Як ковельський нардеп Степан Івахів голосував за закон про деокупацію Донбасу

18 Січня 2018, 16:50
2929

Народні депутати ухвалили закон «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях» (№ 7163), який кілька місяців тому подав до парламенту Президент України Петро Порошенко

Ковельський нардеп Степан Івахів від депутатської групи «Воля народу» проголосував «ЗА» закон про деокупацію Донбасу. Про це свідчать результати поіменного голосування на сайті «Верховної Ради України».

Загалом, за за це рішення проголосували 280 народних депутатів.

Верховна Рада України визначає в законі, що збройна агресія Російської Федерації розпочалася з неоголошених і прихованих вторгнень на територію України підрозділів збройних сил та інших силових відомств Російської Федерації, а також шляхом організації та підтримки терористичної діяльності.

В законі не виписані дати окупації, але є посилання на раніше ухвалений закон, де такою датою визначено 20 лютого 2014 року.

В законі зазначено, що Україна не несе відповідальності за незаконні дії та рішення Російської Федерації на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях.

Законом відповідальність за моральну та матеріальну шкоду, завдану державі Україна, органам державної влади та органам місцевого самоврядування, фізичним та юридичним особам, покладається на Російську Федерацію.

Коментарі
18 Січня 2018, 21:32
Видно путін наказав Ворогу прикинутись патріотом...
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром