На думку мера Ковеля, головний «укропівець» міста хоче створити «незрозумілий фонд»

22 Грудня 2017, 12:14
2807

На позачерговій «бюджетній» сесії Ковельської міської ради очільник фракції «УКРОП» Ігор Пініс озвучив свій депутатський запит, який виник, за його словами, на прохання спілок АТО, ветеранів війни на Сході України. Мовляв, є міська програма, є закладені в неї кошти на оздоровлення атовців, але останні «не зовсім задоволені тим, як це протікає».

Головний «укропівець» вважає за необхідне створити робочу групу з метою напрацювання програми по формуванню положення та створення спеціального фонду, чи внесення змін до існуючої програми соціального захисту населення, з метою забезпечення екстреної допомоги ветеранам та бійцям АТО, які потребують негайної фінансової допомоги на лікування.

«Мається на увазі: створити групу із залученням представників спілок АТО, депутатів і влади. Фактично напрацювати, бо гроші фактично є ці. Напрацювати положення, їх розприділення в такому, напевно, ракурсі, як бачимо це ми, самі ветерани АТО», – пояснив Ігор Пініс.

Міський голова Олег Кіндер сказав, що, наскільки він знає, то всі запити, які подавалися, і в тому числі від депутатів міської ради, на допомогу, абсолютно всі задоволені. Заступник мера Ігор Прокопів додав, що всі звернення від учасників АТО з приводу надання допомоги на лікування – задоволені. Як зазначила начальник управління соціального захисту населення Ковельського міськвиконкому Софія Сагаль, при управлінні діє комісія, до складу якої входять також і депутати.

«Якщо комусь, здається, що не прозоро розприділяються кошти, які виділяються саме для лікування, можуть подати пропозиції і будуть включені до складу комісії», – запевнила Софія Анатоліївна, розповівши, скільки коштів виділено з міського бюджету цього року учасникам та ветеранам АТО.

«Відтелефонувалися ті члени АТО, представники ковельської громади, з якими зв’язувався пан Пініс в частині формування нового якогось фонду незрозумілого. Вони сказали: «А про що мова йде?» Про який фонд… створення нового фонду… яку комісію ще створювати? Для популізма?» – дивувався Олег Кіндер.

«Олег Олексійович, запити не обговорюються! А ви зробили обговорення запиту. Ви знову порушуєте закони», – повчав головуючого Ігор Пініс.

Коментарі
22 Грудня 2017, 15:22
Негайно створити фонд захисту Пініса, Стасючки і Кукукнутого, бо скоро їх почнуть гамселити за їх популізм!
22 Грудня 2017, 15:31
Прочитав в вістях ковельщини статтю, в якій Балак так сильно вихваляє Верес. нарощує потужності, прибирає місто. Коли ти вже Олександр сергійович перестанеш брехати? Більшість техніки на фотомонтажі належить КП Добробут. До того ж та техніка несправна і останній раз заводилась шість років тому і підлягає списанню. наша влада не тільки ВОРОВСКАЯ а ще й БРЕХЛИВА. Нещодавно групою депутатів була проведена перевірка наявності техніки в КП Верес. Про липову укомплектацію підприємства було складено акт і проінформовано мера і комунальний відділ. Замість того, щоб даний акт оприлюднити і дати йому законний ход, його знищили. Скажіть, такі діяння можуть зрівнятись с крадіжкою мопеда? А нехай чесний Балак розкаже, як він отримав копня в сраку від покрівельників, які крили 105 будинок вул. Володимирської. Вимагав від покрівельників 30% від зароблених грошей. Казав заплачу й 50 000 але третина моя. Нехай покладе Баланда руку на серце і поклянеться перед депутатами поро свою "чесність" і добропорядочність. таких фактів є маса. Це брехло і злочинець. Ось кого треба судити. Це вам не мопед.
22 Грудня 2017, 15:48
групою депутатів була проведена перевірка наявності техніки в КП Верес.чудіки яка перевірка?верес то є приватна фірма і ніякі депутати не мають прав там щось перевіряти)))))))
22 Грудня 2017, 17:15
як бачимо це ми, самі ветерани АТО», – пояснив Ігор Пініс ------- він вже ветеран ато ?
22 Грудня 2017, 17:50
фірма приватна але вона приймає участь в тендері. Тому тендерна комісія мала б перевірити наявністьл вказаної техніки. Це в інтересах фірми. так само як в її інтересах опублікувати техталон сміттєвоза. Кажуть що цей теж липовий, як і попередній.
22 Грудня 2017, 18:25
Докрадуться
22 Грудня 2017, 18:39
А чого так гуде, що аж, здається, іде на зліт, котельня, що в дворі дев'ятиповерхівки навпроти Салюту, <br/>може, несправна? Вона хоч не бахне? Ніхто не знає?
22 Грудня 2017, 19:26
Хіба Мавп може думати
22 Грудня 2017, 19:29
Чекав Маршрутку і підслухав яка бабулька пенсіонерка подрузі жалілась.<br/>-- Та тії укроповці на вибори йшли брехали і зараз брешуть. То є партія брехунів.
22 Грудня 2017, 20:08
тобі ще повзти і повзти щоб хоча би бути гідним як укропівці!!!Так що стій на зупинках і збирай лапшу ...
22 Грудня 2017, 20:33
В Ковелі є і успішно працює багато років благоДійний фонд &quot;Ізіда Володимирівна&quot;
23 Грудня 2017, 00:58
Мавп може тільки красти
25 Грудня 2017, 20:52
А що поганого,що створять фонд підтримки атовців...що поганого до складу ,якого будуть входити і влада і атовці...що поганого,коли все ьуде прозоро і чітко..
27 Грудня 2017, 17:25
Дійсно укропи партія брехунів,що зроблять щось на копійку,а потім розхвалюють себе на всі сторони.Нові вибори скоро будуть?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024