У Ковелі відкрилась художня виставка «Зупинка десь на землі»

28 Листопада 2017, 18:00
2710

Ковельчани та гості міста мають унікальну можливість познайомитись з оригінальною виставкою під назвою «Зупинка десь на землі», яка діє в культурно-просвітницькому центрі.

Її автор – художник із Житомира Сергій Носок, – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Працює Сергій Олександрович переважно у галузі живопису і книжкової графіки. За період з 2008 по 2017 рік митець презентував свій доробок у понад 30-ти виставках. Він - постійний учасник всеукраїнських та міжнародних пленерів. Його картини стали окрасою приватних колекцій не лише в Україні, а й у Польщі, Греції, Німеччині, Румунії.

Представлену у Ковелі експозицію складають більше тридцяти художніх творів. Вони виконані у власній малярській техніці, аналогів якої немає у світі: об’ємно-наскрізній пластиці в живописі.

Роботи вражають своєю масштабністю та неординарністю, спонукають до роздумів. На перший погляд вони здаються порубаними чи подертими, проте, придивившись, стає зрозуміло, що таким чином автор готує певний рельєф, який пізніше розписує фарбами. Такий прийом дає змогу створювати унікальні фактурні полотна, які ніколи не залишаться поза увагою глядача.

Виставку «Зупинка десь на землі» можна безкоштовно відвідати впродовж місяця. 

 

1

1

1


1






Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром