Голоби: відкрили головну ялинку селища

20 Грудня 2017, 10:35
5221

У День святого Миколая, 19 грудня, новорічну красуню запалили у селищі Голоби.

З цієї приємної нагоди у центр Голобської об’єднаної територіальної громади завітали голова райдержадміністрації Віктор Козак та голова районної ради Андрій Броїло. Направду святковий настрій подарував організований просто неба коло будинку культури (а саме тут розмістили ялинку) концерт, головними гостями якого, звісно ж, були Дід Мороз і Снігуронька. Не обійшлося і без хороводів довкола новорічної красуні, ‒ повідомляють у відділі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

До присутніх звернувся Голобський селищний голова Сергій Гарбарук. Він привітав земляків і побажав, аби Святий Миколай приносив у їхні домівки лише добро, тепло та ласку.

‒ Нашій громаді – добра, згуртованості та миру, ‒ мовив Сергій Володимирович.

Віктор Козак, звертаючись до голобчан з нагоди свята, побажав, аби Миколай Чудотворець супроводжував їх на життєвому шляху.

‒ Вперше у цьому році ми відкриваємо новорічну ялинку саме у Голобах, не дивно, адже Голоби – завжди передові у питаннях розвитку громади, ‒ зауважив Віктор Теодосійович. А також мовив, що тутешні мешканці завжди можуть розраховувати на його підтримку як керівника районної виконавчої влади та просто земляка.

Насамкінець вітання та зичення найвищих благ виголосив Андрій Броїло.

Опісля посадовці доєдналися до дітвори у святковому хороводі.





 

Коментарі
20 Грудня 2017, 15:56
Як завжди - ПЕРФЕКТ І УВАЖУХА. (Раніше, напевно на флюрографії підробляв)
20 Грудня 2017, 21:04
Фото - бомба. Такого витонченного передавання кольорів дуже рідко де зустрінеш. Видно всі найменші дрібниці. Якщо можна попрошу телефончик фотографа, запрошу на ДР тещі
20 Грудня 2017, 21:51
"...повідомляють у відділі з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації". які претензії до цього сайту?
20 Грудня 2017, 21:58
Аппппарат хороший і я фотограф не поганий, але водка дуже зла була. До того і після цього. А фулі нам ще робити, ми ж вже нікому не потрібні! Ото і катаюсь з начальниками на халяву, як у Вінні: " То там 100 грамм, то здесь 200 грамм і получилось утро. І впридачу баби. У нас все добре!
20 Грудня 2017, 22:25
у райраді та РДА чоловіків-фотографів НЕМАЄ і ніколи не було, проспись і не пиши всяку хрєнь
21 Грудня 2017, 11:00
Я не фотограф і вже точно не комп'ютерщик та знаю, що фото на сайтах мають свої допустимі розміри їх зменшують, адже так вимагають програми роботи із сайтом. Якщо скопіювати зменшене фото із сайту та ще й отак його збільшити, то результат буде саме такий - розмиті і не чіткі фотографії. Тут не фотограф показав "майстер-клас" , а адміністратор сайту "Район. Ковель".
21 Грудня 2017, 11:33
Подивився фото у першоджерелі, бо тут ніфіга не побачив...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром