Анатолій Дем’яненко похвалив футбольний турнір у Ковелі

10 Січня 2018, 10:45
5508

Славетний захисник та капітан київського «Динамо», гравець збірної команди СРСР, а згодом головний тренер «біло-синіх» Анатолій Дем’яненко побував у Ковелі на ІІІ зимовому фестивалі з міні-футболу серед дітей та юнаків, який відбувся минулого тижня з ініціативи місцевого футбольного клубу «Тайм».

Турнір проходив у різних вікових категоріях в комплексній ДЮСШ імені Євгена Кондратовича та спортивному залі навчально-виховного комплексу № 12. Знаменитий футболіст дивився, як змагалися хлопці, 2010 року народження.

«Змагання пройшли на високому організаційному рівні. Хочу відзначити, що на цих змаганнях був присутній колишній гравець та тренер київського «Динамо» Анатолій Дем’яненко на запрошення однієї із команд. Він залишився задоволений рівнем і проведенням змагань», – розповів начальник відділу молоді, фізичної культури та спорту виконкому Ковельської міської ради Ігор Семенюк.

Нагадаємо, що Анатолій Дем’яненко в січні 2012 року очолив луцьку «Волинь». В тому ж сезоні під його керівництвом футбольний клуб дійшов до півфіналу кубку України, в якому в драматичному поєдинку з рахунком 4:3 програв донецькому «Шахтарю». В новому сезоні команда залишилась середняком Прем’єр-ліги. Проте, з 2013 р. у «Волині» розпочались фінансові труднощі, через що команда змушена була їздити на виїзні матчі поїздом і результати її значно погіршились. Після чотирьох поразок поспіль із загальним рахунком 8:0, 26 квітня 2013 року контракт між клубом та Дем’яненком було розірвано за взаємною згодою сторін.

Коментарі
10 Січня 2018, 22:39
Та шо вите кажете? Сам Дем'яненко? Це сенсаційна новина. Слідуючим кроком буде міжгалактичний турнір в Ковелі.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024