У Ковелі діти з особливими потребами малювали своє бачення світу

05 Грудня 2017, 09:50
5285

До Міжнародного дня інвалідів у Ковелі відбулося чимало заходів. Активно до них долучилися діти з особливими потребами. 

Уже не перший рік у нашому місті проходить конкурс малюнків «Змалюю світ своїми кольорами». Першого грудня оголошено його підсумки, – повідомляється на сайті Ковельської міської ради. 

Художнє мистецтво представили 32 учасники — це учні школи № 8, де діють класи інклюзивної освіти, НВК № 13, спеціалізованої школи №3 ім. Лесі Українки, школи №1,№6,№7 та вихованці Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів м. Ковеля. 

Кожна робота була змістовною та креативною. Деякі діти здивували незвичною технікою виконання  малюнків. Було приємно, що кожен за допомогою фарб зумів передати своє дивовижне відчуття світу. Яскраві, емоційно багаті твори вразили кожного. 

Нагородження відбувалося у школі № 8 та в Центрі соціальної реабілітації для дітей-інвалідів. Адміністрації закладів дуже постарались, аби їх вихованці та гості свята відчували себе затишно та радісно.

 




 

Відзначення учасників організували у два етапи. Учні шкіл отримали дипломи міського голови Олега Кіндера та подарунки. Особливого визнання та уваги заслуговують роботи Вакульського Олександра, Сахарука Максима, Дубовик Тетяни, Силюк Іванни, Швайко Діани (школа №8), Видрич Іванни та Строчука Серафима (школа № 6), Свередюк Поліни та Дудки Маріами (школа№1), Гуль Марії (школа № 3), Савона Михайла, Воробей Віталіни, Швед Анастасії (НВК №13). 

Вихованці реабілітаційного центру також змагалися за перемогу. Отож перше місце дісталось Сущику Максиму, друге – розділили Табунченко Анна  та Сачик Софія, третє – Янко Кіра та Салівончик Анна. В подарунок для дітей було придбано концелярське приладдя, аби кожен мав можливість створювати нові та цікаві творчі доробки. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024