс» - це вікна та двері з високоякісних та екологічних профілів ПВХ та алюмінію, різної форми, будь-яких кольорів і найважливіше - відмінної якості.

Зауважимо, що вікна фірми «Антлант плюс» використані під час будівництва житлових комплексів «Супернова»«Юпітер»«Парковий квартал» та «Сіріус».

 

Директор ТзОВ «Атлант Плюс» Ростислав Лісовий
Директор ТзОВ «Атлант Плюс» Ростислав Лісовий

 

«Ми постачаємо сучасні ламіновані вікна, які з часом не втрачають свого кольору і не потребують регулярного фарбування.

Наші вікна – з п’ятикамерного профілю з двокамерним склопакетом, тобто у них є три скла, два з яких є енергозберігаючими з напиленням срібла для забезпечення максимального ефекту по теплозбереженюю і звукоізоляції. У нас є власна лінія для ламінування профілю, тобто різна кольорова гамма», – зауважив він.

 







 

Металопластикові вікна, двері, рами для лоджій, вітражі, автоматичні ворота, скляні офісні перегородки – далеко не увесь перелік того, що пропонує компанія «Атлант Плюс» для волинян.

Щороку «Атлант Плюс» розширює асортимент продукції, зважаючи на те, що в тренді, чого вимагає споживач. З останнього – почали виготовляти автоматичні ворота, протизламні жалюзі, скляні перегородки та конструкції, вентильовані фасади.

 


 

За словами Ростислава Лісового, під час виготовлення вікон «Атлант Плюс» використовує профіль дніпропетровського заводу «Міропласт» бренду WindowDoorSystems (WDS) та фурнітуру  австрійського фамільного бренду МАКО.

 


 

Серед особливостей вікон ТзОВ «Атлант плюс» - функція мікропровітрювання та спеціальний захист від відкривання вікон дітьми.

 


 

Після завершення навчання керівник відділу продажів будівельної компанії «Інвестор» Вікторія Доманська зауважила, що для неї та її колег дуже важливо досконало знати продукт, який є невід’ємною частиною якісного сучасного житла.

«Наші клієнти часто цікавляться саме якістю вікон. Адже це важливо в першу чергу для енергозбереження. Сьогодні ми дізналися про ще більше переваг склопакетів, які встановлює у наших житлових комплексах фірма «Атлант плюс».

До речі, цікаво було почути й про сучасні новинки цієї компанії, які скоріше за все ми використаємо у  наступних житлових проектах будівельної компанії «Інвестор», – розповіла Вікторія Доманська.

 


 

Текст: Володимир Потрапелюк

Фото: Роман Домбровський 

29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024