До Ковельського центру профтехосвіти приєднають Луківське ПТУ №22

22 Січня 2018, 14:00
5557

У Волинській області запланували реорганізацію низки професійно-технічних училищ.

Про це йшлося у понеділок, 22 січня, під час оперативної наради в ОДА, – пише «Волинь24».

Начальник управління освіти, науки та молоді Людмила Плахотна розповіла, що у 2018 році до новоутвореного Ковельського центру профтехосвіти приєднають ПТУ №22 смт Луків, у якому навчаються 260 студентів.

Також на базі Володимир-Волинського професійного училища створять центр профтехосвіти, приєднавши Оваднівський професійний ліцей. Тут навчатимуться понад 1000 студентів.

Створять багатогалузевий центр профтехосвіти й на базі Колківського училища, до якого приєднають Маневицький профліцей. Планують, що таким чином у навчальному закладі освіту здобуватимуть понад 800 волинян.

«Це дозволяє вилучити з мережі малокомплектні заклади, оптимізувати використання ресурсів», – зазначила Людмила Плахотна.

Своєю чергою, голова ОДА Володимир Гунчик наголосив, що примусово об’єднувати навчальні заклади не потрібно:

«Варто обговорити це питання, зважити всі точки зору, дійти спільної згоди і тоді ухвалювати рішення».

Коментарі
22 Січня 2018, 23:05
Відзначимо, що очільник управління ОіН цілком абстрагувалась від проблем регіону по підготовці учнів робітничих професій і відмовляється їх вирішувати. Зокрема, вона насміхається з серйозної проблеми крадіжок державних коштів виділених центром зайнятості, коштів ЄС , матеріалів , обладнання , аксесуарів призначених на навчальні цілі . Так може робити кхеровнік-реформатор який в долі , своя в К* ЗеКа - від чого страждає ошукана молодь не лише бюджет м. Луцька , Волині, а всієї України. Пані плахотна ганьбиться своєю убогою профпридатністю перед світовою громадкістю ... Конституція , законність дій не <br/><br/>Люда наплювательськи також ставиться до проблем з виплатою зарплат бюджетникам, встигла стати ворогом для своїх підлеглих, та ЗА ПРАВДУ ЗВІЛЬНЕНИХ ошуканих працівників. Обурені зокрема у ЛВПУ не раз влаштовували протести проти несправедливості, обману , свавілля . Звернення здебільшого ігнорувались, прохання людей нехтувались , або надавались завідомо брехливі відповіді ... за гроші у власну кишеню К* продає власне майбутнє ! Сучка з тікою боятся поновити на роботі майстра в/н Білоуса В. Г. бо він рахує , що правда не гріх і виказав думку , про свої наміри далі викривати злодійські дії банди яка грабує дітей .
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39