У Ковелі відбулась благодійна акція «Від хати до хати»

09 Січня 2018, 15:29
5007

Днями у Ковелі проходила благодійна акція «Від хати до хати».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Силами небайдужих людей, волонтерів було зібрано чималу допомогу для 23 багатодітних родин та сімей, які опинились в складних життєвих обставинах.

Найбільшою радістю для малечі була зустріч з Дідом Морозом і Снігуронькою. Хлопчики та дівчатка розповідали їм вірші, співали. Ролі новорічних казкових героїв зіграли справжні професіонали – Іван Сидорук, Мирослава Сітчук, Тарас Бояновський та Жанна Литвиненко. Подарунки отримали 95 дітей. 

Зазначається, ковельчанка Юлія Парфенова передала родинам продуктові набори, директор фірми «Ласощі» Олена Місюра подарувала 35 кілограмів печива. Мандарини передала ще одна мешканка нашого міста, яка не назвалась. Ірина Мілінчук подарувала сертифікати на безкоштовне перебування в ігровій дитячій кімнаті «Халабуда Kids».

«Долучились до хорошої справи наші земляки Ірина Богатирьова, Оксана Долінчук, Наталія Лузіна, подружжя Олег і Наталія Рижки, а також Оксана Кушнір з Києва та її колега Ольга Семернікова. Підтримала акцію начальник служби у справах дітей Жанна Вельма, яка надавала свою підтримку і допомогу та побувала в кожніцй сім’ї. Аби задум став реальністю багато сил та любові доклали наші волонтери, друзі і просто хороші люди», – розповіли у міськраді.

 





 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024