Начальника «Ковельського автодору» судили через побиту на дорозі іномарку

08 Грудня 2017, 11:19
7050

Водій автомобіля Ауді С4 з реєстраційними номерними знаками, які видані у місті Влодава Республіки Польща, здійснив наїзд на вибоїну внаслідок чого іномарка отримала механічні пошкодження.

Це трапилося у жовтні цього року на дорозі між селами Доротище та Заріччя Ковельського району.

Ковельським відділом поліції було складено протокол про те, що начальник філії «Ковельський автодор» Роман Денисюк порушив правила, норми та стандарти, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг, в результаті чого «постраждала» вищевказана іномарка на «бляхах».

З’явившись на виклик до суду, Роман Денисюк не визнав факт вчинення правопорушення. Він пояснив, що станом на жовтень 2017 року на філію «Ковельський автодор» виділено всього-на-всього 13 тисяч гривень, з яких на ямковий ремонт коштів взагалі не було заплановано, а тому даний вид робіт не міг бути виконаний. Крім цього, за його словами, інформації про ямковість на ділянці автодороги Т-0311 між селами Доротище та Заріччя до філії не надходило.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Олена Восковська вказала, що винуватість начальника автодору відділом поліції не доведено належними та допустимими доказами. Мовляв, у даному конкретному випадку Роман Денисюк, як посадова особа, не є учасником дорожнього руху. Суду також не надано доказів, які б підтверджували його повноваження, як начальника «Ковельського автодору», стосовно ремонту та утримання зазначеної в адмінпротоколі автомобільної дороги.

Отож, провадження в справі суддя закрила у зв’язку з відсутністю складу адміністративного правопорушення.

Коментарі
08 Грудня 2017, 13:23
згідно прийнятого закону 1 гривня з літра палива йде на ремонт доріг. Залишається тільки запитати у бандитської влади- Где деньги, Зин?
08 Грудня 2017, 13:36
Того начальника і суддю разом і ту ямку і залити гарячим асфальтом. Я думаю водії скинуться для такої благородної справи. І головне швидко б знайшлися гроші на всі решту ям.
08 Грудня 2017, 15:32
По бумагам у нас ям ніде немає. Ну може одна чи дві.
08 Грудня 2017, 16:16
Потрібний закок який карае за погані дороги
08 Грудня 2017, 17:21
та суддя вже дуже багато накосячила і встане скоро перед страшним судом, ми з чортом пошушукались і написали наперед вирок., як пишуть земні судді осталось прочитати.
08 Грудня 2017, 18:36
Не треба говорити за судд"ю. Нормальна порядна жінка. Можливо даже перегнула, ставши на сторону потерпілої сторони... А ви накинулись як собаки... Сам в Доротище на дорозі пробив колесо. Якби не спешів зафіксував би також. Молодці! Махати тих дорожників треба! А хто проти, хай порахує скільки коштів з кожного літру йде на ремонт доріг, - і де вони????
08 Грудня 2017, 19:22
За законом "порядної жінки" Восковської ремонтувати дорогу і відповідати за її стан повинні учасники дорожнього руху. А начальник філії "Ковельський автодор" не має ніяких повноважень, тільки ходить на роботу і отримує не мінімальну зарплату. Суддя перевірити повноважень не може без допомоги поліції. Оце так дно судової реформи!
08 Грудня 2017, 20:24
Це завідомо неправосудне рішення. Такі грубі порушення процесуального права є підставою для скарги на порушення суддею присяги судді і притягнення її за статтею 375 Кримінального кодексу.
08 Грудня 2017, 23:22
Кожен день проклинаю цього Денисюка !
09 Грудня 2017, 11:01
Доброго всім дня! Зрозумійте правильно прошу наперед. Як начальник автодора може відповідати за те, що держава не фінансує вже десятками років... Наші дороги давно потребують капітальних ремонтів, а місцями і нового будівництва, але ж на це ніхто гроші не виділяє... Проводяться тільки ямкові ремонти з року в рік, латка на латкі... Яма може утворитись за добу, після дощів, так як той асфальт вже давно треба було 2-3 рази перекласти. От в нас і привикли шукати винуватого на низах... Шановні водії будьте обережніші, так як ще доріг в нас довго не буде. А зарплату отримує, за те що та дорога взагалі ще існує, а так би вже не було по чому їздити. Є приклади в Миколаївській, Запоріжській обл. і т.д. - це там іде мова про міжнародні дороги (що напорядок більше фінансуються).<br/>Правильно зверху написали _ Влада де гроші?<br/>P.s. Шановні знаючі, водії і т.д. запрошуємо в ряди дорожників, є дуже багато вакансій! Щоб ви і на ділі розуміли що можна зробити. Брак кадрів існує не один рік.
09 Грудня 2017, 11:10
Ти плачеш крокодилячими сльозима, що живеш на одну мінімальну зарплату. Як же ти тоді оплачуєш недешеві послуги судді?
09 Грудня 2017, 11:24
Не знаю цей випадок конкретно! Але про недофінансування галузі є багато відповідних доказів, та й ви думаю на підсвідомості це розумієте (де осідають гроші), просто наш народ привик кричати, когось звинувачувати. Думаю суддя діяла цілком професійно, розібравшись в ситуації, і ні про які оплати послуги судді йти мова не може. Таких справ по Україні тисячі, на простих людей, які є заложниками ситуації. А зверху ніхто як завжди не відповідає... Дороги - це лице економіки держави, яку вже десятки років грабували і продовжують грабувати... А ми говорим про якісь стандарти. Хіба ж хтось проти їздити по європейських дорогах? Але якщо немає грошей, то і доріг відповідно не буде...
09 Грудня 2017, 19:23
На одну ямку потрібні фінанси, для цього треба вносити зміни в державний бюджет? Не сміши! Бабки прикарманив, самій чесній судді дав взятку і довольний, дальше жируїш і ще понти колотиш...
09 Грудня 2017, 22:18
Смішно!))) Рівень 5 класу. Далі нема сенсу щось дискутувати.
10 Грудня 2017, 12:52
А тобі вищий рівень, ніж 5 класів і не треба - навчивсся арифметики, бобло вмієш рахувати і ділити де треба, хабарі давати і цього рівня досить для того, щоб зайняти керівну посаду і &quot;рішати&quot;...
10 Грудня 2017, 16:42
А що робив Роман Денисюк для можливого виділення коштів з бюджету з метою проведення ремонту доріг ?
10 Грудня 2017, 17:15
Як, що? Він ходив на роботу і отримував зарплату.
12 Грудня 2017, 11:53
Придурки, пропрацювали хоча б один місяць в дорожній системі, то знали, де осідають кошти і хто їх виділяє.А той начальник, така ж людина, як і всі,на жаль нічого від нього не залежить.А зарплату щеб вам таку - 1 раз в три місяці
17 Грудня 2017, 18:09
Тоді якого хрена сидіти на керівній посоді? вали в село крути бикам роги!!! або як правило на ПОЛЬШУ на городи! ато тільки попривикали робити за правилом ,,бумага все витримає&quot;!!! Доречі ,,шановний&quot; ,,Дорожник2&quot; виходить тоді не ху..ва зарплата 1 раз на 3 місяці якщо за 10 місяців вискакує 2-3 поверховий будинок !!! напрошується питання : скільки тоді та зарплита??????? І як правило хата жінки, тещі, куми, і тд... а він бідний як церковна миш!!! Р.S. Дуже яскравий приклад пан Янчук тепер вже начальник ВОЛИНСЬКОГО АВТОДОРУ який керував в СТАРІЙ ВИЖІВЦІ і зробив дорогу так зване ,,асфальтне покриття третього класу&quot; в с.Любохини СТАРОВИЖІВСЬКОГО р-н. засипавши грунтовку отсєвом і все!!! Цікаво за якими стандартами він це робив? І де поділись кошти ,,МІЛЬЙОНИ&quot; виділені на цю дорогу??? А ще цікавіше що по документах там лежить асфальт вищого класу а насправді тасама грунтовка тільки з більшими і глибшими ямами!!! що ви на це скажете шановні ПЛАКСУНИ???????????????
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром