Ковельська спортивна школа провела дитячі «Веселі старти»

25 Січня 2018, 16:39
5116

Понад 80 дітей – вихованців спортивних секцій комплексної ДЮСШ імені Євгена Кондратовича вийшли на старт відкритої зимової першості з легкої атлетики «Веселі старти».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

На «стартах» було все, як на солідних спортивних форумах: парад учасників, урочиста мелодія гімну, напутні слова.

Спринтерський біг, різноманітні види метання та естафет. З першого ж конкурсу стає зрозуміло, аби стати кращим, доведеться постаратись.

Першокласник Влад Бабенков у спринті прибіг другим. Але хлопець і не думає так просто поступатись суперникам: «Далі спробую бути на фініші першим, – зізнається юний спортсмен. – Люблю футбол, теніс. Мені дуже цікаво тут з друзями».

Та й як тут не докласти зусиль, коли на трибунах – найпалкіші вболівальники!

«Прийшла підтримати сина.Треба було бачити, з яким нетерпінням він чекав на ці старти! Для дітей це – подія. Влад у нас займається легкою атлетикою, бо цей вид спорту найкраще розвиває дитину фізично. Ходить в секцію з великим задоволенням...», – зізнається мама Владислава Олена Бабенкова.

А от Валентина Іванівна та Василь Михайлович Корецькі емоційно переживають на трибунах за свого онука Романа.

«Я ніби сама там бігаю, заряджаюсь адреналіном. Онуку 8 років, та він у нас росте трохи хворобливий. Тому й віддали на легку атлетику: будемо водити з дідом в секцію!», – ділиться враженнями бабуся.

Такі змагання ще й наочна пропозиція для інших дітей долучитися до занять спортом. Як це вже зробив Юра Романюк: неповносправний юнак у «Веселих стартах» здобув свою найбільшу перемогу – над собою: «Взагалі-то я займаюсь плаванням. Але сьогодні бігав, хоч мені це й нелегко далося...».

Загалом же секцію легкої атлетики комплексної  імені Євгена Кондратовича відвідують більше сотні ковельських дітей. 

«Легку атлетику недарма називають «королевою спорту», – пояснює свій вибір учениця школи №13 Ірина Гаврилюк. – Я займаюся уже 3 роки.  Найбільше подобається біг: він вимагає від атлета і швидкості, і витривалості. Сьогодні було весело і цікаво. А головне — ніхто не програв!».

Майже увесь час в русі з дітьми на ігровому майданчику – і директор ДЮСШ, заслужений тренер України, майстер спорту з легкої атлетики Олена Клімашевська: «Мені здається, радісні очі та посмішки досить промовисто свідчать: для того, аби подарувати дітям  щастя, дорослим іноді треба зовсім небагато... ».

 

1


1

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром