У Ковелі мітинг пенсіонерів-силовиків попередив Президента України Петра Порошенка

17 Січня 2018, 15:17
7976

Сьогодні вранці під стінами Ковельської мерії відбувся мітинг за участю пенсіонерів, які служи в армії, міліції, пожежній частині, колонії та СБУ. Головуючий чомусь не представився, отримавши мікрофон з рук керівника ковельського осередку партії «Національний Корпус» Олександра Філона, який разом із колегою настроював озвучення.

«Ми проводимо мітинг, присвячений боротьбі пенсіонерів за свої конституційні права. Ми маємо право отримувати достойну пенсію, не таку, як ми зараз отримуємо – півтори тисячі гривень», – наголосив ведучий.

За його словами, пенсіонери Ковельщини обрали комітет по захисту прав пенсіонерів з дев’яти осіб – представників силових структур. І перший крок, який зробив цей орган – організував даний мітинг. Далі чоловік передав слово першому заступнику голови комітету Володимиру Матвєєву, колишньому депутату міської ради від Партії регіонів.

«Це – попереджувальна акція. Ми приймаємо звернення до Президента України і відправимо йому сьогодні. І будемо готуватися на основні заходи, які будуть далі проводитися, вони будуть залежати від того, як влада буде реагувати на наші звернення. Зрозуміла нам система призначення, обчислення, виплати і перерахування раніше призначених пенсій, залежно від зміни грошового забезпечення, реформуються в незрозумілу систему осучаснення. І, не зважаючи на обіцянки уряду провести її до кінця 2017 року, відкладається ще на рік», – заявив Володимир Матвєєв.

Зі слів виступаючого, винними тут є прем’єр-міністр Гройсман та міністр соціальної політики Рева. У глави держави мітинг вимагає скасувати постанову Кабінету міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1052 і забезпечити перерахунок та виплату призначених пенсій, інші вимоги, в тому числі звільнити з посади міністра Реву. Це звернення було прийнято на засіданні координаційного комітету пенсіонерів силових структур міста та району 15 січня цього року.

Зачитане звернення до Президента України пан Матвєєв вручив голові Ковельської РДА Віктору Козаку, уточнивши, що копію буде направлено ще й поштою. На запитання головуючого: «Чи згідні ви і надалі відстоювати свої права і боротися до кінця?», присутні схвально підняли руки.

«Ви знаєте, що може бути день завтрашній і я можу бути на вашому місці і так само стояти і відстоювати вже свої права. Того що я тоже вже готуюся іти десь на пенсію і так дальше… Я не державний службовець. Я вже ні. Мене вже Бог милував. З нас зняли державну службу і я не є державний службовець», – повідав мітингуючим Віктор Козак.

Він запевнив, що передасть вимоги мітингу «по своїй вертикалі влади».

«Я передам губернатору. Я передам дальше. Буде відправлений лист хоч сьогодні, хоч завтра, коли ви його відредагуєте. Я не буду нічого затримувати і нічого заперечувати, тому що ваші вимоги праві. Я бачив, як ви перекривали дорогу і в нас в Люблинці, і на Ягодині, і бачу як це по цілій Україні робиться. Якби це прийшло до мене два-три чоловіки, то я тоді сказав би, що ви не праві. Ну коли вас тут сотня, і коли це по всій Україні робиться така масштабна акція, то ви праві. І я буду все робити, що в моїх повноваженнях. Я тільки можу направити лист. Все. Я вам пенсії не добавлю. Нічого не зроблю. Я з вами сьогодні разом. Нікуди не втікаю, не боюся. І весь час буду разом», – пообіцяв Віктор Козак.

Голова райдержадміністрації порадив організаторам, як краще відредагувати текст звернення до Президента України, що він, як керівник виконавчої влади району, готовий буде це підписати, і що можна навіть відкритим листом надіслати Петру Порошенку.

Далі виступив полковник МНС у відставці Юрій Савчук.

«Я більш прихильник до таких радикальних мір: хоча би на один день перекрити дорогу так, щоб черга вистроїлася кілометрів на тридцять», – висловився він.

«Я майор слідчого отдєла… Треба перекривати траси. Водій – це найомний работнік, а фура депутата або міністра належить йому, то треба перекривати кордони. Машини хай їздять, а фури будемо перекривати», – закликав невисокий чоловік з вусами.

Начальник штабу координаційного комітету, колишній Ковельський військовий комісар Василь Сущ повідомив, що на Волині такий комітет діє тільки на Ковельщині.

«Координаційний комітет приймає рішення підготувати всім форму одягу для спільних дій у майбутньому. Форму одягу. Ми всі маємо право на носіння військової форми. Тільки тоді, коли побачать, що нас багато, тоді над нами задумаються», – інформував Василь Сущ.

Також він завірив, що комітет буде боротися за права не тільки силовиків, а й за права інших пенсіонерів, і перше завдання – це звільнити з посади міністра Реву.

«Я не закликаю, щоб наказати в якомусь фізичному плані, і не в тому плані, щоб він потім пішов на іншу посаду, а щоб пішов із політики і державної служби», – пояснив Василь Федорович.

Слово знову взяв Володимир Матвєєв, який проінформував, що вручив звернення секретарю Ковельської міської ради Вірі Федосюк, котра вийшла із будівлі і стояла поруч з ним.

«Раз в такі свята ви сьогодні тут, перед міською радою, значить не все так добре в нашій державі, і не все так добре в нашому місті. Наскільки ми взнали, є проблема із фінансуванням військовослужбовців, а також силових структур. Я буду говорити від депутатів, так як є секретарем ради, і, думаю, інші депутати мене підтримають. Ми прийняли сьогодні ваше звернення до Президента України. 25 січня буде сесія Ковельської міської ради, на яку винесемо ваше звернення, і щоб вас почули в Адміністрації Президента, тому ми приймемо таке рішення і воно із зверненням вже прямими шляхами попаде до Президента… Нехай вам Бог допомагає у ваших вимогах. Ну і разом до перемоги!» – запевнила Віра Федосюк.

Попросився виступити колишній депутат міської ради Олексій Будков.

«Я подполковник УБОЗа. Мы собрали вас, чтобы вы почувствовали, что вы офицеры и когда то получали золотые пагоны. Помните, как вы радовались?! И имейте честь! Не останавливайтесь перед этим. И то что Реву уволить, так он уже заяву написал. Зачем его увольнять? Нужно писать в прокуратуру, возбудить уголовное дело за зловживання службовим становищем и невиконання своїх обов’язків – 364 статья и 367 статья», – запропонував Олексій Будков.

На цьому мітинг закінчився. Організатори закликали присутніх подавати свої пропозиції щодо подальших дій. Комітет засідає у приміщенні ради ветеранів війни в Афганістані. 

 
















 

Коментарі
17 Січня 2018, 17:43
Молодці!!!
17 Січня 2018, 18:07
Мало на спиртику піднялися!!!
17 Січня 2018, 18:09
Будет тебе и кофе, и какава с чаем!
17 Січня 2018, 18:16
Тепер мусора заробляють на букмекерських конторах і підпільних казино собі на пенсію
17 Січня 2018, 19:09
най вас діти утримують...
17 Січня 2018, 19:19
а що, Філон вже пенсіонер - силовик? Що він там робить?
17 Січня 2018, 19:22
Сорому у вас немає! Мене в 66 моя пенсія влаштовує... "...маленькая но хорошая!" Вам що царь-"батюшка" має платити . чи "СРСР"? Потрібно заробити стаж :страховий в Украіні при зарплаті яку спрможні отримати ! Нитики! ЧЕСТЬ ИМЕЮ!
17 Січня 2018, 19:32
Там видко всі при мусорах зібралися
17 Січня 2018, 19:37
Дуже цікаво в нас виходить. Шахтар попрацював в шахті. с 22 -річного віку. 25 років маючи підземного стажу. Хоча потрібно 12.5 років іде на пенсію в 50 років. А менти, пожарники, вертухаї, і війскові прапора,майори проробивши 23 роки і йдуть на пенсію в 45-47 років хочуть підвищену пенсію.мотивуючи що це є служба, а не робота. вам потрібно до 60 років було працювати.А перекривати дороги цим ви нічого не виграєте. Потрібно по справедливості, якщо пенсія меньше 2000 то друге діло. В нас в Україні 8 мільйонів получає пенсію меньшу ніж 2000 грв. І не потрібно кричати що у вас була небеспечно тяжка робота. Народ про вас все знає чим ви займались.
17 Січня 2018, 19:54
Вони вимагають те, що їм встановлено законодавством України і не більше! Уряд не виконує закони, тому вони Реву і просять нахер з пляжу разом з одіялом. Перед тим як писати треба щось в голові мати. А то запасний сержант прослужив 2 роки на кухні і вже спец став. Дятли безмозглі!
17 Січня 2018, 20:09
Хай отримують те що заробили в Украіні... а сержант -правий. і на пенсію не жаліється! Дятлами і грамотними прапорщики обзивали... Ти прапорщик?
17 Січня 2018, 20:13
А ЩО ЦЕ ЗА ГОЛОВУЮЧИЙ7 НЕ АГЕНТ ФСБ7
17 Січня 2018, 20:41
скільки ж ненависті чи то заздрощів!? Сука які ж ви гнилі люди...піди пророби в тих структурах тоді поймете бидляки як воно робиться. Гниль блядь.
17 Січня 2018, 20:52
Остання фотка в тему
17 Січня 2018, 20:59
Льоша Будков точно заслужив
17 Січня 2018, 21:20
ПЕНСІЙ ХОЧУТЬ ????????ХАЙ ЇХ КРАЩЕ В НИХ ПОДІЛЯТЬ СКІЛЬКИ ВОНИ ЗА ЦАРЯ ГОРОХА НАХАВАЛИ ЩЕЙ Й МІТИНГИ ЗБИРАЮТЬ Ї<br/>ХАЙ ГРЕЙДЕРУЮТЬ ДОРОГИ А НЕ ПЕНСІЇЇ ВИМАГАЮТЬ ГАВНЮКИ!!!!!!!!!!!!
17 Січня 2018, 21:21
ПУТІН В РУБЛЯХ ПЕНСІЇ НИМ ВИДАСТЬ ПІДОРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17 Січня 2018, 21:26
Хай не розказують в них така пенсія щоб ще кожен пенсіонер стільки получав
17 Січня 2018, 21:36
а Ви не подумали скільки ночей з того стажу вони були вдома і скільки свят з сім&quot;єю провели? Просто кинули, поліція це не міліція і зарплати не рівняйте. ось в чому суть. Вимога не спеціальні якісь пенсії а просто визнати що поліція є правонаступником.
17 Січня 2018, 21:45
А причому тут мерія і РДА?<br/>Я не плачу, я сміюсь. Люди які знають (мож знали) закон. Знають, що він міняється. Треба читати.....<br/>Прийшли до &quot;білого дому&quot;.<br/>Блін, та поясніть хто-небудь їм - пенсії виплачує ПФУ. Вперед до &quot;будинку побуту&quot;. Нє, толку мало - пенсіями по таких категоріях пенсіонерів займається область. Вперед до Луцька (там від автовокзала хв. 7 йти до обл. ПФУ, на Кравчука....)<br/>Толку! Закони такі. Спосіб один - суд!<br/>Та майже ніхто судитись не хоче. А ті що судились (отакі специ) майже всі програли.<br/>Хоча виграти можна. Та .... все, далі мовчу...<br/>Бо ситуація дійсно і смішна і несмішна (цілком серйозно).
