У Ковелі відбулися урочистості до Дня Збройних сил України

06 Грудня 2017, 15:40
5497

У центральній районній бібліотеці Ковеля відбулись урочистості з нагоди Дня Збройних сил України.

Військовослужбовців вітали перший заступник міського голови Михайло Гетьман, голова райдержадміністрації Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло, військовий комісар Андрій Гладун, представники духовенства, – повідомляють на сайті Ковельської міськради.

Захід розпочався з молитви. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх, хто віддав життя за Україну. Від учасників зібрання поклали квіти до стели пам’яті на честь загиблих земляків.

Ведучі святкового дійства зазначили, що впродовж останніх років чимало українських сімей відчули жахливі наслідки війни, втративши своїх рідних та близьких. Не оминула біда й наших земляків. Розуміємо біль важких втрат та глибоко співчуваємо родинам загиблих воїнів. Вони боролися за те, аби у нас було мирне життя. Нині – трагічний та героїчний час водночас. Саме завдяки мужнім захисникам ми можемо спокійно відзначати свята, ходити на роботу, проводжати та зустрічати зі школи дітей.

До учасників заходу звернувся перший заступник міського голови Михайло Гетьман: «Я хочу подякувати усім військовим, які з перших днів окупації несуть службу на сході нашої держави. Через події останніх років слово «війна» не здається таким далеким, а «мир» - набуває все більшого значення для українців. Біда об'єднала усіх, не залишила байдужим нікого. Особлива вдячність волонтерам, які з перших днів протистоянь підтримують солдатів. Ви – зразок відданості та патріотизму, а допомога, яку надаєте хлопцям – неоціненна».

Михайло Олександрович вручив Подяки міського голови за сумлінну службу, високі показники у професійній підготовці, особистий внесок у захист незалежності та територіальної цілісності країни та з нагоди Дня Збройних сил України - командиру військової частини А2042, майору Вадиму Осадчому, капітану, заступнику начальника командного пункту військової частини А2042 Миколі Кравчуку, начальнику служби захисту інформації – помічнику начальника командного пункту військової частини А2042 Миколі Кравчуку. Подяками голови облдержадміністрації були відзначені військовослужбовці Петро Слюсар та Андрій Тишковець.

Святкового настрою додали виступи солістів Ольги Балюк, Леоніда Бедруня, Валерії Жарко, квартету Люблинецької школи мистецтв, народного аматорського колективу «Лелія» та інших.



1









 

Коментарі
06 Грудня 2017, 19:33
Гладун - Сергій Андрійович.
06 Грудня 2017, 21:01
В залі така кількість "ветеранів" Збройних сил України, аж очі розходяться ... З святом Вас шановні ветерани ЗСУ !!!
06 Грудня 2017, 22:42
Пес-служба Кіндера знову напартачила, бо Ви не Андрій, а Сергій. Не ображайтеся на них! Зі святом Вас - з Днем Збройних сил України!
07 Грудня 2017, 01:03
Та не ображайтесь за помилку, яка різниця, все одно гандони.
07 Грудня 2017, 11:08
Модератор видно працює до 17-ї
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром