У міськраді розповіли, які тендери виграв «Верес» у Ковелі на 2018 рік

22 Січня 2018, 16:53
4482

Виконавчий комітет на сайті Ковельської міської ради назвав перелік конкурсних торгів, які виграло товариство з обмеженою відповідальністю «К.П.Верес» у Ковелі на 2018 рік. 

  • Утримання вуличного освітлення та світлофорних об’єктів.

Завдання з утримання вуличного освітлення міста полягає в обслуговуванні електромереж вуличного освітлення, щитів обліку та керування зовнішнім освітленням, заміні електроламп (включаючи їх вартість), освітлювальної арматури та устаткування; миття та протирання світильників, обслуговування світлофорних об’єктів, перевірка роботи світильників у вечірній час, обслуговування та ремот опор вуличного освітлення, очищення опор від оголошень та реклами, обслуговування та ремонт повітряної лінії зовнішнього освітлення, кабельних (підземних) ліній зовнішнього освітлення;

 

  • Утримання місць загального користування.

Завдання з обслуговування міських парків, Меморіального комплексу та рекреаційної зони лівого берега водосховища, туалетів, що розміщені на території парку культури і відпочинку ім.Т.Г.Шевченка та рекреаційній зоні лівого берега водосховища, обслуговуванні фонтану, кладовищ, міського пляжу полягає в 6-ти разовому прибиранні протягом тижня (ручне або механізоване), вивезенні сміття на міське сміттєзвалище, догляді за газонами, косіння трави, видаленні парослі, поточному ремонті та фарбуванні малих архітектурних форм, цілодобовій охороні кладовищ, регулюванні чисельності безпритульних тварин у місті, заготівлі і складуванні протиожеледних матеріалів, хімічних реагентів, приготуванні піщано-соляної суміші, очищенні тротуарів від снігу спеціальними автомобілями та механізмами, посипанні тротуарів сіллю та піщано-соляною сумішшю в період ожеледиці, сколюванні льоду на тротуарах вручну;

 

  • Озеленення територій та утримання зелених насаджень.

Завдання з озеленення міста полягає в догляді за газонами (поливання, прополювання, косіння трави, підвезення грунту), стрижка живоплоту, посадка квітів та догляд за квітниками, звалювання дерев з корчуванням їх пнів, посадка дерев і кущів, формування крон дерев і кущів, вирізування сухих гілок, знешкодження омели;

 

  • Зимове утримання доріг.

Завдання щодо прибирання снігу (зимове утримання доріг) включає патрульну снігоочистку автомобільних доріг, розчищення їх від снігових заносів, усунення ущільненого снігового шару з поверхні проїзної частини, прибирання і відкидання снігових валів, цілодобове чергування дорожніх працівників та водіїв снігоприбиральної техніки, прибирання снігу та льоду на автобусних зупинках, очистка від снігу та льоду всіх елементів мостових споруд, розсипання протиожеледного матеріалу вручну та розподілювачами, заготовка солі та піску, виготовлення піщано-соляної суміші.

З приводу претензій чи зауважень щодо неналежного функціонування вуличного освітлення та світлофорних об’єктів, утримання доріг та місць загального користування, інших виявлених порушень на об’єктах інфраструктури просять безпосередньо звертатись до виконавця послуг – ТОВ «К.П.Верес» ( м.Ковель, вул.Грушевського, 77, тел. диспетчера: 5-30-22; тел. директора житлово-комунального господарства ТОВ «К.П.Верес» Балака Олександра Сергійовича: 7-29-80 ). 

Одночасно про такі факти можна повідомляти в управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради за тел: 6-17-42, каб. № 216, вул. Незалежності, 73 .  

Нагадаємо, Олександр Балак розповів, як «Верес» виграв у Ковелі тендери.

Коментарі
22 Січня 2018, 19:17
Краще б розповіли як саме виграв... Багатьох цікавить це питання...
22 Січня 2018, 20:16
Особливо яскраво Верес показав свою здатність надавати послуги по зимовому утриманню доріг. Посипку проводила техніка, яка вересу не належить. У Вереса навіть піску немає. Після останнього ( а їх всого було два) снігопаду ширина дорожного покриття зменшилась на 30 %. А в тендері вказано(*((((((Завдання щодо прибирання снігу (зимове утримання доріг) включає патрульну снігоочистку автомобільних доріг, розчищення їх від снігових заносів, усунення ущільненого снігового шару з поверхні проїзної частини, прибирання і відкидання снігових валів, цілодобове чергування дорожніх працівників та водіїв снігоприбиральної техніки, прибирання снігу та льоду на автобусних зупинках, очистка від снігу та льоду всіх елементів мостових споруд, розсипання протиожеледного матеріалу вручну та розподілювачами, заготовка солі та піску, виготовлення піщано-соляної суміші.)))))) Вихоить, що ці послуги Вересои не надавались. Тоді чому йому за НЕНАДАНІ ПОСЛУГИ перераховано 230 000 тривень? Піску у нит так і немає. Хто винен у такій фікції? Чому зараз не розчищаться дороги від залишків намерзлого снігу? Правоохоронні органи могли б і зацйікавитись цими фактими. Тим більше, що проводились перевірки спецкомісіє, яка винала, що послугивкаані утенері не надавались. Про що свідчиь і велика кількість фотоматріалів. ТАК ЩО БАНДА КЕРУЄ МІСТОМ ДОСИТЬ УСПІШНО І БЮДЖЕТНІ ГРОШИКИ ВИЛІТАЮТЬ В ТРУБУ. А хтось на цому наживається.
22 Січня 2018, 20:22
Минулого року ВЕРЕС виконував взяті на себе зобов'язання не добросовісно. Чому йому дозволили в цьому році???? Висновок лише один , в бездіяльності вереса є інтерес чиновників міської ради. Сумно.
22 Січня 2018, 20:48
за два дні бездіяльності 230 000 гривень? Нормальний ход. Тому й виграє Верес тендери. Ділитись потрібно- це і є сучасний підхід, як казав балак в інтервью Вістям Ковельщини. А по озелененню- Верес зобов"язується по умовах виграного тендеру зрізати одне дерево за 28 копійок. за ці гроші можна залити в пилку всього 10 грамів бензину. А ще зрізане дерево потрібно порізати на колоди, обрізати гілляки, вивезти трактором це до місця утилізації чи до якоїсь котельні на дрова. Заплатити робітникам за роботу. І як ви думаєте- решту грошей Верес заплатить з своєї кишені? Сумніваюсь. А зрізати з дерев омелу? Вона в більшості росте на верхівках дерев. А де вишка вистотю підйому не менше 20 метрів. А де вивчений персонал для роботи на вистоі? І ви скажете що в цьому тендері немає корупційної складової? Та вона лізе через усі дірки. А хто буде відповідати за цей дешевий зехер?
22 Січня 2018, 22:22
а що, після виграшу тендера по утриманню місць загального користування в Ковелі поменшало собак? Зайдіть в парк і вам все стане ясно.
22 Січня 2018, 23:11
Перераховано все що Верес небуде робити.
23 Січня 2018, 00:17
Виконавчий комітет на сайті Ковельської міської ради назвав перелік конкурсних торгів, які виграло товариство з обмеженою відповідальністю «К.П.Верес» у Ковелі на 2018 рік. ЦІКАВО, А КОМУ НАЗВАВ? МОЖЕ ВЖЕ СЛІДЧІЦ ВЗЯЛИСЬ НАРЕШТІ ЗА АФЕРИСТІВ? ПОРА Б ВЖЕ
23 Січня 2018, 10:26
Та да...вже пора тих "вересовських деятєлей" поставити на місце, вічно їх так не буде це точно.Такої бездіяльності наше місто ще не бачило.
23 Січня 2018, 22:43
Особисто я можу сказати, що "К.П.Верес" в м. Ковелі набагато краще надає житлово-комунальні послуги ніж це проводило РЖКП № 2
24 Січня 2018, 09:45
Ви походу чи не єдиний, хто оцівнив роботу "К.П. Верес"...Прям "один проти всіх".Мабуть, на Вересі працюєте!!!!
24 Січня 2018, 09:48
А ви зайдіть вглиб вулиць міста і подивіться на їхню роботу: собак невідловлених уйма, світла ввечері по вулицях немає (і не один день....), або воно світить в них серед білого дня, на дорозі ковзанка як на катку....а телефон взагалі не піднімають. ОЦЕ І Є РЕЗУЛЬТАТ ЇХНЮЇ РОБОТИ!!!!!
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024