Ковельчанка знялась у відомому серіалі «Школа»

28 Січня 2018, 11:45
ФОТО: Марія Сента 16604
ФОТО: Марія Сента

Ковельчанка Марія Сента (Повх) знялась у відомому українському серіалі «Школа» від телеканалу «1+1».

Дівчина народилась і виросла у Ковелі. Закінчила школу №10. Була активною учасницею культурно-мистецьких конкурсів та різних заходів.

Зокрема, у 2015 році Марія брала участь конкурсі декламаторів віршів Лесі Українки.

 

 

Тому не дивно, що нині Марія навчається на третьому курсі Київського Національного університету культури і мистецтв на актрису театру і кіно.

У своєму блозі на YouTube вона розповідає про навчання в університеті.

 

 

«Школа» — український телесеріал про життя сучасної школи, підлітків, про їхні стосунки з учителями та батьками. Прем'єра першого серії відбулася на телеканалі «1+1» 15 січня 2018 року.

Марія Сента у серіалі зіграла роль Христини, школярку, яку цькують однокласники.

У другій серії Христина дізнається, що її однокласники принесли у школу гранату і намагається повідомити вчителям про небезпеку, але дівчата мало не побили її. Потім одна із героїнь ще й підкинула Христині гранату. Після чого відбулась справжня драма на шкільному подвір'ї.

 

 


ФОТО: @maria__senta, Instagram
ФОТО: @maria__senta, Instagram




Біля ковельської центральної ялинки
Біля ковельської центральної ялинки

 

В інтерв'ю для ютуб-каналу «Квартира No 89», Марія розповіла, що дорога до серіалу була дуже довгою.

«У нас був показ робіт. Просто величезний показ. Дуже важливий для всіх. І в мене була репетиція... Я просто взяла свій телефон, просто подивитися і тут я дивлюсь, що приходить повідомлення «у вас кастиинг до 12 години»,  а зараз 10.30. Я збираю речі і біжу на той кастинг».

Під час кастингу Марія зіграла сцену у кабінеті директора школи, де героїня розповідає, що їй ніхто не вірить.

«Беру стульчик, сідаю, починаю говорити-говорити. Потім беру така той стульчик, перекидаю, кидаю його. «Ви мені не вірите!». Оце кричу, вибігаю з того кабінету. За мною біжить кастинг-менеджер: «Дєвочка, не втікай! Вернись!», – розповідає вона про емоційний кастинг до серіалу.  

Також дівчина розповіла, що сцени бійок були «не постановочними», усе було імпровізацією. Єдиною сценою, де була більш-менш постановочна бійка – це сцена, де батько б'є її героїню.

 

Коментарі
29 Січня 2018, 14:42
МОЛОДЧИНКА
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024