У Ковелі спецкомісія перевірила як «Верес» доглядає за парками взимку

19 Січня 2018, 18:00
4817

Сьогодні, 19 січня, комісія фахівців комунального господарства побувала в парках міста й поцікавилась якістю їх обслуговування взимку, зокрема, прибирання снігу.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

З 7 години 30 хвилин до 8 години 30 хвилин встановлено, що пішоходні доріжки та тротуари перебували в занедбаному стані. На території парків імені Лесі Українки, Тараса Шевченка, скверу Слави вони не були добре розчищені від снігу та подекуди не  посипані піщано-соляною сумішшю. 

У зв’язку з цим підготовлено та скеровано акт-претензію виконавцю робіт ТзОВ «К.П. Верес».

У ньому, з-поміж іншого йдеться: «Засвідчено факт відсутності належного виконання робіт ТзОВ «К.П.Верес» на території парків міста в зимовий період, що є порушенням підрядником  Договору та недотримання тендерних умов. Зважаючи на викладене, вимагаємо в подальшому здійснювати своєчасне та якісне надання послуг з утримання місць загального користування в Ковелі».

Акт підписали голова тендерного комітету замовника - начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради  Андрій Стернічук та представник балансоутримувача – головний інженер КП «Добробут» Олександр Сергіюк.

 

1



Коментарі
19 Січня 2018, 21:16
Як би нам не хотілось згадувати колишні, можливо ще часи СРСР, але от згадати є що. От пам'ятаю, як я житель селища Сільмаш взимку вночі заснути не міг. Ви представляєте, цілу ніч під вікнами два трактора сніг чистили. А пластикових склопакетів тоді не було. Ці два тракторці , один сільмашівський, другий жеківський , вичищали двори біля будинків так , що зранку на роботу йти, то одне задоволення.. А зранку Мирон дивився як сніг почищений. І хай би йомо щось не так. Покійний Ладижець з планьорки &quot;мокрий &quot; виходив.. А що зараз??<br/>А зараз якщо трохи снігу впаде, то якась катастрофа починається. Якісь тендери , якісь конкурси. Виділяються державні гроші. А толку 0.
19 Січня 2018, 21:57
. Потрібно керівникам комунальних підприємств міста усвідомити одну просту істину: в умовах ринку виграє той, хто надає якісніші і дешевші послуги, дбає про їх розширення. «К. П. «Верес» це зрозуміло раніше, тому ми й виграли тендер. Хто заважає діяти подібним чином іншим? А ЗАРАЗ ПЛАЧУТЬ ЩО ЇМ МАЛО ГРОШЕЙ ВИДІЛИЛИ, Самі назвали суму, за яку погодились працювати. І то ще Вересу багато дали грошей. Та сума розрахована з січня по квітень при роботі щоденно. А в січні сніг був всього 2 рази. так що Верес працював всього 2 дні. А бабло захоче все. Стернічуку до уваги- Баланда вміє подавати графіки чергувань за які буде вимагати гроші. Мовляяв люди чергували вночі, потрібно платити нічні. Не вірте цьому. там чергувати нема кому. І ті фамілії в графіках надумані, бо офіційно такі люди в Вересі не працюють. Там пора не тільки комунальному відділу взятись за перевірки, а ще й податковій інспекції та відділу боротьби з корупцією. Бюджетні грошики потребують суворого контролю. А В ТИХ КАЦЛОВ НАВІТЬ НЕМАЄ ПІСКУ ДЛЯ ПОСИПКИ.
19 Січня 2018, 22:36
пішли ви всі під три чорти. Ми бабло прийшли косити а не сніг вам чистити. беріть лопати і чистіть собі на злоров&quot;я. Задовбали вже.
19 Січня 2018, 22:40
Як дороги чистять і посипають так і парки....тобто НІЯК!!!
19 Січня 2018, 23:08
хіба можна одним трактором все охопити? Та ще тракторист не хоче працювати 2 доби підряд. Треба й поспати трохи. Мабуть скоро підо зовсім, бо Балак не хоче грошей йому платити. За таку зарплату ( В КОНВЕРТІ) хай балак сам чистить
19 Січня 2018, 23:24
а за чиї кошти посипають піском дороги? У Вереса піску немає. Виходить, що наймають машину в іншому місці. А оплата йде з тендерних грошей, чи за кошти виконкому? І взагалі, як Верес був допущений до тендеру з таким станом підготовки до зими, хто перевіряв готовність. Чи повірили балаку на слово? так то ще той брехун.
19 Січня 2018, 23:28
І толку з тієєї комісії??? Дали б штраф тисяч 10 -20 за кожний обєкт!!!
20 Січня 2018, 09:55
чього не зроблять дотого часу, поки Верес курує товстига. Але йому залишилось вже недовго. Суд буде відкритим
20 Січня 2018, 11:27
а чому не посипають піском Володимирську, тротуари і дворові території? 105 будинок вже має природню ковзанку. За що ми платимо гроші?
20 Січня 2018, 11:31
а де посипано? В центрі трохи щось там помітили. А так ніде не посипано. складається враження, що в ковелі пісок закінчився
20 Січня 2018, 14:10
їхав тільки що маршруткою по місту. Дивна картина. Вересовський трактор курсує навпроти вікон міської ради і імітує кипучу діяльність- чистить парк, але не в середині, а біля фонтану, щоб мер бачив. А чому не їде чистити дворові території закріпленгих за ІВересом будинків. ані піску, ані очистки. Вже мешканці самі біля підїздів відмітають сніг. Що це таке? Кому ми гроші платимо і за що?
20 Січня 2018, 15:43
Звертаюсь до Балака Олександра Сергійовича,можливо, сила розголосу дійде і до Вас через Інтернет. Тому що диспетчер Наталія, більше всього, заявки наші не доводить до Вашого відома. А просила я особисто по телефону, щоб хоча б посипали піском прибудинкову територію за адресою Володимирська, 105. Але льодовий каток так і залишився льодовим катком. За прибирання прибудинкової території ми сплачуємо кошти Вересу, відповідно, і послуга ця повинна надаватись. Чи ви так образились на мене за те, що я відстоюю інтереси мешканців свого будинку? І з прибиранням прибудинкової території від льоду і снігу буде так, як з поточним ремонтом під'їзду? То ж, будьте добрі, підійдіть або під'їдьте до нашого будинку і переконайтеся самі у правдивості моїх слів: двір і під'їздна дорога до будинку з обох сторін - каток. А ще,відчуваю, доведеться викласти фотографії у ФБ, нехай побачить вся Волинь, як за наші ж кошти &quot;шарашкіна контора Верес&quot; зробила те, що називається поточний ремонт під'їзду, можливо, хоч так достукаємося до Вашої совісті. Якщо забажаєте переконатись у якості ремонту - починайте свій огляд з 9 до 2 поверху. Бажаю удачі!
20 Січня 2018, 17:19
на Вересі своїх штатних робітників немає. Ані штукатурів, ані трактористів, ані зварювальників, ані сантехників. при виникненні якоїсь аварійної ситуації в будинках балак бігає шукає дурників, щоб на дурняк поремонтували і ще й вимагає маржу з того союсаря чи покрівельника( за що і отримав недавно копня в д....у. А не посипають тому, що піску у них немає. Те що зараз посипається дорога, це не їх заслуга. Посипає машина іншої фірми( тримається в таємниці, хоча по номерам міліція може пробити це). І невідомо хто фінансує це. Чи Верес платить з тендерних грошей ( що неймовірно) чи з бюджетниж. Тоді для чого проводився тендер. Балак також хвалився, що виграли тендер по озелененню. а це передбачає і обрізку і зрізання дерев. так ось - у них на одне дерево закладено 28 копійок. Це навіть не вистачить на 100 грамів бензину для бензопилки. А ті обрізки потрібно ще вивезти, утилізувати, заплатити неофіційним працівникам ( чорним налом). Хотілося б почути думку ППРО ТЕ ЖЕ Вересу з цього приводу. Верес вже ж плаче, що за виділені кошти неможливо обслуговувати дороги і винуватіять Добробут, що їм ціну збив. То навіщо балак плете дурниці про неовий підхід до надання послуг, що він лепетав кореспонденту Вістей Ковельщини? Вважаю, що ці факти мають бути обговорені на семії міської ради депутатами в присутності правоохоронних органів. КОВЕЛЬЧАНИ ДУЖЕ ПРОСЯТЬ ВАС ШАНОВНИЙ МЕР ВІДРЕАГУВАТИ НА ЦЕ НЕПОДОБСТВО!!!!!!!!
20 Січня 2018, 19:30
Та всі мешканці Ковеля знають про безгосподарні і безпорадні &quot;подвиги&quot; Вереса, от тільки при проведені так званого тендеру відповідальним особам засліпило очі (гривнями? доларами?).
20 Січня 2018, 20:30
ми офіційно звертаємся до МЕРА міста!!! Олег Олексійович- до вас звертаються батьки дітей, які захочуть завтра відпочити у міському парку. Посипте хоч трошки піском доріжки. Ну це ж не каток, які так любив заливати балак ( звісто це була імітація діяльності). Випало трошки снігу, погода чудова. Просимо вас, будь ласка. Дапйте вказівку тому недолугому Балаку - посипте доріжки у міському парку пісочком, щоб наші діти не падали і не били собі носи. Вже ми не просимо про дворові території Веореса. Там взагалі Чорний Ліс
20 Січня 2018, 22:04
Написала б як там в МРЕО бабки, колотила? Там на твоєму 105 домі срач в ліфтах і вічна ковзанка, за ЖЕКу✓2, була Тебе Руслана, видно Балак в секретутки не взяв, Старость не радость.Молодші повиростали.Ти вже Секонд Хенд, Русланко так що цить...
20 Січня 2018, 22:04
Написала б як там в МРЕО бабки, колотила? Там на твоєму 105 домі срач в ліфтах і вічна ковзанка, за ЖЕКу✓2, була Тебе Руслана, видно Балак в секретутки не взяв, Старость не радость.Молодші повиростали.Ти вже Секонд Хенд, Русланко так що цить...
20 Січня 2018, 23:24
На сьогоднішній день позиція влади очікування.Ніхто незнає,що чекати,але всі розуміють,поки у вересі працює балак у місті й надалі буде бардак та хаос.Він планує займатись ще і ямковим ремонтом, це буде початок кінця. Шановний гродоначальник та його свита,гоніть тих шпецов з міста....... щоб не вигнали вас. Слава Україні.
21 Січня 2018, 03:34
Дурень думкою багатіє...Місце в ТСЦ 0742 і у Балака &quot;секретуткою&quot; вільне. Так що вперед, молодший (молодша), колоти і ти бабки, тільки не подавись. А секонд Хенд всім нам світить, аби тільки ти дожило до цього моменту.
21 Січня 2018, 11:13
Містом керує банда!!! Але все рано чи пізно закінчиться. В Сибіру вже ліс відновився. Пиляти комусь потрібно буде.
21 Січня 2018, 21:42
Нема вже МРЕВ, Русланочко як і хамловатої Наташки і Стьопки, що вам бабки передавача, так що молодшим уже не вийде таку дупу, як кормозапаник на сємочках вткормити. Я вже дожило до твого віку та тебе б у голодний рік за вагон пляцків не трахав би...
21 Січня 2018, 23:50
а там нема що трахати. Один СЕКЕЛЬ.
22 Січня 2018, 14:34
Не коментую &quot;дописи&quot; хворих на голову і сексуально озабочених, але сексуально неспроможних заздрісників, які проходили по льодовому катку біля будинку 105 по вулиці Володимирській, впали і відбили останні мозкові звивини, що ще тліли у нібито головах.
22 Січня 2018, 15:35
Дай своїм розумом дупу, помазати...Ти ще проснулась, тільки? В тебе видають зуби хороші...Бо поганими таку сrаку не нажереш...Надоїла ти нам ще з МРЕВ. Тоді,як би тебе посадили, ти б тепер вийшла... я
22 Січня 2018, 18:10
а ви за сраку вкусіте ту Руслану то вам легче буде. а ше своїма чорними мордами підіте погавкайте на кіндьора з балаком може вас почують. а ше лучше своїми язиками підіте і почисьте дорогу на володимирскій 105 а то дійствітєльно якись збоченці безмогли
22 Січня 2018, 20:36
ХА-ХА! МАЛАДЄЦ РУСЯ! В СВОМУ РЕПЕРТУАРІ! ОПУСТИЛА ПЄТУХОВ НИЖЕ ПЛІНТУСА!
23 Січня 2018, 10:31
а що ж їх там опускати, вони вже давно самі себе опустили....тільки відгавкаються на правду як пси бездомні.
23 Січня 2018, 19:28
є на Вересі штатні шукатури , але зараз їх всіх відправили за власний рахунок)) ,а машина що посипає місто справді не Вереса а дорожників &quot;попросили&quot; ))
25 Січня 2018, 03:13
А ми неможемо Русланку вкусити за с&amp;ку бо тоже вже секондж хенд і никому непотрібні.а були врємєна шо ми тоже в мрео і коло мрео крутелися і кавуни собі понаїдали таки шо за ними кончиків своіх небачимо. і воопще вони топірика в нас на пув-шостого всігда,того ми і тявкаїмо як шавки і кукурікаїмо яко пєтухи от бєсілія бо нас до мревовського корита недопускають.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024