Ковельській спортшколі передали нове спорядження й інвентар

06 Січня 2018, 11:21
4283

Традиційно під кінець року у Дитячо-юнацькій спортивній школі імені Євгена Кондратовича підбивають підсумки зробленого, обговорюють плани на майбутнє.

Під час такої зустрічі міський голова Олег Кіндер, його заступник Ігор Прокопів, начальник відділу молоді, фізичної культури і спорту Ігор Семенюк передали спорядження та інвентар, які було придбано за кошти місцевого бюджету.

Комплекти спортивної форми отримали легкоатлети, веслувальники волейболісти, а також футбольні команди дівчат та ФЦ «Спорт для всіх». Новенькі костюми тепер мають тренери усіх спортивних закладів міста.

Кікбоксери уже в своєму залі розмістили дві груші для тренувань. Такі ж знаряддя з’явились і у боксерів.

Два нові човни тепер до послуг веслувальників.

Директор закладу Олена Клімашевська зазначила, що 2017 був успішним загалом для усього колективу, багато вдалось зробити, суттєво поповнено і скарбничку нагород.

Зазначається, що у 2017 року на функціонування спортшколи з бюджету міста було виділено 6 мільйонів 295 тисяч гривень.Також впродовж останніх років надзвичайно багато зроблено для зміцнення матеріальної бази, створення комфортних умов для занять. Проведено капітальний ремонт з утеплення фасаду. Ці роботи обійшлись у понад 1 мільйон 228 тисяч гривень, здійснено благоустрій території та облаштовано стоянку для автомобілів, велосипедів. 

Згадали досягнення спортсменів. Здобутками можуть похвалитись легкоатлети, плавці, волейболісти, шахісти.

Гарні результати у веслувальників. Вони здобули ряд перемог та призових місць на чемпіонаті України. З медалями різного гатунку у рідне місто повернулись – Олександр Яцюк, Владислав Гочачко, Едуард Перевознюк, Тарас Семенюк, Марія Проніна, Микола Яцюк, Ілона Грабовець.

Гордістю школи є кікбоксери. Чемпіоном України серед юніорів став Роман Кухта.

Впродовж минулого року у Ковельскій ДЮСШ підготували 2-х майстрів спорту, 6 – кандидатів у майстри спорту, 9 – першорозрядників.

 














 

Коментарі
06 Січня 2018, 14:43
Юрій Вікторович супер тренер!Міцного здоров'я і ще багато років натхненноі праці¡!!!!!!!!!!!!!!
06 Січня 2018, 23:26
А те що вкрали на метал з цього залу підвісні баскетбольні конструкції думаєте всі забули? Знищила баскетбол в місті. Ті конструкції десятки тисяч гривень коштують нові. Пару раз вистачило б на все те що зараз подарували.
07 Січня 2018, 09:23
Скільки ще до кінця каденції буде оприходовано
07 Січня 2018, 20:15
Місцевій владі потрібно підняти зарплату тренерам зараз, бо буде пізно. Поїдуть за кордон і будуть працювати на інші держави. Пам'ятайте приказку, скупий платить двічі. А потім будем плакати що немає в нас хороших тренерів. Що немає грошей в місцевій казні ? Бюджет який прийняли. Більше 800 мільйонів гривень. так що можна виділити певну суму. Та й в нас не так багато тренерів є. А вони не підведуть Ковель тай всю Україну.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024