Ігор Пініс запросив ковельчан написати з ним лист-відповідь Олегу Кіндеру з приводу набережної

30 Листопада 2017, 10:17
3191

Два тижні тому голова фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді Ігор Пініс розкритикував дії керівництва міста, коментуючи телеканалу «Аверс», як на набережній «розходиться» нова бруківка.

Нагадаємо, що у 2016 році напередодні дня Незалежності України у Ковелі презентували першу чергу нової набережної на лівому березі водосховища. Роботи фінансувалися з міського бюджету.

Далі набережну та рекреаційну зону облаштували за кошти благодійного фонду «Патріоти Волині» народного депутата України Степана Івахіва. Як повідомлялося у засобах масової інформації, на це було виділено понад 2 мільйони гривень.

«Всі суми, які ми виділяємо на місто, узгоджуємо з мером, але, як називається, «по-чоловічому». Жмемо руки», – пояснював Степан Петрович.

Другу чергу набережної урочисто відкрили 25 червня 2017 року з нагоди 5-ої річниці діяльності фонду.

«Так, це гарний об’єкт, але цей об’єкт, в який «закопано» мільйони грошей ковельської міської громади, фактично знову потребує нових мільйонів. Це при тому, що міська влада немає коштів на школи, садочки, інші соціально-значимі проекти. Чи будуть знайдені винні недолугості цього будівництва? Що ж, ми побачимо. Побачимо, як наша влада дасть оцінку своїм діям», – сказав у телесюжеті Ігор Пініс.

Мер Олег Кіндер надіслав очільнику місцевих «укропівців» лист з проханням надати інформацію про неефективне використання коштів з бюджету міста при будівництві набережної.

У свою чергу, Ігор Пініс зробив у Фейсбуці звернення до ковельчан, що отримав на своє ім’я лист від міського голови і хоче почути їхні думки, запросивши до написання відповіді.

«Напевно, на думку чиновників, побудувати багатомільйонний об’єкт, який руйнується за кілька місяців і стає загрозою для життя і здоров’я громадян – є «вершиною» ефективного керівництва та «мудрості» наших керманичів… Та я маю іншу думку. Роботи мали б бути виконані якісно і професійно. А у ситуації, коли є факт руйнації набережної і, за думкою спеціалістів, сам проект виконаний без урахування водовідведення, голова міста мав би перш за все знайти відповідальних за цей брак», – заявив Ігор Пініс.

«Можливо, якість робіт не важлива і головне піар? Я вважаю, що, намагаючись попіаритись на бюджетних коштах, допущено ряд суттєвих промахів, які призвели до неприємних наслідків. Мер Кіндер вважає інакше. За ким же з нас правда?» – запитує ковельчан головний «укропівець» міста.

Днями в інтерв’ю одному з волинських видань Олега Кіндера запитали про набережну, яка «нібито почала сповзати у водойму», мовляв її облаштування співфінансував нардеп Степан Івахів. Ковельський мер відповів, що «пішохідна зона з бруківки зроблена з ухилом, аби вода мала можливість стікати».

«В тій частині, де не так давно виконував роботи фонд «Патріоти Волині» відбулося підмивання бруківки. Це нормальний процес. Нічого катастрофічного не сталося», – наголосив Олег Олексійович.

За його словами, схил від набережної має бути або задернований, або укріплений, а тому «сьогодні не можна говорити, що неякісно були ці роботи зроблені, адже вони лише у перспективі».

 





Коментарі
30 Листопада 2017, 12:57
Доріжку ремонтують.Дякуємо небайдужим, що висвітлили проблему!!!
30 Листопада 2017, 13:19
прошу оприлюднити угоду на виконання робіт по заміні бруківки в центрі міста. на яку суму угода укладена, хто виконує, які гарантії по якості виконання робіт і використаних матеріалів ( тобто бруківки). Я особисто підходив до бругівки, яку укладають біля "Аркану". Ще нек бувши в землі, вона криш9иться в руках. Як ви думаєте, скільки років така бруківка прослужить? також хотілося б від Товстиги побачити авти виконаних робіт на ту бруківку, що була покладена навпроти міської ради. Хто клав, які гарантії, хто підписував акти виконаних робіт. Пройшов всього рік, а вона вже потребує заміни. Чому відповідальні за виконання цих робіт ще й досі на волі?
30 Листопада 2017, 13:44
Вершиною мудрості Пеніса було закрити ветсанзавод.
30 Листопада 2017, 14:52
Сидить собі отаке Вано і вирішує яка у кого мудрість. Один Пініс сам з усім не впорається. В що перетворилось центр міста? Що роблять остальні депутати? Хтось добре піднімається на бруківці, якщо її так кожного року кладуть! Ви подивіться що робиться в парку! Яку ліплять сцену і скільки туди вбехкано грошей! Тільки не треба казати що то для дітей, бо відкати ідуть в кишені для інших дітей! Куди вивозиться стара плитка? Чому б не запропонувати її за невелику ціну пенсіонерам і малозабезпеченим, невже ніхто не купив би? А то все для себе коханих!
30 Листопада 2017, 14:55
Чому пан Пініс промовчав що сам проект виконаний без урахування водовідведення на початку будівництва ?, чи він був зацікавлений у тому щоб виконали не качественно будівництво набережної ?
30 Листопада 2017, 15:27
А що Пініс повинен за всіх працювати? А кваліфіковані специ з Білого дома чим займаються? Цю всю бруківку закатати асфальтом тоді толк буде. Біля Брестського базару не можливо по ній ходити. І сміття менше збиралось, а то як вітер пилюка в очі летить.
30 Листопада 2017, 15:37
пініс працює ? поки що крім галасу та істерик нічого не бачили. звіт про роботу де ?
30 Листопада 2017, 15:42
так, береги треба задернувати, та то біда трава за тиждень не виросте, приходиться підсипати. ну не біда, пініс покричить, трава підросте, а там і нший привід для істерик знайдеться.
30 Листопада 2017, 15:50
а може не треба було та набережну робити ? хай би там чагарники далі росли ?
30 Листопада 2017, 16:06
нехай пініс хоч одну десяту зробить того що зробив івахів чи кіндер
30 Листопада 2017, 18:30
Те, що Кіндер сволота, злодій-дерибанщик, який присосався до грошей громади то факт. Те, що недолугі дії, а ще більше вислови знахабнілого міського голови дають широке поле для піару - це також факт. Може тому Пініс не вчиняє по відношенню до Кіндера жодних радикальних дій, а так створює своєрідну "шумову завісу". Бо той йому просто вигідний! НЕ БУДЕ КІНДЕРА - НЕ БУДЕ ПІАРУ!
30 Листопада 2017, 18:57
Правильно!Міняємо Кіндера на Пініса.Подивимось ,що зробить.І тоді зробимо висновкі.А поки що він один на громадських засадах проти банди,що отримує величезні зарплати і ще й обкрадає все місто.
30 Листопада 2017, 20:23
пініс хоче схаватися за спинами людей чи не вміє написати лист сам?
30 Листопада 2017, 21:49
Цікаво а Пініс когось до кримінальної відповідальності притягнув , чи він тільки пальцем вказувати вміє ?
30 Листопада 2017, 22:51
поки він і його партія явно за людей ,тому якщо піде на мера -то виграє ! А люди не сліпі!!!
01 Грудня 2017, 00:38
нє не виграє. це керовнік базарний. хватить нам базарів ...
01 Грудня 2017, 01:02
пініс спочатку щось там ляпне а потім ховається за людей тіпа давайте будем писати разом
01 Грудня 2017, 11:05
ШКОДА ЩО НІКОПОЛЬ ВІД НАС ДАЛЕКО
02 Грудня 2017, 15:04
А давайте подивимось на це з іншої сторони....<br/>І мер і Пініс - обоє праві. Один - зробити для міста, другий критикувати.<br/>А я хочу задати питання - який ДИБІЛ проектував?<br/>Він, що не знав чи не бачив - схил водосховища, який треба укріплювати!<br/>Вода, яка завжди &quot;йшла в землю&quot; після дощу - після укладення ізоляційної площини буде прямісінькими<br/>струмками йти в одне місце (без іронії!!). А відповідно буде підмив.<br/>Ось і проблема.<br/>Тому всі питання до проектанта/дизайнера/виконавця - чи фіг його знає як називати.... І такого проектанта я до себе в двір не запрошу.<br/>P.S. я просто комп'ютерник який думає наперед ;)
02 Грудня 2017, 17:53
Ти козломордий дебіл а не компютерник
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром