Ковельська естрадна студія «Надія» провела різдвяний концерт

12 Січня 2018, 15:55
5673

Чотирнадцятий рік поспіль, учасники зразкової дитячої естрадної студії проводять «Різдвяну зустріч з «Надією», на яку запрошують своїх друзів, батьків, рідних на мистецьке дійство, де демонструють творчі досягнення.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

 


 

Прийшла на концерт і Зоя Дубнюк, котра каже, що з нетерпінням чекає виступу своїх трьох онуків, які займаються в «Надії»: «Діти так серйозно готувались, займались, хвилювались, як все пройде. Їм дуже подобається відвідувати студію. А колядки, щедрівки завжди співаємо і в родинному колі, вчимо їх вдома». 

Свою наймолодшу донечку прийшов підтримати отець Василь, настоятель собору Святого Благовіщення. Розповідає, що четвертий рік дівчинка ходить на заняття з вокалу. І тепер колядки, які вивчає, звучать не тільки на сцені, але вона їх виконує і в храмі. Отець Василь проанонсував, що у понеділок вони разом з учасниками студії «Надія» та працівниками соціальної служби міста запрошують до себе в церкву учасників АТО на зустріч та колядування.

Перша частина концерту була витримана у дусі народних традицій. Зі сцени лунали колядки, різдвяні пісні, повчальні історії та цікаві легенди. У другій – юні артисти виконували сучасні естрадні пісні.

Ціла юрба вокалістів зібралась за кулісами, чекаючи свого виходу. Найменших підтримують мами, які напевно більше хвилюються за свою дітвору.

Учасниця колективу Настя Василевська говорить: «Це уже мої треті «Різдвяні зустрічі». Тож я впевнена, що все буде добре. Щораз ми вчимо нові колядки, пригадуємо знайомі».

«Готувалися дуже довго, старанно. Всі любимо виступати, взагалі для нас концерт – це велике свято», – надзвичайно емоційно і весело про це нам розповідає ще одна артистка Надія Кравчик, яку всі гуртом зобов’язали бути спікером від колективу.

Своїми враження охоче ділиться ще одна маленька красуня Анюта Воробей: «Другий рік відвідую студію. Дуже подобається мені співати, виступати, спілкуватись з друзями. Радіє за мене і бабуся, яка зараз в залі. Вона старається не пропускати мої концерти».

Вихованців студії, його керівника Ірину Новожилову прийшли привітати начальник відділу культури Вікторія Савлук та директор народного дому «Просвіта» Михайло Пірожик. Вони побажали юним митцям творчих успіхів, натхнення, нових цікавих проектів та вручили дітям солодкі подарунки.

 


 

Свято вдалося завдяки старанням керівника студії, талановитого педагога та організатора Ірини Новожилової.

Ірина Георгіївна зауважує, що робота з дітьми приносить їй велику насолоду: «Майже два десятиріччя тому була створена «Надія», без якої тепер не уявляю свого життя. Всі мої вокалісти дуже багатогранні, цікаві, талановиті. Не обов’язково всі вони стануть знаменитостями, але цей досвід їм недмінно згодиться. А наші «Різдвяні зустрічі» – це хороша можливість кожному з них вийти на сцену, відчути себе артистом, справитись зі своїми переживаннями. А сьогодні – це ще й новий красивий зал, в якому особливо приємно виступати».

«Також ми не забуваємо наші українські традиції, вчимо пісні, які співали ще наші бабусі і прабабусі. Це теж дуже важливо. Поєднуємо з сучасними творами. А як приємно спостерігати за батьками, коли виступають їх діти. Вони ними так гордяться. А я горджусь, бо маю честь з ними працювати», – розповідає керівниця естрадної студії.

Пані Ірина запевнила, що через рік вона із своїм колективом знову радо запросить усіх на «Різдвяні зустрічі з «Надією». 


1






1








 

Коментарі
12 Січня 2018, 18:28
а чому різдвяний концерт в приміщенні а не на новій естраді в парку. Вбухали стільки бабла, а концерти проводять в хліву.
12 Січня 2018, 19:31
То ти бидло в хліву живеш, а діти виступили в чудовому палаці.
12 Січня 2018, 20:58
сам ти бидло
12 Січня 2018, 22:23
Дійсно за нинішньої каденції багато уваги приділяється культурі! Приємно, що до Кошарукової ініціативи долучилися і мер Кіндер. Можливо, то заслуга Прокопіва, чи опозиції. Для людей, для дітей, для сімей! Дякуємо сьогоднішній владі, так тримати! Де панує КультуРа там знаходять місце і Свобода Слова, і Повага і Відповідальність!!!
13 Січня 2018, 09:03
Дуже хороша злодійська влада
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром