На Ковельщині за вбивство чоловіка жінку засудили до умовного терміну

29 Грудня 2017, 14:18
5837

Трагедія сталася у селі Любитів Ковельського району ввечері 18 вересня 2017 року.

Обвинувачена місцева жителька Наталія Шевчук у суді розповіла, що того ранку чоловік вживав спиртне. Вона на протязі дня їздила на роботу, поверталась в обідню пору та займалась хатніми справами, господарством. Вживала незначну кількість спиртного з кумом, який прийшов до них додому в обід. Чоловіка тоді не було. Коли потерпілий був вдома, то неодноразово чіплявся до неї, ображав її, наносив їй побої та погрожував вбивством, однак після заяв у поліцію його лише штрафували та карали громадськими роботами.

Того ранку вона також телефонувала у поліцію, але не настояла на приїзді наряду правоохоронців, вважала, що чоловік змінить свою поведінку на краще. Однак, так не сталось і коли той увечері продовжував вчиняти щодо неї насильство, наносив побої, вона своїми руками відштовхнула його. Потерпілий впав на підлогу, а підвівшись, схопив металевого совка і кинувся до неї з погрозою вбивства. Вона, реально сприйнявши таку погрозу, вихопила совка та вдарила ним його по голові та тулубу, від чого останній втратив координацію та впав спиною на муровану плиту.

За словами жінки, згодом чоловік ліг на ліжко і вони полягали спати. Вночі вона побачила, що той у крові, викликала швидку допомогу та поліцію. Однак він помер.

Судмедекспертиза встановила, що потерпілий отримав відкриту черепно-мозкову травму з переломом кісток основи черепа, закриту тупу травму грудної клітки з переломами ребер, інші травми, що спричинило смерть.

У суді процесуальний прокурор Андрій Чабан обвинуватив Наталію Шевчук у ненавмисному вбивстві, під час якого вона перебувала у нетверезому стані.

Головуюча суддя Ковельського міськрайонного суду Ірина Логвинюк призначила покарання Наталії Шевчук у виді позбавлення волі на строк 4 роки, але звільнила її від відбування покарання, якщо вона на протязі двохрічного іспитового строку не вчинить нового злочину.

Коментарі
29 Грудня 2017, 19:32
отримав закриту тупу травму грудної клітки з переломами ребер, інші травми від того, що останній втратив координацію та впав спиною на муровану плиту.<br/><br/>ТО ЙОГО МАБУТЬ ЩЕ ДЕКІЛЬКА РАЗ КИДАЛО ? І ПЕРЕВЕРТАЛО ?
29 Грудня 2017, 20:46
Ще знаю один випадок, декілька разів ножем в чоловіка.... Помер, навіть не писали в пресі, і цей був роботяга, хазяїн, порядний, питання : скільки це коштує???? Відмазати за вбивство?????? Чи як це назвати????
29 Грудня 2017, 21:49
Отримавши ВІДКРИТУ черепно-мозкову травму з переломом кісток основи черепа від падіння, чоловік ЗГОДОМ ЛІГ НА ЛІЖКО.<br/>А ще він отримав закриту тупу травму грудної клітки з переломами ребер, що спричинило кровотечу.<br/>І все від одного падіння...<br/>Панове слідчі, хто вас вчив настільки недолуго розповідати казки?
29 Грудня 2017, 21:54
Такої мудрої і чесної судді як Логвинюк світ не бачив.
30 Грудня 2017, 18:11
Що ви всі трандите? Ви не були там і не бачили? Взагалі Наташу Шевчук я знаю як порядну жінку і прекрасну маму? В кожного є своі недолікі!
30 Грудня 2017, 21:07
вiн що заслужив те має,а вона хай живе спокiйно,
31 Грудня 2017, 00:26
Суддя Логвинюк і справді є справедлива ,чесна і мудра.А якщо ти корупціонер,то звичайно вона тобі не подобається
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024