У Ковелі зареєстрували перший в місті «Шлюб за добу»

30 Листопада 2017, 15:39
9932

Сьогодні сесійна зала міської ради стала місцем проведення церемонії одруження. Свої долі тут поєднали маріупольчанка Ірина Толстяная та ковельчанин Володимир Ващук.

Молоді люди скористались послугою «Шлюб за добу», – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Вони познайомились на Cході. Хлопець півроку тому підписав контракт і поїхав в зону АТО.

Як він розповідає, майже одразу зустрів там свою Ірину і вони покохали один одного з першого погляду. Приїхав разом з нареченою до Ковеля у відпустку і вирішили побратися. У РАСЦі довідалися, що це можливо зробити швидко. 

Через тиждень Володя з Іриною знову поїдуть на схід. Він повертається на службу, вона - на роботу. Але, як запевнили, через два роки по завершенню контракту, неодмінно приїдуть у Ковель і тут розбудовуватимуть свою сім’ю.

«Прийняла це з радістю. Кожна мама хоче, щоб у її дітей все було добре. Коли син йшов служити, я відчувала, що це не просто так, а є на це причина. Там він зустрів свою Ірину. Бажаю, щоб Бог благословив їх шлюб, їхні відносини, щоб вони кохали одне одного, розуміли та підтримували у всьому», – схвильовано розповідає мама Володі Інна Ващук.

Начальник Головного територіального управління юстиції у Волинській області Валентин Кухарик та його заступник з питань державної реєстрації – начальник управління державної реєстрації Ольга Семенюк розповідають, що на теренах краю 360 пар скористались послугою «Шлюб за добу», поки це було доступно в Луцьку. А відтепер і ковельчани та мешканці Нововолинська можуть одружитись за 24 години завдяки пілотному проекту.

Перша церемонія відбулась у сесійному залі, а надалі – це буде приміщення міського ЦНАПу або інше, яке оберуть молодята.

Послуга є платною. Її вартість - 1160 гривень. Сьогодні для неречних вона була безкоштовною, адже учасники АТО звільняються від цього фінансового збору.

Нині, ковельчани можуть офіційно зареєструвати свої стосунки в рамках пілотного проекту «Шлюб за добу».

Для цього потрібно звернутися до центру надання адміністративних послуг, який знаходиться у Ковелі за адресою: вул. Незалежності, 73, тел.(03352) 61732, 71719. Тут наречені заповнюють заявку на проведення державної реєстрації шлюбу і складають договір про надання послуг з організації проведення державної реєстрації шлюбу.

Із заповненою заявкою люди, які вирішили створити сім’ю, відвідують Ковельський міський відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Волинській області, що на вул. Кармелюка, 4, де подають заяву на державну реєстрацію шлюбу.

 

1




1




2

Коментарі
30 Листопада 2017, 18:44
А коли розвод? Також за добу?
30 Листопада 2017, 22:32
Те що ти "занадто цікавий" це ще півбіди, а от що дурний на голову - то це точно, слідкуй, щоб це не переросло у діагноз)))))))
01 Грудня 2017, 00:35
Це ти повний ідіот, якщо женися експромтом за одну годину. Так і розведешся та ще й благовірна може тебе в бомжі пошити.
01 Грудня 2017, 11:49
А в козломордого давно діагноз: збоченська паранодіальна шизофренія!
01 Грудня 2017, 13:08
А тебе видно, цікавить, коли вже геїв будуть розписувати. Вас, нациків, вже ціла черга зібралась. Твоєю половиною буде Філон?
01 Грудня 2017, 14:38
Оце буде цікаво десять пар одразу Грошенят підкину<br/>Активніше активніше Удачі<br/>СКОТИНЯКИ
01 Грудня 2017, 15:07
Виявляється, що ольгінський троль, закріплений за сайтом, до всіх своїх болячок та пороків ще й голубий!
03 Грудня 2017, 20:26
Ви мужики, чи хто? Аж прикро, що в тих, хто ніби має бути свідомим українцем, одні підари та їх дупи в голові. Козломордий, чи філон, чи як там тебе, хлопці гинуть на сході, а ти тут не маєш іншого клопоту, як свої гомосексуальні фантазії поширювати. Ганьба, йди повоюй, може зцілишся, чи зцілять .
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024