Техніка, oбладнання та транспoрт у лізинг: вигідні прoпoзиції від ПриватБанку для ковельчан

28 Листопада 2017, 16:53
ПриватБанк надає нові кредитні можливості 2898
ПриватБанк надає нові кредитні можливості

У волинських підприємців з’явилася можливість придбати обладнання, транспорт та техніку у лізинг на вигідних умовах від ПриватБанку. Також фінансова установа пропонує особливі умови для аграріїв.

Про це стало відомо у п’ятницю, 24 листопада, на прес-конференції, присвяченій кредитним можливостям, які ПриватБанк надає своїм клієнтам, – інформує «Район.Луцьк».

Керівник напрямку кредитування клієнтів малого і середнього бізнесу Тетяна Собчак розповіла, що в Україні вже видали 2,7 млрд вигідних для бізнесменів позик. За її словами, фінансова установа пропонує можливості для розвитку бізнесу та підтримує підприємців різноманітними програмами та послугами.

Як відомо, важливий фактор розвитку бізнесу – обладнання та техніка. Втім, у бізнесменів не завжди є можливість придбати її за кошти підприємства, а відсотки за кредитом – зашкалюють. Для таких випадків ПриватБанк пропонує лізинг обладнання, транспорту та техніки.

«Цей продукт дозволяє придбати підприємству основні засоби без виведення оборотних коштів і надання застави. Від звичайного кредиту лізинг відрізняється тим, що право власності переходить до клієнта тільки після повного погашення зобов’язань перед банком. Увесь цей час він може користуватися технікою і сплачувати лізингові платежі від прибутку з її використання», – розповіла Тетяна Собчак.

Термін лізингу – до п’яти років. Вартість покупки повинна становити від 250 тисяч до 30 мільйонів гривень. Відсоткові ставки: від 1 % річних терміном на рік, від 10 % річних терміном на два роки та 19 % річних терміном до п’яти років.

Умови оформлення угоди максимально прості. Для того, щоб оформити лізинг, клієнту потрібно відкрити рахунок у ПриватБанку.

Переваги лізингу:

  • Оптимальна ціна та низькі відсоткові ставки;
  • Якість товару та гарантійне обслуговування;
  • Відсутність застави.

Важливо те, що банк захищає майно, яке перебуває у лізингу. На нього не можуть накласти арешт чи вилучити.

Особливі умови лізингу ПриватБанк пропонує для аграріїв. Лізинг сільськогосподарської техніки можна оформити на термін від одного до п’яти років. Відсоткова ставка складатиме від 3 % до 19 % річних. Придбати можна як нову, так і вживану техніку. Так, авансовий платіж за нову техніку вітчизняного виробництва становитиме 20 %, імпортного виробництва – 30 %. Аванс за вживану техніку – від 30 %. Вік вживаної техніки не повинен перевищувати 7 років.

Оскільки сільськогосподарське виробництво – це бізнес, який напряму залежить від пори року, ПриватБанк пропонує аграріям адаптований графік погашення платежів із урахуванням сезонності. Клієнт самостійно може обрати найбільш сприятливі місяці в році для погашення тіла кредиту. Відсотки ж сплачуються щомісячно. Таким чином клієнт оплачує техніку частинами за рахунок прибутків від її використання.

Клієнт може достроково погасити лізингові платежі – усе відбувається прозоро і без додаткових комісій.

Подати заявку на лізинг клієнт може у мобільному додатку «Приват24 Бізнес», у web-версії «Приват24 для бізнесу», на сайті pb.ua, за телефоном 3700 або через персонального банкіра.

Коментарі
28 Листопада 2017, 20:40
Основними методами &quot;роботи&quot; (шахрайства) приватбанка є:<br/>1. Підробка кредитних договорів.<br/>2. Нікчемні умови кредитних договорів.<br/>3. Нав'язування кредитних карток в навантаження до дебетових карток (зарплатних, пенсійних, студентських, соціальних).<br/>4. Включення овердрафту на дебетову картку, якщо кредитну не вдалося втюхати.<br/>5. Нарахування &quot;боргу&quot; в геометричній прогресії (навіть Дельта банк до такого скотства не дійшов).<br/>6. По два позови на один і той же кредитний борг за один і той же період.<br/>7. Привласнення грошей від продажу віджатого заставного майна.<br/>8. Вкидання мізерних платежів замість клієнта для спроб штучного переивання позовної давності.<br/>9. Списання грошей з карток паралельно із стягненням за судовим рішенням (подвійне стягнення).<br/>10. Нав'язування страхування на невигідних умовах і тільки в страховій компанії &quot;Ингосстрах&quot; - дочці російської страхової компанії &quot;Ингосстрах&quot;.<br/>11. Приховування реальної процентної ставки по кредиту під виглядом прямо забороненої законом комісії за супровід кредиту.<br/>12. Приховування від клієнтів номерів їхніх карткових рахунків. Ні в якому іншому банку такого немає.<br/>13. Інше.
28 Листопада 2017, 22:33
хоч один знайдеться кого Приват банк &quot;підняв&quot; в бізнесі?
28 Листопада 2017, 23:10
Є такий - беня коломойський
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром