У Ковелі під час «Різдвяного двору» зібрали 20 тисяч гривень для хворих дітей

13 Січня 2018, 15:20
2522

На подвір’ї храмового комплексу Почаївської ікони Божої Матері, що у Ковелі, 8 січня відбувся масштабний і багатогранний захід, котрий об’єднав учасників навколо Христового Вертепу та справ милосердя «Різдвяний двір – 2018».

Про це повідомляється на сторінці храму у Фейсбук.

Багатолюдне свято почалося у храмі преподобного Сергія акафістом Різдву Спасителя та дзвінкими колядками вихованців Хорової студії під керівництвом Віри Степанівни Артемук.

А далі, різдвяні піснеспіви, разом з конкурсами, змаганнями, естафетами та веселими забавами понеслися у церковний двір, де встановлено великий різдвяний вертеп. Там усіх вже чекали багаття, смачні ковбаски, сало з цибулею, запашний чай та яскраво освітлена сцена.

 

















 

Серцевиною заходу стала благодійна лотерея, завдяки якій було зібрано більше 20 000 гривень. Переможці лотереї, від імені усіх учасників, власноруч передали зібрані кошти інвалідам Даші Ковальовій та Андрію Шиманському. А вихованці «Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей» отримали в подарунок новий пилесос та солодощі.

Кошти і подарунки вручали переможці розіграшу лотереї.

 





 

Коментарі
13 Січня 2018, 22:10
І все це було б гарно якби це дійство відбувалося в Українській церкві - а не в московській. Христос народився!
15 Січня 2018, 11:39
Ха-ха! І людей хмара з московії наїхало, щоб колядувати по - українськи! То хто ж не дає КП проводити такі заходи і благодійні акції?
15 Січня 2018, 12:23
Придур при чому тут КП?Вони в себе проводять не гірше і людей не менше і акції благодійні і повен зал просвіти.І ти вже своїми висирами обсирав це.Для дибілів поясню:мова іде за те щоб в Україні була Українська церква не залежна від москви! Дійшло козломордий?
15 Січня 2018, 17:56
Та ти хоч в яку б церкву раз на рік пішов! Хоча, ці висловлювання - ДУЖЕ красномовні. З таким лексиконом не те, що на поріг церковний....
16 Січня 2018, 12:15
Ти ж козломордий старий маразматик атеїст! Ну всякому разі сереш в коментах під цим ніком. Т о що ти можеш про церкву вякати!
16 Січня 2018, 21:42
КП якщо й робить такі акції, то людей дуууже мало, а от в наших церквах збираються багато людей ! А розкольники тільки в коментарях коментують, не маючи ніякого відношення до церкви !
17 Січня 2018, 01:40
Так ти падло Фсбешне хоть в одні церкві було?Сидиш гандон старий і сериш по всіх коментах
18 Січня 2018, 01:22
Поцікавтесь правдолюби куди гроші з каси церковної далі йдуть.Де література друкується.В Почаївській Лаврі за українську мову запитайте.Як вони до українських військових ставляться.Свічечки для невско-московских касирів купуйте.Раскольніками українців називайте.Руки попам пузатим цілуйте.І буде вам безмозглим рабам акі пакі щастячко.
18 Січня 2018, 01:25
Шановний скажу по секрету: УКРАЇНСЬКА ЦЕРКВА ОДНА-- ЦЕ УПЦ !!<br/><br/>А КП шникі це політична організація, на чолі з Денисенком, не визнана жодною православною церквою світу ! Розкольники !
18 Січня 2018, 13:58
зайди в будь яку УПЦ, і запитай куди ідуть гроші, а не пишеш тут в коментарях, як баба базарна !!!!<br/><br/>а ще краще почитай устав УПЦ, і будеш знати куди ідуть гроші !!<br/><br/>шкода, що такі як ви, не розумієте різниці між церквами, дуже шкода...<br/><br/>знаю одне: на істинну церкву завжди були гоніння ! і Христа розп*яли.<br/>точно так само зараз гоніння і на нашу церкву !<br/>БОГ вам суддя !
18 Січня 2018, 14:30
Ти козломордий атеїст маразматик про благодать і устав щось гавкаєш.А що придур в уставі сказано куди гроші ідуть? Ти геть тупий валянок! Такої церкви як УПЦ - не існує. Є філія руской православной церкві. А грошики дурнуватих прихожан ідуть в Москву кірюші гундяєву. І кожна свічка куплена в мацковській церкві - це патрон проти Українських воїнів!
18 Січня 2018, 14:38
В діптіху найбільших православних церков такої церкви як УПЦ і в помині немає. Є лише РПЦ і та 5 по чину. А розкольниками якраз і є московсько - ФСБешна церква яка зрадила свого предстоятеля і пішла в розкол.І так званий Харківський собор - є розкольницьким!
19 Січня 2018, 13:15
Не сміши мене, шановний <br/>Ваш Денисенко це це мракобєс<br/>Як дивлюсь його інтерв'ю то потім не добре стає<br/><br/>Його лишили сану, всіх ступенів монашества, наклали анафему<br/><br/>Про що можна ще говорити ?<br/>Одне слово анафема, що означає<br/><br/>Дивіться на світ не в окулярах<br/>Людиии<br/>Ви шоо<br/>Він навіть хотів покаятись, лист написав, а його побічники притиснули за шо треба, <br/>Ну канєшно, якже ж так, хоче покаятись, відчуває шо скоро кінець<br/><br/>А його &quot;друзі&quot; по іншому не назвеш, не дозволять, тому що він сам їх потягнув за собою, а зараз хоче принести покаяння<br/><br/>Почитайте краще, що за філарета писали, ще задовго до розколу<br/><br/>Навіть матушка Аліпія предсказала, що він піде в розкол<br/>А вона багато чого предсказувала, і все збуввлось<br/>Навіть аварія на Чорнобильській АЕС<br/><br/>Перш ніж звинувачувати, почитайте історію<br/><br/>А ше краже подивіться фільм &quot;Чорний патріарх&quot;
19 Січня 2018, 20:12
Такі фсбешні фільми тільки для козломордих ідіотів! ПатріархФіларет висвятив всю верхівку так званої УПЦ в тому числі і Онуфрія,Сабодана,Агафангела,Ніфонта і інших. Ти козломордий тупий в церковних поняттях - то ж знай монашества і сану по канонах церкви ніхто не має права зняти! А анафеми накладались і на Св. Миколая,Іоана Златоуста. Також московія накладала анафему і на гетьмана Мазепу а він десятки церков побудував в т.ч. Києво-Печерську лавру.Так що менше читай совдеповський огоньок з його комуно- редактором.
19 Січня 2018, 22:31
Всьо пака, нема про шо говорити<br/>Там де є політика, там нема Бога !<br/>А в Кп шників скрізь вона
19 Січня 2018, 22:41
Комуно- атеїст покакай десь в другому місці. От як розберешся в своєму дєрмі - тоді і до Бога приступай!
26 Січня 2018, 22:06
Очередь в аду. К Черту подходит мужик.<br/>- Ну, хвастайтесь, за что вас сюда? - спрашивает черт.<br/>- Понятия не имею. Я практически безгрешен!<br/>- Пили?<br/>- По праздникам<br/>- Воровали?<br/>- Нет, как можно?<br/>- Может того... прелюбодействовали? признавайтесь, не стесняйтесь!<br/>- Да я вообще человек верующий, все заповеди чтил, не понимаю, за что меня.<br/>Черт разводит руками. Мужик вдруг презрительно кривится.<br/>- А у вас, кстати, котлы неправильно стоят. И температура ниже допустимого. Я знаю, я читал. И что с вашим правым рогом, почему он затуплен? безобразие. Все не как у людей.<br/>У черта от радости аж хвост задергался.<br/>-Кажется, понимаю. Вы интернет-тролль, да? гадости по форумам писали, без спроса всех жить учили, было?<br/>- Так все люди тупые, я им глаза открывал.<br/>- Понятно. Вы по адресу. Для вас самое страшное место в аду уготовано. Будете сидеть все время в интернете. Но в одиночестве. Сами себя будете комментить и жизни учить. Сочувствую. Следующий.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024