Поїзд «Ковель-Хелм» облюбували підприємливі «мурахи»

10 Січня 2018, 11:21
9050

У сюжеті «ВРД НСТУ» показали підприємливих «мурах», які поїздом «Ковель-Хелм» перевозять товари для перепродажу у Польщі.

«Залізничне сполучення із Європою чи спосіб заробітку? З 12 червня з Волині до Польщі курсує потяг сполученням «Ковель-Холм». З грудня цей маршрут продовжили до Здолбунова. За півроку цей транспорт облюбували «мурахи» – так в народі називають людей, які займаються перепродажем», – йдеться у сюжеті телеканалу.

Більше дивіться у відео.

 

 

Коментарі
10 Січня 2018, 16:56
а ви що, думали що будуть у польщу на екскурії їздити? дайте людям роботу і достойну зарплату, тооді й будуть мурахи їздити по Луврах та дрезденських галереях. До чого довели українців, аж жах.
10 Січня 2018, 17:58
Баризі:<br/>Навряд ті, що зараз возять контрабанду при великих офіційних доходах будуть по Луврах та Дрезденах їздити. Вони і зараз мають немалі заробітки а відпочивають максимум на пляжах Одеси та Турції, ще можуть в горах зимою покататись. Культурою, розвитком там і не пахне. Та і не зможуть вони просто так жити без лівого бізнесу , це вже не викоріниш з нашої української душі (хочеться більше і більше).
10 Січня 2018, 18:46
Запитайте в п. Миколая, який він має навар.
10 Січня 2018, 21:04
Що означайте дайте достойну зарплату?<br/>Дає тільки Ким Чен Ин, путін і другі нелюді.<br/>В нормальних країнах люди заробляють.<br/>Якщо водієві маршрутки дати €600 і продавцю хліба €500 то будеш пішки ходити і хліб пекти, а потім кричати «влада зробила проїзд і хліб дорогий»
10 Січня 2018, 21:47
А нормальний такий дядько, цей митник)
11 Січня 2018, 16:04
а що то за країна така? Турція?
11 Січня 2018, 19:41
Митниця не працює, а лише бере хабарі. <br/>Скільки там тепер за блок митникам дають? Тому вони і закривають очі..
11 Січня 2018, 22:11
Кому бабло іде з Волинської митниці,хто її &quot;доїть&quot; -Укропи,Народний Фронт і т.д? А хто контролює ВТ ,або нові недавно створені інтернет ЗМІ ? Видно різні люди... От вони і замовляють такі &quot;сюжети&quot;,тому що потрібно до митного корита повернутись. А той хто в &quot;трусах везе&quot;, то він то робить не від солодкого життя!!-це по перше. А по друге- хто кому мішає робити так само?- З ваших дописів видно ,що це - ЛАФА!!
12 Січня 2018, 00:13
Я В ТРУСАХ НЕ ПОВЕЗУ.ХІБА ЩО ЛІТАЧКОМ
28 Січня 2018, 01:29
В результаті поширення по телебаченю та в інтернеті (серед поляків) так і хочеться навести для роздумів слова одного українця про українців. &quot;Главные наши враги — не «москали», не «ляхи», а мы сами. Наша жадность и зависть. Наша инфантильность. Наша вечная надежда на чудо&quot;. ОЛЕСЬ БУЗИНА &quot;Плачь, Украина, плачь! Ты сама себе предатель и палач! Ты своею собственной рукой, Задавила разум и покой! Убиваешь лучших сыновей! Ратуя на &quot;злобных москалей&quot;! И кусая, как змея себя за хвост, Создала в своих пределах ХОЛОКОСТ! С кем же ты останешься потом, Все разрушив, за каким бортом? Может восстановишь ты свой дом, Только не поднять погибших в нем&quot;. ОЛЕСЬ БУЗИНА.<br/>Більшість поляків з розуміням ставляться до українців, які на Україні ледь виживають і вимушені їхати тими потягами вести ті цигарки, покупати там продукти, які в Польші дешевші ніж в Україні. Поляки дивуються, як можна прожити при одержані однієї пенсії в сумі 1700,00 грн. при відсутності роботи для працездатних людей. Бувають випадки, що польські митники на кордоні заспокоюють і співчувають українцям. Повідомлячи про те, що в них колись тоже була така ситуація, а зараз все наладилось.
28 Січня 2018, 01:35
Подла журналюга Тимошкова не їде &quot;зручно, комфортно і не дорого&quot; на схід України, щоб показати, як там в окопах живуть і захищають Україну від агресора хлопці з Волині, а висміює тих хто правдами і неправдами заробляє гроші для України. Таких журналюг треба гнати в шию з України. Вони є ворогами на нашій рідної землі.<br/>Друга нікчемна журналюга сидить в кріслі розповідає і показує по телебаченю, який &quot;подвиг&quot; здійснила ця скотиняка Тимошкова, що навіть обіср..ла польську поліцію.
28 Січня 2018, 01:38
Наш митник розповів правду про те що немає порушень закону вивозити цигарки з України, тим самим заткнув тих протівних продажних журналюг які радіють коли штрафують мурашок! Поки економічно вигідно вивозити цигарки з України доти в достатку буде жити волинь! А кому встидно за мурашок то повстидайтеся за нашу продажну єврейську владу! А якби показали відео про нелегальних робітників в польщі то це що також встидно??? Люди молодці заробляють як можуть, щоб діти мали що поісти! Зніміть краще відео як заробляють чиновники продажні!
28 Січня 2018, 03:56
Журналюжка навіть не вияснила, як потяг на Хелм курсіровав і пошивила не правду. З 12 червня з Волині до Польщі курсує потяг сполученням «Ковель-Холм». З грудня маршрут продовжили до Здолбунова.
28 Січня 2018, 03:59
Так, волиняни заробляють, щоб прокормити свої сім'ї та ще надати хоч яку небудь матеріальну підтримку своїм синам, які воюють і захищають Україну від агресора на Донбасі.
28 Січня 2018, 04:03
Поляки з радістю і вдячністю беруть і оплачують привезені мурашками папіроси. І завжди просять, щоб ще привезти якісь інші популярні смоктунці.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024