Ковельчан просять не паркуватись на проїжджій частині вулиць

04 Грудня 2017, 15:28
2441

Снігопад створив клопоти водіям, незручності міським жителям і додав роботи комунальним службам.

На очищення від снігу вулиць, тротуарів, дворових територій відразу була задіяна техніка і робітники РЖКП №1, РЖКП №2, ТзОВ «К.П.Верес» та КП «Добробут», – повідомляють на сайті Ковельської міської ради.

Першочергово прибирали дороги, якими здійснюються міські пасажирські перевезення.

Спрацювали оперативно і в понеділок вранці пішоходи і водії не відчули наслідків опадів. Координують роботи заступник міського голови Андрій Товстига та начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук.

Це питання обговорили на понеділковій оперативній нараді. Міський голова Олег Кіндер поставив завдання розчистити всі вулиці, автобусні зупинки, підходи до навчальних і лікувальних закладів, об’єктів соціальної сфери.

Керівництво міської влади звертається до водіїв, власників транспортних засобів з проханням не залишати автомобілі на проїжджій частині, адже це перешкоджає роботі снігоочисної техніки.

 



Коментарі
05 Грудня 2017, 01:47
Не допроситесь...
05 Грудня 2017, 12:13
Знаю що не по темі, але хто вивозить пісок "намитий" Кошаруком на аквапарк до Козака на парковку??? Біля річки що є піщаний кар'єр??? Чи це чергова махінація??? А потім Кінтер знов нитиме що для набережної не вистачає певного об'єму землі.
07 Грудня 2017, 01:39
Чому адмін видаляє коментар з теми про будівництво заправки біля мавекса??? Про те що возять пісок намитий Кошаруком під час не то будівництва аквапарку не то прочищення річки. Пісок намитий за рахунок місцевого бюджету. А зараз його потихеньку вивозять.<br/> Адмін поясни причину видалення коментаря???
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024