17 Січня 2018, 22:02
Не нажерлись на службі - привикли нахаляву жити - так ще й на пенсії попристроювались на теплі місця... Ще й Козак-собака до них тулиться , знає , що за свої діла рано чи пізно прийдеться підповідати.
17 Січня 2018, 22:13
Це той Козак що солярку зливав з тепловоза а мусора кришували
17 Січня 2018, 22:28
А погоны не жали когда рейдерам помагал ?
17 Січня 2018, 22:54
Хто там недолугий сержантів ображає! НА СЕРЖАНТАХ АРМІЯ ТРИМАЛАСЬ! А не на таких пацюках. які дозволяють нецензурно висловлюватись! А хто на кухні бував знає як обіідали солдатиків прапори і окремі охвіцери!
17 Січня 2018, 23:13
Заробили вже собі на відмазуванні злочинців!!!! А тепер мало....життя минулого хочеться???
18 Січня 2018, 01:00
Коментарі свідчать про велику недовіру народу до вас, силовики. Чесно кажучи - не заслужили (самому довелось звертатися, навіть злочинців сам знайшов що мене обікрали і вони при мені зізналися. Злочинці заплатили ну просто смішний штраф, я, як особа що постраждала, не отримав ніякої компенсації, після чого зрозумів - потрібно красти). Сидіть тихенько і дякуйте Богу що вам ще щось платять. Моя мама виживає все життя на ще меншу пенсію, а ТРУДИЛАСЬ вона, повірте в СТОкратно більше за вас. Не ображайтесь за правду.
18 Січня 2018, 01:00
Смітник на останньому фото - в тему.Колишні комуняки,регіонали,комсомольці з мусорами і вертухаями дороги збираються перекривати.То раджу перекрити дороги в Козин,Кончу Заспу. До маєтків шоколадного гаранта і картавого генпрокурора Юги.Вже нема доходів з кришування підпільних казино і воєнкоматівськіх хабарів.Тяжко їм живеться.Щури мусорськї нехай на Банкову в столицю їдуть і там помітингують.
18 Січня 2018, 01:11
Перекривайте сполученя в сторону Скулина
18 Січня 2018, 01:32
Туди не перекриють бо з їх комуняк зроблять партію ЛЯШКА &quot;&quot;&quot;ВИЛА в СРАКУ&quot;&quot;&quot;
18 Січня 2018, 01:32
Туди не перекриють бо з їх комуняк зроблять партію ЛЯШКА &quot;&quot;&quot;ВИЛА в СРАКУ&quot;&quot;&quot;
18 Січня 2018, 01:35
ібоште дальше на фурах і не суньте дзьобики куди не слід. жабуська придавила? купуйте далі страховий стаж і лазьте на свою роботу в рабство до смерті!!! живіть в кабінах і втікайте в поляндію. якого х... розмірковувати про те що не тЄмите.
18 Січня 2018, 02:32
шо ти робиш придурку з матвеевим разом він жеж голова партії регіонів в ковелі а ти з себе ліпиш патріота та ти гімно мінтовске після цього
18 Січня 2018, 05:48
...про форму і зміст.Всі вдягніть форму! ВСІ! Тоді проявиться і зміст!!!
18 Січня 2018, 09:26
Я ж казав прийде коза до воза а ми її батіжком...
18 Січня 2018, 09:26
Помовчіть відносно офіцерських погон! Вас жаба давить, бо розуму недостатньо було щоб їх здобути в свій час. А тому хто згадує про золоті погони і честь офіцера, раджу підтвердити це на дикому донбасі, бо як горілку жерти і тостувати за столом- панове офіцери, а як Батьківщину захищати-тьма відмазок! Сьогодні місце справжньго офіцера на сході держави, це першочергово! А відносно пенсійного забезпечення, воно дійсно мізерне що до військовослужбовців, що до працівників всіх інших силових структур і за принципи соціальної справедливості в нашому суспільстві потрібно боротися!
18 Січня 2018, 09:42
Дурні, чому ж ви не йдете на військову службу, чому чуть-що станеться - біжите в міліцію-поліцію, соплі розмузувати? На Польщу їздити вигідніше і возити сигаретки? Дуже цікаво було б дізнатися, скільки стажу (дійсного, а не купленого) в тих серунів, які тут серуть в коментах. Як колобродити під Ягодином, бо термін перебування в Поляндії встановили в 1 добу - ви всі мастаки, контрабандисти хренові. а як люди захищають свої права - то вам як кілок в сраку. Підете на пенсію - поживете і закусите ще.
18 Січня 2018, 10:34
Хороших в хороших плохих в плохих...
18 Січня 2018, 10:37
Кажуть Будков теж із космосу.В місті ціла армія космонавтів...
18 Січня 2018, 10:39
Бо ти падло мусоро- серунське представляєш дежаву,а не приватне казино
18 Січня 2018, 11:02
Ця гидота давно переплутала свою кишеню з державною
18 Січня 2018, 11:08
ТАМ І САВОНІК БІДНИЙ НЕЩАСНИЙ НА ФОТО СТОЇТЬ НА ПЕРЕДНЬОМУ ПЛАНІ
18 Січня 2018, 11:10
Так то все обездоленні мусора
18 Січня 2018, 11:21
А ТИМ МУСОРАМ ЩО СТОЯТЬ НА СПИРТУ НА БРЕСТСЬКОМУ РИНКУ ПЕНСІЮ ДОБЛЯТЬ В ПЕРШУ ЧЕРГУ
18 Січня 2018, 11:24
Я коли бачу мусора- відразу виникає емоційне побажання...
18 Січня 2018, 11:28
Добавте пенсіон Сашкові Долару
18 Січня 2018, 11:31
Не можу зрозуміти , чому наші громадяни так висловлюються ? Навпаки повинно бути, повинні радіти що люди показують приклад як потрібно боротися за свої законні права . Наша влада нищить економіку країни, розкрадають міліардами бюджетні кошти ,твориться беззаконіє та бардак в країні із-за нашого мовчання і терпіння . Будьте мудрими і правільно оцініть дії цих людей ...Дякую !!!!
18 Січня 2018, 11:36
Я вас повністю підтримую . Наш народ сьогодні живе - так як заслуговує. На кожних чергових виборах обирають тих самих злодюг за обіцянки про &quot;світле майбутнє&quot;. Будьте мудрими , правильно оцінюйте те що відбувається в країні !!!!!!!!!!!
18 Січня 2018, 11:43
Сашка Долар потратив останні міліони коли купляв депутатство для синочка
18 Січня 2018, 11:43
Я Дід восьмий рік на пенсії ! Будівельник ! Будував При СССР і ми здавали за рік - 440 квартир з них 10 % - 44 було на БЕЗПЛАТНЕ отримання квартир для будівельників !<br/>\А зараз на даний час Скільки будується?<br/>\ Хоча і будується тільки за гроші інвесторів ! Але не за гроші ДЕРЖАВИ !
18 Січня 2018, 11:44
Ми всіма вами дуже пишаємося
18 Січня 2018, 11:58
Пожарний Ю.Савчук тебе люструвати треба-радикально!
18 Січня 2018, 11:58
Люди добрі не мовчіть , відстоюйте свої права всіма законними методами . Тільки так ми станемо повноцінною європейською нацією і настоящими заможними українцями . На сьогодні в нас процвітають : - депутати , судді , прокурори і керівники всіх рівнів і олігархи-злодюги які &quot;случайно&quot; заволоділи всенародним майном ,а решта це жебраки і обслуговуючий для них персонал ... Берем приклад з цих силовиків і відстоюймо свої права , хватить мовчати.
18 Січня 2018, 12:06
Який жах , дехто засуджує цих людей які показують вам ,що за свої права потрібно боротися . У ваших бідах і ніщиті не вони винніі - це 100%. Правильно оцінюйте ситуацію.
18 Січня 2018, 13:11
Так яка пенсія у них 1,5 тис. Купа знайомих силовиків пенсіонерів отримує від 3 тис не менше та ще і пішли в 40-45 років (один знайомий сказав, що хоче 8 тис пенсії зараз 4 тис, тоді не буде ходити на роботу). Їм пахать і пахать треба. За що ж заслужили такі? В цехах, в шахтах працювали? В кабінетах штани протирали...
18 Січня 2018, 13:12
У старого Савчука молодая жона!!! Йому тра багато грошей а заробити розуму не хватає то й живе за єї счьот.
18 Січня 2018, 13:46
Якщо так заздриш, то йди служи! Хто, що тобі мішає?
18 Січня 2018, 13:58
Після декількох безрезультатних звернень та хамства мене верне від людей силових структур
18 Січня 2018, 17:22
Кстаті балерини виходять на пенсію в 30 років і що ??? Вона що дармоїдка ??? Все згідно законодавства .!!! Шановні дописувачі , суть сьогоднішньої проблеми не на кому пахать , не на тому кого від кого верне . Беріть глибше : країну розкрадають , нищать економіку, людей зробили жебраками і дешевою робочою силою для зарубіжжя . А ви натравлюєтесь друг на друга . Краще об'єднуйтися і відстоюйте спільно свої права на достойне життя !!! Візьміть за приклад цих пенсіонерів силових структур. Вони у вас нічого не вкрали , вони війшли на пенсію згідно законів України які прийняли наші народнообрані депутати .
18 Січня 2018, 20:43
Шкода, що в нас дійсно є такі заздрісні люди!Агов чи вам не всеодно, що коли хто робив і що має?Кожен сам буде відповідати за своє!Закидайте тих пенсіонерів камнями &quot;святі&quot; люди!
18 Січня 2018, 22:30
З того всього бачимо що щось не заслужили в людей поваги \ не кажу про любов\ наші силовики Видно бачать що тіі щось хочуть собі більше ніж прості ковельчани За ваші старі заслуги вам добре платили одягали кормили Ви мали пайки пільги форму окреме медичне обслуговування забезпечення житлом ВСЕ Звикайте жити як всі Слава богу в багатьх здоровя ще є А там і пенсіі добавлять
19 Січня 2018, 09:00
Ніхто не хоче більше від інших людей , вони хочуть, щоб було все згідно діючих законів. Відповідно до постанови КМ , яка була прийнята в серпні 2017р. їм повинні були зробити перерахунок пенсій з 1січня 2018р ( хоча всім людям перерахували з 1жовтня 2017р.) . Останній перерахунок пенсій силовикам проводився аж в 2008р. !!!! А тепер їм знову переносять дату перерахунку на 1 січня 2019р. - по цій причині вони піднялися відстоювати свої права згідно постанови КМУ № 704 .!!!!!!!! Молодці , шкода , що тільки так можна нашу &quot;демократичну - народну &quot; владу зобов'язати виконувати свої функції перед її виборцями ...
19 Січня 2018, 10:35
Особливо спиртові морди
19 Січня 2018, 11:29
Вояки молодці, так тримати , хватить терпіти безпредєль бандитської влади. Менше крадіть бюджетніх грошей - шановні мужновладці і всім вистачить . Зам. міністра оборони Павловського спіймали з незаконною оборудкою на сотні млн.грн. і випустили , він далі служить і отримує дуже велику платню . А цим хто чесно відслужили відправили на пенсію , викинули іх і за копійки хай побираються.
19 Січня 2018, 12:27
Хто захистить державу Україна ?<br/> Вийшов на пенсію за станом здоровя і сьогодні працюю (обслуговую електронну техніку).Живу за рахунок заробленого .А денежноє довольствиє -пенсія- нажаль відображає стан справ в державі Україна Казна пуста -<br/>робить нікому . Толку з того що моїм рідним осучаснили пенсію на 80 грн.- інфляція зжерла їх ще до нового року і процес іде.Виходячи з ситуації ,багато моїх товаришів (сокращенцев ) поновилися на службі,пройшли АТО.- Єсть такая професия , Родину защищать ...
19 Січня 2018, 13:16
пенсіонер<br/>18:41 17.01.2018<br/>скільки ж ненависті чи то заздрощів!? Сука які ж ви гнилі люди...піди пророби в тих структурах тоді поймете бидляки як воно робиться. <br/>Гниль блядь. Ото я маю відраховувати їм на пенсію????
19 Січня 2018, 13:39
Багато хто із дописувачів виказує своє невдоволення цими діями пенсіонерів силових структур , ваше право , ви маєте право мати власну думку... Але задайте собі запитання , чому сьогодні в майже всіх країнах світу служать у силових структурах до 45 - 50 років , а генерали до 55 -60років ??? Чому військовим пілотам дозволяється керувати літаком тільки до 40 років ??? Шановні дописувачі , науково доведено в усьому світі на якій професії і до якого віку людина може виконувати покладені на неї завдання ! Будьте мудрими і грамотними , емоції не завжди вас красять . Мисліть логічно зараз , в повсякденному житті і особливо коли йдете на вибори обирати владу ...вчіть цьому своїх дітей .
19 Січня 2018, 14:20
Служили то це добре АЛЕ в Украіну зовнішній ворог зайшов і внутрішній ворог не став слабшим От в першу чергу по цьому питанню треба виходити на площу
19 Січня 2018, 18:03
Спиртових мусоров на утилізацію
19 Січня 2018, 18:21
&quot;Але задайте собі запитання , чому сьогодні в майже всіх країнах світу служать у силових структурах &quot;?<br/>Служать Офіцери пенсіонери з Ковеля Війтик, Рубчук, Кашуба ,Шпіка в АТО <br/>а тих хто згадує про золоті погони і честь офіцера я НЕПОВАЖАЮ як і більшість дописувачів -крапка <br/>ps В Ізраїлі коли почалася війна 2006році при плані мобілізації 8 тисяч резервістів -зявилося в чотири рази більше .А в Україні служать або офіцери яким недали дослужити до тієї омріяної пенсії ,або достроково випущені юнци з ВУ ,ще шантажують студентов з військових кафедр . Соромно служаки ?
20 Січня 2018, 09:04
Казав Гройсман що підніме поганим мусорам пенсіон не менше як на 70%.То може не будуть вже спиртякою торгувати і тримати піджпільні казино
20 Січня 2018, 09:05
Хороших в хороших...
20 Січня 2018, 16:45
Володимиру Матвєєву не слід було б вручати звернення секретарю Ковельської міської ради, а направляти звернення своєму шефу Януковичу Віктору Федоровичу. Він же забрав з України не один міліон доларів і поставив вас пенсіонерів, захисників його інтересів, на коліна.
24 Січня 2018, 09:25
Село неначе погоріло,<br/>Неначе люде подуріли,<br/>Німі на панщину ідуть<br/>І діточок своїх ведуть!..<br/>. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . /120/<br/>І я, заплакавши, назад<br/>Поїхав знову на чужину.<br/><br/>І не в однім отім селі,<br/>А скрізь на славній Україні<br/>Людей у ярма запрягли<br/>Пани лукаві... Гинуть! Гинуть!<br/>У ярмах лицарські сини,<br/>А препоганії пани<br/>Жидам, братам своїм хорошим,<br/>Остатні продають штани...
24 Січня 2018, 13:50
Правителі (влада) в Дубаї з пустелі зробила Мегаполіс - оазис ,своїх мешканців багатими і щасливими !!! А наші неучі , злодюги і зрадники у владі : - з лісів , полів , чорноземів і рік роблять пустиню , переважну більшість населення зробили ніщими і бідними та розочарованими в нашу незалежність. Слава тим людям ,які сьогодні гуртуються і різними методами нагадують нашій &quot;народно&quot; обраній владі, що терпіти цього знущання і зрадництва далі так не будуть ...!!!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром