Ковельські школярі зустрілися з місцевими зірками футболу

22 Грудня 2017, 10:18
2649

До Нового року для дітей 6-х класів школи №7 міста Ковеля гравці місцевого футбольного клубу підготували незвичайний подарунок. Маленьких ковельчан відвідали колишні футболісти «Ковель-Волинь», які змогли проявити себе не лише в межах України, а й за кордоном: Тарас Романчук, Віталій Романчук, тренер дорослої та юнацької команд Юрій Романчук.

Про це повідомляють на сайті футбольного центру «Ковель-Волинь».

Першим про свій професійний шлях розповів Тарас: як розпочав гру на Волині, як «не підійшов» до складу багатьох українських професійних команд, однак зміг зарекомендувати себе у «Легіоновії», а згодом закріпитися у складі «Ягелонії».

Згодом Віталій розповів про свій кар᾿єрний ріст у складі українських команд, як вдалося взяти «золото» на XV літніх Паралімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро та стати цьогорічними Чемпіонами Світу. Дітей здивувало, що у свої 32 роки Віталій ще досі навчається в інституті.

Під час розмови футболісти намагалися донести, що навчання – це основний інструмент, який допоможе дітям у майбутньому зростанні.

«Освіта завжди буде потрібна. Вчитись треба, і я заохочую вас до цього. Наполегливість і праця над собою завжди приносить хороші результати. Однак, якщо ви займаєтесь і у вас є «пасія» до якогось із видів спорту чи іншого хобі, то не варто на цьому зупинятися. Постійно над собою працюйте, навіть коли буде важко. Потрібно вірити в себе та свої сили», –  розповів Тарас Романчук.

Усі діти мали можливість поставити запитання кожному із футболістів, на які охоче відповідали як Тарас так і Віталій.

По закінченню тренер Футбольного Центру «Ковель-Волинь» Юрій Романчук подарував школярам подарунки до Нового року: футбольні м᾿ячі та манішки, щоб діти мали змогу займатись та розвиватися в стінах школи. 

 









Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024