Ковельчанам пропонують чисту питну воду

26 Грудня 2017, 10:36
Апарат для очищення води Aqua Plus 21687
Апарат для очищення води Aqua Plus

Два автомати з очищення та самообслуговування розливу чистої води встановили у Ковелі.

Придбати очищену та корисну воду можна за такими адресами: вулиця Володимирська, 87 та вулиця М. Грушевського, 10. (супермаркети «Наш Край»)
Апарати встановила компанія Aqua Plus, яка надає повний спектр послуг з водопідготовки та очищення води.

До 8 січня усі охочі можуть отримати воду безкоштовно – аби переконатися в її якості. Після 8 січня вартість води становитиме 0,50 грн. за 1 літр.

«Вода з таких апаратів нічим не поступається продукту, який випускають виробники бутильованої води. Навіть має певні переваги. По-перше, ця вода не перебуває довго у пластиковій тарі. По-друге, вона значно дешевша, всього 0,50 грн. за 1 літр. По-третє, у ній немає консервантів, які додаються для того, аби вода могла тривало зберігатись», - зазначає Михайло, директор компанії Aqua Plus.

Апарати з розливу воду – це міні-завод, де вода проходить дев’ять ступенів очищення та збагачується корисними для людини мінералами ( Ca, Mg, K, Na, I).

«В цей апарат вода потрапляє з міського водогону та проходить такі етапи: механічну фільтрацію, видалення хлору та органіки, зниження жорсткості води, мембранну фільтрацію, корегування рН води, покращення смакових якостей за допомогою активованого вугілля, знезараження ультрафіолетовим випромінювачем. На виході ви отримуєте питну воду, позбавлену всіх шкідливих речовин, з оптимальним вмістом мінералних речовин, - інформує Михайло.

До речі, компанія Aqua Plus має спеціалізований магазин у Ковелі за адресою: вулиця Брестська, 111а.  Компанія працює з найкращими виробниками систем для очищення води.

1
Компанія Aqua Plus надає повний спектр послуг з водопідготовки та очищення води
Компанія Aqua Plus надає повний спектр послуг з водопідготовки та очищення води

Саме у Aqua Plus можна придбати системи очищення води як для квартир, так і для котеджів, приватних будинків чи, скажімо, готелів та ресторанів. Колектив компанії проконсультує кожного щодо будь-яких питань, пов'язаних з водою у його домівці, а також допоможе обрати та встановити фільтр.

Бережіть своє здоров'я - пийте очищену воду!

Чисту воду можна придбати у супермаркетах Наш Край
Чисту воду можна придбати у супермаркетах Наш Край

AQUA PLUS на вулиці  Грушевського, 10
AQUA PLUS на вулиці Грушевського, 10

У AQUA PLUS можна придбати системи очищення води як для квартир і ресторанів
У AQUA PLUS можна придбати системи очищення води як для квартир і ресторанів

Апарати з розливу воду – це міні-завод, де вода проходить дев’ять ступенів очищення та збагачується корисними для людини мінералами
Апарати з розливу воду – це міні-завод, де вода проходить дев’ять ступенів очищення та збагачується корисними для людини мінералами

У воді з апарату AQUA PLUS нема консервантів
У воді з апарату AQUA PLUS нема консервантів

 

Коментарі
27 Грудня 2017, 01:43
За кубометр води з-під крана, а це 1000 літрів плюс відведення кубометра гівен зараз деруть 17 гривень. <br/>За літр води з-під крана деруть 50 копійок.<br/>Питання: скільки буде коштувати після 8 січня кубометр води без відведення кубометра гівен?
28 Грудня 2017, 11:20
Тут питання не про воду з-під крана.!!! <br/>А питну воду яка пройшла 9 ст. очистки.<br/>Бутильована вода для прикладу коштує від 1,75 грн до 5,5 грн за літр, про якість і консерванти я прововчу...<br/>Відповідь на питання що вигідніше і якісніше напрошується сама! <br/>Молодці що поставили такий аппарат!!!<br/>Респект!!!
03 Січня 2018, 03:08
Поставили апарат на кран з чистою водою і очищають:) пробуріть у Ковелі скважину, підключіть цей апарат і побачимо як він &quot;очищає&quot;. Цікаво, яким чином там видаляється хлор, звідки взялась органіка і для чого знезаражувати ультрафіолетом воду яка містить хлор?
03 Січня 2018, 03:12
Для людей, які курять бутильовану воду додам. Перед тим як купувати запитайте з якої водорозбірної колонки у Ковелі її набирали.
03 Січня 2018, 03:15
*купують.
03 Лютого 2018, 12:40
скоро з&quot;явиться дурілка для ковельчан. Заходиш в кафе &quot;Піццерія (((((((((&quot; і дихаеш там свіжим іонізованим повітрям. Можеш надути собі кульку і дихати вдома. Ну повний атас. Для автоматів береться вода з артезіанських джерел і завозиться спеціальним транспортом. Разводняк повний.
15 Лютого 2018, 18:09
Ну на скільки я знаю, вода з артджерел завозиться не в автомати очистки води, а в спеціальні ємності з краником, бачив таке на сході. А тут іншиц принцип роботи на основі зворотного осмосу чиститьсяі фіільтрується від хлору, лмшнього кальцію та мусора всякого. Вода яісна, чиста безпечна і дешева. Сам у Луцьку набирав поки не поставив додому очистку. Не думав що і Ковель розвивається)))
01 Березня 2018, 15:13
А от ви і не придумали, що воду з &quot;гаражів&quot; можна продавати)))). Ну то думайте, думайте! Сусіду-гурману-вегану привезли - по 1 гр за 2 літри. Дивись, і бензин окупиться. Бізнес-ідея. Нє?!!!!
04 Травня 2018, 02:28
МОЖЕ РИБАЧКА ПРИТОПИТИ
23 Червня 2018, 14:59
Почалося. Сьогодні в Нашому Краю на Грушевського &quot;сіє чудо апарат&quot; з'їв 3 грн, тобто 6 л води мав дати, а видав тільки 2 л води. Тобто 2 грн власники наварили. Якщо так буде систематично, непогано &quot;підняли&quot; ціну
06 Липня 2018, 21:47
Дожилися, за воду потрібно платити гроші, скоро вода буде на рівні золота. Ще якихось 70 років тому будь-яка людина ,могла спокійно з річки напитися води. І нічого би з нею не сталося. Люди пили воду з криниць без всякої там очистки, хлорування і т.д і були здорові. Висновок такий: ми всі засрали планету за останніх 100 років, що не вдавалося багатьом поколінням до нас. Вже багато країн світу, розплачуються за це дефіцитом прісної води.
21 Вересня 2018, 10:47
і це в місті, через яке протікає річка...<br/>але і річку засерають, вон Кіндер хоче асфальтом старе русло Турії закатати і поробити стоянки...<br/>а могла б бути українська венеція, якби то все розчистити і гарно оформити!
28 Листопада 2018, 11:48
вже через 3 дні з ціх апаратів буде бігти вода грязніша аніж з нашоі вонючеі туріі
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024