Громадська організація «Реабілітаційний центр» влаштувала дружню зустріч

09 Грудня 2017, 10:16
7138

З нагоди Міжнародного дня волонтера та Міжнародного дня інвалідів працівники міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді зустрілися з колективом ГО «Реабілітаційний центр». 

Люди з особливими потребами, якими опікується ця відома у Ковелі громадська організація, підготували справжній сюрприз для гостей. Вони співали, грали на музичних інструментах, презентували свої творчі доробки, які власноруч виготовляють на уроках дозвілля спільно з наставниками, – повідомляють у Ковельській міській раді.

Фахівці міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді від міської влади адресували слова  підтримки та вдячності представникам «Реабілітаційного центру» за невтомну працю, самовідданість, допомогу своїм підопічним і подарували набір необхідних для творчої роботи матеріалів та приладдя.

Завітала на захід з місією знайомства волонтер Корпусу Миру США в Україні Кесіді Кремтон, яка висловила впевненість, що її візит започатковує дружні стосунки з таким прекрасним товариством.

Зазначається, що діяльність центру постійно підтримує благодійний фонд народного депутата України Степана Івахіва «Патріоти Волині». Цього разу цінний подарунок привезла помічник народного депутата Наталія Маленицька.

 










Коментарі
10 Грудня 2017, 11:26
То та служба дітей, що викрадають дітей у батьків, щоб віджати їх майно, як то зробили з дочкою Української Оксани, незаконно позбавивши її материнства, що суд скасував, а також дочку Устимчука...
11 Грудня 2017, 05:21
А у тетки взгляд, душа леденеет
26 Лютого 2018, 13:18
а той акимович що устимчука хату забрати хоче бо йому нас..ти що батько маму забив на очах у а ще пенсія буде у батька під 4 тищі -буде всім за що питидитини
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024