«Квартира, ніби чоловік, обирається на все життя», – мешканка ЖК «Парковий квартал»

22 Січня 2018, 12:00
3521

Щасливі власники нових помешкань у ЖК «Парковий квартал», що у Ковелі, з нетерпінням чекають новосілля. Аби наблизитися до омріяного заселення у новенькі квартири, дехто уже почав робити ремонт.

Чому вони зупинили свій вибір саме на квартирах «Паркового кварталу», про це пише «Перший».

Ковельчанка Інна розповіла, що придбала аж дві квартири у житловому комплексі «Інвестора» - дво - та однокімнатну.

 


 

«Ми близенько живемо від «Паркового кварталу», в принципі жити маємо де, але, коли з’явилась така можливість придбати житло неподалік від дому, то чому б ні. Я прийшла, побачила і зрозуміла, що це «моє», це ніби чоловіка обирати для життя (сміється, – Авт.)», – розповіла новоспечена власниця осель у «Парковому кварталі».

За її словами, ремонт планують розпочати навесні, чекають здачі будинку в експлуатацію.

 



 

«При виборі квартири ми керувалися тим, що нове житло не порівняти з вторинним ринком,  плюс «Паркового кварталу» – вигідна, доступна ціна, – переконаний ще один власник двокімнатної квартири у цьому житловому комплексі Анатолій. – Нам сподобалося місце розташування, поєднане з сучасним європейським будинком, де бруківка, гарні під’їзди, все комфортно».

 


 

З його слів, ремонт у новенькій оселі вже почали робити і з нетерпінням чекають новосілля.

Ще одна щаслива власниця квартири Жанна каже, що придбати квартиру вирішили спонтанно,та зауважує, що саме «Парковий квартал» підійшов її родині за ціною.

«Минуло всього два тижні від ідеї купити до самої купівлі. Ми не відслідковували будівельні тенденції, не збирали інформацію про забудовників. Наші знайомі купили квартиру у «Парковому кварталі», а оскільки в тому під’їзді залишалося кілька квартир, то ми вирішили її швидко придбати», – зазначила пані Жанна.

Вона також розповіла, що квартира в ЖК «Парковий квартал» придбана на умовах відтермінування. Половину вартості її сім’я сплатила одразу, а решту виплачує частинами.

«Додатковою перевагою для нас стало те, що ціна фіксована і не прив’язана до курсу долара. Крім того, сподобався нам і підхід забудовника, це має бути міні-квартал, з гарно облаштованою прибудинковою територією. Добре, що будинок не панельний, подобається саме планування квартири», - поділилася враженнями жінка. 

Якщо Ви досі в роздумах, які квартири у Ковелі найкращі, не гайте часу! Завітайте та переконайтеся самі!

Телефонуйте (068) 300-20-10, (096) 030-20-10 або звертайтесь у відділ продажу за адресою: м. Ковель, вул. Глібова, 8б.

19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024