Ковельський календар, 3 лютого: запуск патрульної поліції, чемпіонат міста з футболу

03 Лютого 2018, 07:00
2902

За церковним календарем: Преподобного Максима Сповідника (662). Мученика Неофіта (304). Мучеників Євгенія, Кандида, Валеріана і Акили (ІІІ). Преподобного Максима Грека (1556). Мучениці Агнії, діви (бл. 304). Мученика Анастасія (662)… Посту немає.

Іменини святкують Агнія, Анастасія, Ганна, Євген, Іван, Ілля, Максим.

День народження відзначають головний спеціаліст відділу з питань внутрішньої та інформаційної політики райдержадміністрації Олена Наріжна, головний спеціаліст загального відділу виконкому міської ради Анна Савенко, ветеран агропромислового комплексу Ковельщини Володимир Коротинський.

Наше видання Район.Ковель вітає їх та всіх інших сьогоднішніх іменинників зі святом, бажає здоров’я й щастя на кожен день!

У Ковелі в комплексній ДЮСШ імені Євгена Кондратовича мають відбутися ІІІ міжнародний фестиваль дитячого футболу та чемпіонат міста з класичних шахів.

10:00 – обласна олімпіада з інформатики за участю міської команди (м. Луцьк, педагогічний коледж).

10:00 – чемпіонат міста з футболу серед ветеранів 35 років і старших у комплексній ДЮСШ ім. Євгена Кондратовича (за даними офіційного сайту міськради).

10:00 – регіональна ліга з волейболу серед чоловічих команд у комплексній ДЮСШ ім. Євгена Кондратовича (за даними офіційного сайту міськради).

11:00 – урочистості на площі перед міською радою з нагоди відкриття відділу організації несення служби в місті Ковелі Управління патрульної поліції у Волинській області.

У цей день колись:

03.02.1698 – вирок, який відбувся на сходці всіх урядників і громадян міста Ковеля, за яким міщанин Павло Долинський оголошується позбавленим честі, нащадки ж його негідними займати міські уряди, за те що Долинський, порушивши присягу, втік з міста під час виконання ним посади лавника. Вирок цей визначено публікувати в місті і передмістях.

03.02.1940 – у пропозиціях Волинського обкому КП(б)У щодо посилення цензури преси та іншої друкованої продукції (під грифом «Цілком таємно»), за підписом секретаря обкому Петра Таценка, вказувалося: «За перший квартал роботи Волинського Облліту окремими уповноваженими було допущено 9 розголошень військових та державних таємниць. Тільки по Ковелю було допущено 7 розголошень, що характеризує незадовільну роботу уповноваженого тов. Чухрая та його заступника тов. Немчука. Потрібно відзначити, що і окремі райкоми КП(б)У, особливо по Ковельському району, посилаючи уповноважених облліту на проведення різних кампаній, не забезпечують цензорським контролем вихід газет і дрібної друкованої продукції, що призводило до розголошення військово-державних таємниць».

03.02.1944 – села Заячівка та Черемошне зайняли партизани, оголосивши тут радянську владу. Цього ж дня в радіограмі за підписом командира партизанської бригади особливого призначення, полковника НКВС Антона Бринського зазначалося, що 363-й німецький піхотний полк зайняв оборону на західному березі річки Стир в районі Рожищ.

Коментарі
03 Лютого 2018, 11:56
спостерігав сьогодні, як Верес чистив дороги. Вірніше емітував чистку проїзджої частини міста. Це жах. Зразу видно, що цим процесом керує стара немічна людина, яка звикла тільки втирати людям очі і вішати локшину на вуха. Скажіть, кому потрібне те гоніння води по дорозі. Трактор їде, а вода ззаду сама сходиться. Потрібно тоді працювати, коли снігу навалом. То орді цих героїв немає. За таку роботу потрібно не платити гроші, а ще вираховувати за марнотратство палива і робочого часу того ж тракториста. А в якому стані той трактор. Їде, все в нього тарахає, любдям спати не дає. за кілометр його чути. Шановний Товстига!!!!!!____ що це таке. Скільки ви будете захищати своїх ставлеників і не приймати міри до зловживать циєю шарашкіною канторою під назвою ВІЕРЕС? куди можна відправити фото, щоб показати які наслідки тієї імітації роботи.
03 Лютого 2018, 12:35
нічого вже тут не вдієш, шановний Ковельчанин. Ця влада вже продалась з потрохами. Вони вже не впливають на ситуацію в місті. Повна анархія. Надія лише на те, що влада зміниться в ковелі і тоді щось може змінитись.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024