Засуджений за умисне вбивство заявляє, що поліція у Ковелі застосувала до нього тортури і побиття

16 Грудня 2017, 11:24
5890

Засуджений за умисне вбивство подав до Ковельської місцевої прокуратури заяву від 15 листопада 2017 року про вчинення злочину службовими особами органу дізнання, досудового розслідування міського відділу поліції.

За словами чоловіка, поліцейські примушували його давати покази у кримінальній справі, підписати явку з повинною, протоколи допиту в якості підозрюваного та обвинуваченого, інші процесуальні документи за допомогою тортур, побиття, інших незаконних методів з метою створення штучних доказів вини.

Однак на даний час відомості про це не внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У суді скаржник підтримав свою заяву, а прокурор заперечив, пояснивши, що відомості за заявою не були внесені до ЄРДР, бо у прокуратурі не вбачають ознак складу злочину в такому повідомленні, мовляв заява була направлена з Ковеля до Волинської обласної прокуратури.

Крім того, засуджений, який відбуває покарання в місцях позбавлення волі, звернувся до суду також і з заявою про перегляд вироку за нововиявленими обставинами, яка на даний час розглядається судом.

Слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду Олена Восковська скаргу задовольнила, зобов’язавши уповноважених осіб місцевої прокуратури внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості, згідно заяви-повідомлення про службове підроблення та незаконне притягнення заявника до кримінальної відповідальності.

Коментарі
16 Грудня 2017, 13:53
Раніше сама справедлива ковельська суддя Восковська відмазувала порушників від адміністративної відповідальності, а тепер рішила відмазати злочинця від кримінальної за вбивство. Так тримати!
16 Грудня 2017, 15:15
Ага, такий він нещасний і бідний. А коли вбивав, то про що думав?
16 Грудня 2017, 22:27
Бездарна слідачка Сметюх Надька даже мужа свого до лупцювання, щоб признався, приобщає,,,Не гребує відбирання дітей от батька, щоб під таким тиском змусити батька вину на себе взяти Так пагон майорського жаждить. А ще з шахрайкою Демчук НІНКОЮ, яка ще за Семенюка хотіла в бабки майно ридати майно обвинувачених отжимає.На що те НАБУ дивитться
16 Грудня 2017, 22:31
Суддя права . Є заява - не важливо хто написав. Є закон і треба вносити до єдиного реєстру, а далі досудове слідство. Якщо підтвердяться факти які є в заяві, то ті хто підробляв документи і катував хай поміняються місцями, а якщо не підтвердиться, то скаржнику треба добавити, за неправдиве повідомлення.
16 Грудня 2017, 22:47
Він думав, що з рук зійде. І може зійти, якщо в руках є потрібна сума.<br/>Ти Надю Петрівну не трогай, вона нормальна слідча і з демчучкою не корішиться, не бреши. Навіщо їй вибивати показання, в суді не підтвердяться і справа розваляться. А не розвалились, бо докази правильно зібрані і показання винуватця тоді нічого не значать.
17 Грудня 2017, 01:05
Буде сидіти! Я сказав...
18 Грудня 2017, 01:31
А ці навішо вибивали покази? Знають що в суді розваляться Кореспондент Коля Силюк, Савлук Анатолій Надьку Петрівну добре знають і моляться за неї, за що вона жодної справи до толку не довела. Все кримінальні справи закривала. А суди скасовували. Так що тїй селючці плювать на суди. Її добре кришують. В ментовку по блату через папіка. дружка Тузікового влізла. А Демчучука з її села. Вона її уркам рекомендує.
18 Грудня 2017, 02:01
Справи за заявами Косцьов'ята вона правильно закрила, правда, не захотіла призначити йому психіатричну експертизу, видно, щоб не смерділо на всю область
19 Грудня 2017, 03:14
ух які ми всі розумні і як вміємо словами розкидатися. агов шановні я вам скажу прямо якщо людину обсирають то вона на своєму місці.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром