Вербка: голова Волинської ОДА Володимир Гунчик відкрив нову школу

26 Грудня 2017, 20:54
15553

Сьогодні на урочисте відкриття нового приміщення школи у селі Вербка прибув чималий «десант» представників обласної та районної влади на чолі з головою облдержадміністрації Володимиром Гунчиком.

«У нас дуже багато є опонентів, скептиків, які не вірять у те, що попри складну ситуацію в Україні, війну на Сході, ми тут з вами, державні мужі, народні депутати, представники влади вміємо і можемо розбудовувати нашу рідну Волинь. І школа у Вербці є яскравим підтвердженням того принципу, коли сказав – і зробив», – наголосив Володимир Петрович.

Голова ОДА пригадав, як півтора року тому він приїхав на цей майданчик і почув прохання вчителів про допомогу в будівництві нової школи. Сьогодні ж він повідомив, що виконавча влада запланувала у наступному році добудувати ще спортивний зал та енергетичний вузол, а старий фасад будівлі, яку ділили багато років разом школа та дитсадок, набуде сучасного естетичного вигляду.

«Не дуже просто сьогодні доказати в Кабінеті міністрів про те, що саме у Вербці потрібно побудувати школу», – зауважив він.

Володимир Гунчик подякував народному депутату України Степану Івахіву за підтримку і попросив до слова його помічника Дениса П’ятигорця.

«Я не очікував, що Володимир Петрович мене запросить, тому що насправді Івахіва внеску тут немає, окрім голосування за державний бюджет», – схвильовано пояснив пан П’ятигорець.

«Ні-ні, ви помиляєтеся, Денисе. Я йому казав: «Можна по різному приймати участь. Можна не нажати кнопку, а можна її нажати». Степан Петрович її нажимає», – усміхнувся голова ОДА.

«Ну да, він її нажимає. Це точно», – запевнив помічник нардепа і повідав, як багато всього збудовано за останніх 15 років на виборчому окрузі.

«Я розумію, що чоловік чоловіку таке казати не мусить і не має, але скажу по-молодьожному: Володимир Петрович, ви красавчик! Такого партнера у нас ще не було!» – заявив П’ятигорець і під оплески присутніх обійнявся із Гунчиком.

Після цього очільник виконавчої влади області уточнив, що все зробила – команда, і подарував територіальній громаді шкільний автобус марки «Богдан», вручивши директору школи Валентині Саковській та Дубівському сільському голові Роману Троцюку ключі від транспортного засобу.

Голова Ковельської РДА Віктор Козак у своєму виступі сказав, що село Вербку вже треба називати селищем. Розповів історію цього будівництва ще з 2005 року. За його словами, питання зведення нової школи ініціював і весь час «підштовхував» владу депутатськими запитами екс-депутат районної ради, а нині член виконкому Ковельської міської ради від «Солідарності» Петро Мякота, але вирішальну роль зіграв колишній Дубівський сільський голова Павло Безека, який нині перебуває у лікарні.

«Сьогодні у Кабінеті міністрів, у Мінфіні… я тільки що із Сергієм Дмитровичем Кошаруком, заступником голови обласної державної адміністрації, спілкувався і нібито позитивно вирішується питання про фінансування цієї школи», – проінформував Віктор Козак.

Згадував історію і голова районної ради Андрій Броїло.

«Два роки тому Віктор Теодосійович сказав: «Запросіть голів фракцій. Поїдемо до Вербської школи. Подивимося, де ми будемо будувати нову школу». Приїхали ми сюди. Ну, як це годиться, нас по-фотографували, потім в Інтернет «закинули», потім пішов шквал всяких дописів: приїхали піарщики… приїхали попіаритися, создати тільки вигляд роботи… Я ні хвилі в цьому не сумнівався, що цей проект реалізується. Я бачу, яка потужна команда. Адже в цій команді, повірте, і Президент України, і Прем’єр-міністр, і ті посадовці, які сьогодні є тут», – гордився приналежністю до президентської команди Андрій Петрович.

Хоча серед районних посадовців можна було побачити представників і «УКРОПу», і «Батьківщини»…

З рук обох районних «вождів» почесною грамотою Ковельської РДА та районної ради нагороджені працівники ТзОВ «Житлобуд-2» – столяр Олексій Войцехівський та облицювальник-плиточник Петро Пастушенко.  

Саме ця луцька фірма зводила навчальний заклад. Для будівництва залучено кошти Державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів. Загальна кошторисна вартість об’єкта більше 21 мільйона гривень у цінах 2017 року.

Дубівський сільський голова Роман Троцюк зізнався, що йому не вірилося, коли тільки рік тому замуровували капсулу під будівництво, у такий швидкий успіх.

А який успіх і свято без української пісні?! Своїми пісенними талантами порадували присутніх учениця 3-го класу Маргарита Левчук, учениця 11-го класу Тетяна Вдовиченко, вчитель музичного мистецтва Ольга Балюк.

На завершення урочистого заходу заступник директора ТзОВ «Житлобуд-2» Романія Козачок вручила символічний ключ до нової школи директору навчального закладу Валентині Саковській.

 
















2

Коментарі
26 Грудня 2017, 23:59
Дармоїди в куртках зимових стоять а дітей роздітими заставили виступати. Видно як думають про дітей. Це совок старий іржавий совок.
27 Грудня 2017, 00:50
То в нормальному суспільстві запрошують Батюшку, щоб благословив і освятив новобудову. А тут хлопці приїхали тусоватися, водочку попити, директор школи відома повія і алкоголічка і її трішки приласкати. Адже чоловік від неї втік. Приплели сюда Івахіва, зовсім не зрозуміло з якого боку він до школи відноситься. То вже давайте гройсмана з порохом в дупу цілуйте. Тут повністю заслуга Павла Безеки, йому честь і хвала.
27 Грудня 2017, 01:28
Вже почалася передвиборча компанія по конику всім від Івахова
27 Грудня 2017, 01:37
Трохи Кульцман не вписується у теперішню моду 1 м 20 см .Трьох як під лінійку підбирали?!
27 Грудня 2017, 08:32
Як добре при владі злодійській
27 Грудня 2017, 09:22
То ж директор валька саковська яка перед Паскою ікони з хати викедала. Буде вона святети.
27 Грудня 2017, 09:44
скоро новый год, а детишки с голыми ногами.........холодно наверно
27 Грудня 2017, 10:35
3 кардіка
27 Грудня 2017, 10:39
".... те, що попри складну ситуацію в Україні, війну на Сході, ми тут з вами, державні мужі, народні депутати, представники влади вміємо і можемо розбудовувати нашу рідну Волинь..." Це передвиборний піар , ви побачили б на яких авто ці чинухи приїхали в " ці складні часи " , в яку одежу вони одягнені ... А дітки перед ними напівголі співають ...
27 Грудня 2017, 12:40
Яка різниця хто там був і звідки гроші на школу. Для діток і батьків головний результат є це нормальні умови для навчання. Хто там був з батьків сам скаже що дітки самі хотіли бути у такій формі тай погода вчорай була не відповідна зимі.
27 Грудня 2017, 13:02
А чого ті двохметрові що не так давно були при владі не відкривали нічого а тільк закривали клуби,бібліотеки,садочки? І війни тоди небуло.
27 Грудня 2017, 17:51
Більшіть батьків, яких діти виступали, були присутні і самі дозволили щоб діти так виступали.
27 Грудня 2017, 20:58
Напиши ще, що під підпис! Хочеться таке дурне писати, що у батьків дозвіл питали. Ніколи такого в школах не було, а в Вербці Є!
27 Грудня 2017, 21:33
А ти звідки знаєш що в школах було - чи не було. Ти там працював?
27 Грудня 2017, 22:42
Ми не працювали, а дітей своїх після твоїх уроків до лікарів водили і памятаємо яка ти з своєю подругою приходили на уроки, що діти відверталися від вашого перегару, а потім нам жалілися на вас. Твоє відношення до дітей ми добре памятаємо. Вирішила, що пожила пару років з москвічом і вже культурною стала. Ти ніколи не вилизиш з грязі в князі. Краще мовчи бо розуму в тебе ніколи не було і в твому віці вже не буде.
28 Грудня 2017, 17:45
З фото не зрозуміло в цій школі діти буду сидіти за партами чи на підлозі!
28 Грудня 2017, 17:59
За партами на стільцях і дошки є!
28 Грудня 2017, 20:30
Дякую! Школу прикрасили дуже гарно, особливо 3 поверх. Молодці! Там є фото жіночки в червоному задрипаному пальтішкові. Це не бувша дружина Валентина Саковського? Я її останній раз бачив роки 2 тому, цвіла, а це щось на неї подібне. Це вона?
28 Грудня 2017, 22:48
Та досить всіх брудом обливаи.... побійтесь Бога.... і піст....і різдвяні свята на носі.... не нам судити..вгомоніться... та краще порадійте за діток
28 Грудня 2017, 22:48
Та досить всіх брудом обливаи.... побійтесь Бога.... і піст....і різдвяні свята на носі.... не нам судити..вгомоніться... та краще порадійте за діток
29 Грудня 2017, 00:06
Хватить грязі обливати треба подякувати
29 Грудня 2017, 03:23
Шановні громадяни. По перше діти були в куртках, тільки під час виступу зняли їх. Також була молебень і школу освятили. Для того щоб писати такі дурниці будьте добре проінформовані))
29 Грудня 2017, 04:01
Щоб писати такі непотрібні речі, про ікони і про директора школи, треба мати хоч якусь совість. Якщо Ви так пишете, то маєте заздрість, що при такому директорі діти ввійшли у світлі просторі класи.
29 Грудня 2017, 04:01
Щоб писати такі непотрібні речі, про ікони і про директора школи, треба мати хоч якусь совість. Якщо Ви так пишете, то маєте заздрість, що при такому директорі діти ввійшли у світлі просторі класи.
29 Грудня 2017, 09:08
А як ви розуміїте, що хтось займається обливанням брудом? Чи п,яні вчителі чомусь розумному можуть навчити дітей? Це йде від читачів? Це вони заставили вчителів пити, гуляти до ранку і потім йти вчити дітей? Чи лікарі винні які кажуть батькам, що ваша дитина слепне бо вчитель не хоче пересадити її на інше місце і не реагує на її довідки? Ви будете раді отримати після школи дитину каліку бо вчителька пиячить і їй наплювати на ваших діток? Побудували гарну школу, а у всіх є впевненість, що директорша, яка не здатна організувати своє особисте життя(я 15 років як знаю її 2 чоловіків, нормальні обидва адекватні) не знищить цю вистраждану школу? Якщо навіть на фото помітно, що жіночка хвора на голову! Це наслідок її розлучення з чоловіком при якому вона жила як за стіною. І при чому тут піст з іконами коли вона сама пяненька хвастає всім як наваляна в піст перед Великоднем викинула ікони з хати? Її за язик ніхто не тяне. І де тут заздрість? Чому заздрити? Докотилися до дна самі і не бажаємо признати свою вину! Плакати хочеться від того, що маємо і яке чекає нас майбутнє. Але для села і таке згодиться, правда? А може вчителям треба мати совість, щоб не робити такі не потрібні речі і розмови тут такої ніколи не буде? Ковельчанин! А коли вчителі будували школи? Вона має відношення до нової будови тільки тим, що пиячила і спала з будівельниками і вони не змогли відкрити школу на 1 вересня! Критикують її бо заслужила! Ніхто з батьків її не кляне, не бажає, щоб з роботи звільнили, то ж хай працює. Це їй буде уроком на майбутнє! Ще може через років 5 буде кращим директором в області!
29 Грудня 2017, 17:39
Гарно написано! Але наше суспільство деградувало так, що коли людина несе свій бруд який вона отримала виховуючись в нездоровій сімї, селі це табу. Про це, що вона бруд свій несе в суспільство не мона говорити. Це не по чоловічому, піст стоїть та іншу дурницю придумують аби оправдати бруд цієї жінки. Навіть колись читав від людини яку навіть в стройбат не взяли, що козаки так не поступають, а згадайте як в трьох мушкетерах за аморалку отхреначили башку Міледі, а козаки за подібні речі пополам жінку розрубали. Потворствують пияцтву, блуду та іншім гріхам. Тому в Волинській обл. вчителі являються першими в розповсюдженні СНІДу та інших венеричних захворювань. Тому ми дивуємось, що ялинку в паркові зрубали, зірку з ялинки сперли. Майбутній поліцай, курсант затримує злочинця, а його поливають брудом. І ви бажаєте до Європи? А ви там такі моральні уроди потрібні? Іде заміна здорових загальнолюдських моральних принципів на ЩО?
30 Грудня 2017, 23:59
Вона як народилась і виховувалась в придуркуватій сім`ї так і помре придурковатою. Не будуйте нічого мудрого. Це вже давно пройшли. Не просто так кажуть, що яблуко від яблуні не далеко...Батько алкоголік, мати байстючка(З її слів!!!) . А тоді хто вона? Грузин?! Якщо вона подобається своїм колегам і вони обрали її, то знов питання: А цей колектив здоровий і чим він керувався коли обирав таку людину на посаду директора? Може там треба придивитися до колективу, а вже потім до неї! Цікаво виходить! Якась сільська школа, а скільки питань до вчителів які себе називають ПЕДАГОГАМИ! А чому? Чому не вчителями? Це проблема всіїє Укрвїни!
31 Грудня 2017, 00:53
Не треба так про колектив. Коли ми її обирали вона була заміжня жінка, чоловіка якого все село поважає. А те, що вона дійсно щлюха ми навіть подумати не могли.
04 Січня 2018, 23:38
А що хорошого можна сказати про колектив, який обзиває свого директора шлюхою і т.д. Висновок напрошується один - у колективі теж шлюхи, які заздрять директорці, яка встигає і роботу робити та ще й з усіма переспати. Оце я розумію працелюбність, вчіться шановні фросі і решта, як тре працювати, може і ви колись будете директорками, а не простими повіями.....А як чим вам неугодна Валентина Миколаївна, то ніхто вас не тримає в даній школі, забирайте свої документи і шукайте нову собі школу.
05 Січня 2018, 02:46
Те, що вона така многостаночниця було б не погано, якби ми не працювали з дітьми і хоча б не жили в їх оточенні. І вони не бачили як на дорозі валяється п'яна їх директорка з розбитим носом. У нас повноцінні, здорові сім'ї, а вона своєю поведінкою ганьбить нас. Чоловіки починають косо поглядати і в нашу бік.
05 Січня 2018, 11:17
Чому там заздрити? Там швидше плакати хочеться від такого життя, як у неї. Живе як сучка з думкою про гони та спарування аби з ким небудь. Роботу ми поміняємо і нічого в житті не втратимо. У нас було і буде саме головне в житті – сім'я і любов, нас чоловіки кохають і ми їх! Як це чудово обійняти свого коханого, положити свою голову йому на груди - оце життя! Не для роботи і посад нас матері народжували, а для радості життя в любові. Чого Петрівна відмовилась стати директором? Бо в неї Степан є! А вона ніколи нікого не любила, живе як скотиняка бо людської душі немає. Треба вести себе в житті як жінка і людина тоді колектив буде шанувати, а то колектив винен в її проблемах які сама створила. І цьому заздрити? Голову підлікуй!
06 Січня 2018, 16:56
Так це ж сама наша директорка пише, що ми повії! Валентина Миколаївна! Ми своїх чоловіків не пропивали, по кущах не таскались з чужими чоловіками як ти і своїм роги не наставляли. Вони всі з нами живуть! Ми виховані і знаємо, як потрібно жити з чоловіками! Дійсно, ми тобі заздрили, що Господь послав тобі такого чудового чоловіка і раділи за тебе. Але ти дійсно виявилась справжня шлюха. А ми ще 1 вересня звернули увагу, що твій чоловік не такий як завжди. Так що єдина повія в нашому колективі це ти дорогенька і не треба кивати на нас коли сама пикою не вийшла!
07 Січня 2018, 09:31
Колеги! Схоже вона забула, що завдяки нам "повіям" вона стала директором. Ми її вибрали, але можемо за такі слова і переобрати. І ніякі її начальнички-коханці їй не допоможуть.
08 Січня 2018, 23:20
Ви такі всі правильні, що від вас аж нудить. Сидіть собі біля ваших коханих чоловіків, та пильно їх стережіть, а то ще Миколаївна вкраде тишком-нишком, будете ходити рогаті))))
08 Січня 2018, 23:40
в кожного своє життя, і всі не без гріха. І нема чого пхати носа, куди вас не просять, ви не Боги - не вам судити. А поливаючи брудом свого керівника, ви ганьбите в першу чергу себе.
09 Січня 2018, 00:52
Так наші чоловіки на таких крокодилів як Миколаївна і не дивляться, і нам нема про що хвилюватися. Років 10 назад через її кроватку все чоловіче населення села пройшло і другий раз ніхто до неї не завітав. Наш керівник повинен вилізти з бруду. О це ми їй і бажаємо. Вона своїм брудом ганьбить нас. Її ніхто брудом крім неї не поливає. Їй всі тільки добра бажають. Але ж вона трішки хвора на голову і не розуміє цього. Мало цього, ще й родина Петра її стала сторонитися бо бачили, що вона робила з чоловіком, як хотіла його вбити і вони врятували йому життя. Дійсно, що ми не Боги, але коли одна гнида поливає брудом весь колектив від неї треба .... "в кожного своє життя, і всі не без гріха." - ось з цим паринципом іди на базар, а ми тут дітей виховуємо. Шлюхам нема місця в школі. Миколаївна! Ти по житті обкаклась як керівник, як мати і дружина. А як жінка все село і район сміється. Тому заткни пельку, не кивай на колектив своєю тупою пикою і працюй поки ми тебе ще терпимо. Але ти в наших очах шлюха, яку ми ніколи поважатимо не будемо. І запамятай, що керівник виражає інтереси колективу, а не якоєсь шлюхи якою ти являєшся. Поважай нас!
09 Січня 2018, 22:48
Загалом пані директорка до коментарів не має жодного відношення. А від таких вчителів хай Бог береже дітей, бо чому такі вчителі можуть навчити - ненавидіти інших, поливати брудом, заздрощам????? Як не соромно шановні "педагоги". Не влаштовує директор - є шляхи законні, як змінити ситуацію. Тож не треба тут просторікувати, які ви бідні і нещасні, при такому директорі. А раз сидите тихенько і мовчите - значить і вас самих влаштовує така ситуація. А тій пані, що пише до Миколаївни, треба самій повчитись хоча би грамотно писати, бо що така вчителька навчить дітей....................
22 Січня 2018, 21:17
Про таку школу мріють всі вчителі і учні та батьки. Я щиро вітаю і радію. Шокована від дурної писанини.
24 Січня 2018, 11:14
Краще б ти була шокована від дурної поведінки героїв ціїє писанини. Але мабуть сама така ж хероїня. Її люди при житті судять, щоб виправила помилки які зробила в житті, на Суді Божому їй легше буде! Та й дітям її гріхів менше дістанеться. Будівля гарна, але будівля Церкви також гарні та тільки чомуь не всі хто туди ходить виходять звідти святими та безгрішними. Багато залежить від Батюшки. Так і батьків цікавить не будівля, а щоб їх дітки отримали гарну освіту і не потрібно було наймати репетиторів.
02 Лютого 2018, 00:34
Я була на відкритті школи,як Вам всім не стидно ,все пройшло дуже гарно і Валентина Миколаївна була гарно одіта, з гарною зачіскою, вона молодець. молода, гарна. швидка і ще потрібно повчитись тим хто пише всяку дурницю, це просто заздрість, а Ви Валентина Миколаївна не звертайте увагу на ту писанину і нікому нічого не відписуйте. Вам здоровя, натхнення і всього найкращого!!!
02 Лютого 2018, 09:30
Ти дурнувата? Хіба тут мова йде про те, що вона оділась як пожежна машина? Мабуть на згадку про свого бувшого чоловіка який витягнув її «з грязі в князі». Чи про зачіску де її 3 волосинки як косми з голови висять? Прочитай ще раз, може зрозумієш яка вона людина! Молода вона та рання, багато поганого за своє життя встигла наробити і веде себе як повія. Ти мабуть заздриш повіям? А ми ні! Нам чоловіків хватає. А вона не здібна з ними жити! І до колективу відноситься як до повій. Не розуміє, що своїм пияцтвом і гулянкою позорить звання вчителя. Ми навіть не здивуємося якщо вона хвора на СНІД. Одна мудра людина сказала, що людина становиться людиною тоді коли в неї на першому місці стоїть любов до Бога, на другому - любов до сім`ї, а відношення до праці він поставив аж на 3 місце. Ось такі повинні бути у людей життєві орієнтири і цінності. А в неї нема першого і другого, а тільки одна праця в голові, як у скотиняки. А ти продовжуй заздрити одежі, зачіскам та її юності, бо мабуть сама така як вона і мудрість на життєвому шляху тобі не зустрілась. Онукам своїм в приклад її приводь, щоб жили як вона!
10 Лютого 2018, 22:30
Засіла тут якась злюка, та давай директорку обсирати. певно сама поклала око на тепле крісло директора, та не взяли, може не тому дала або погано дала... А Миколаївна цілком нормальна і алекватна жінка, і чоловіка ще собі знайде. Школа відкрилась, школа працює, і це - головне.
11 Лютого 2018, 10:50
Ще одна придурковата вилізла! Скільки ж вас там є? Ніякої злюки нема, просто не приємно спілкуватися з брудною жінкою та людиною. Її ніхто не обсирає крім неї самої. Її обрав колектив, а не постіль і на її посаду ніхто не заздрить, і не бажає заняти тепле крісло, хай продовжує у дітей красти харчування. Якщо ти ку-ку, то для тебе вона звісно, що нормальна і адекватна. І хай замуж ще хоть разів 10 виходить. Двох вже ощастливила, от тільки щось чоловіки після першої ночі з нею чогось виходячи, від неї, на дорогу плюються, сміються і до сих пір ніхто з них не одружився крім пожилого москвіча. Та й той втік, бо вона йому не пара. Він для неї дуже гарний, вихований, культурний, а вона поліське зачухане бидло. Але поруч з ним вона виглядала гарно, а як стояла з Ромою-космосом, то всі зрозуміли і сміялися - що два дебіла це велика сила!
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024