Австрійська волонтерка подарувала Ковельському пологовому будинку інкубатор

31 Грудня 2017, 16:21
3458

Волонтерка, меценатка з Австрії Юлія Подсєкіна подарувала Ковельському пологовому будинку інкубатор для дітей.

Про це повідомляє волонтер Дмитро Василенко на сторінці «SOS Волинь» у Фейсбук.

Загалом, чотири інкубатори для дітей передали для медичних закладів Волині – Волинській обласній дитячій лікарні, Ковельському пологовому будинку та Ратнівській лікарні.

«Інкубатор для дітей – важлива ланка в житті новонародженого. Недоношені діти дуже схильні до втрат тепла, тому важливо вчасно і швидко помістити дитину в комфортну для неї середовище. Такий середовищем є кювез для новонароджених – медичний інкубатор, який підтримує температуру тіла новонароджених з порушеннями терморегуляції, необхідну вологість і рівень кисню навколо немовляти», – зазначає волонтер у дописі.

«При доставці в один з мед закладів, почув від лікаря – «інкубатор везіть вже в реанімацію». Сльози на очах», – ділиться емоціями Дмитро Василенко.

Також він подякував за допомогу директору Благодійного фонду «Патріоти Волині»  Степану ІвахівуДенису П'ятигорцю за фінансову допомогу у доставці, волонтеру Юрію Сковороді, керівнику Волинського підрозділу ТОВ «Радивилівмолоко» Олександру Новоселецькому та благодійному Фонду «Волинь-2014» за документальний супровід та розмитнення.

 




1

 

Коментарі
31 Грудня 2017, 18:40
В и ним даруйте , а вони будуть гроші на них заробляти.
31 Грудня 2017, 22:08
Будемо курчат розводити!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром