У Ковелі дід відшмагав ременем внука і отримав за це громадські роботи

04 Лютого 2018, 18:30
10095

У Ковелі судили дідуся, який відшмагав свого 10-річного онука ременем.

Зазначається, що на дідуся у липні 2017 року суд вже накладав адмінстягнення за насильство у сім'ї. Цього разу, ввечері 23 листопада 2017 року у себе в дома він влаштував скандал, під час якого кричав, виражався нецензурними словами на адресу свого онука, чим вчинив насильство у сім'ї та правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 173 - 2 КУпАП.

Про це йдеться в судовій справі, яку розглянув Ковельський міськрайонний суд.

На судовому засіданні дідусь свою винуватість не визнав. Пояснив, що він нічого не пригадує. Розповів, що дійсно, під час непорозуміння у спілкуванні із своїм онуком, він  вирішив, що той поводиться по відношенню до нього без належної поваги, вдарив його ременем. Це трапилось вперше. Нецензурно він не виражався та бійки не вчиняв.

У свою чергу, онук на суді пояснив, що коли він із своїм дідом грав у гру, то дід став кричати на нього та ображати, а потім зняв свого ременя та став шмагати його по голові, спині, руках та ногах. Всього дід наніс йому 5 ударів. Почувши крики, до них у кімнату прибігла бабуся та захистила його. Дід у п'яному стані став ображати і бабусю. А коли вона несла кружку із водою, то дід відштовхнув бабу і вона впустила кружку і поранила йому носа. На даний час онук діда не простив, так як сварки та непорозумніння з вини діда виникають часто.

Мама хлопчика у суді розповіла, що вона із сином проживає із своїми батьками. Коли вона із своїм колишнім чоловіком прийшла додому, то побачила свого батька у крові. Від членів сім'ї дізналась, що виникла сварка та бійка, що її сина її батько побив ременем. Однак, батько до неї бійки не зчиняв, а лише ображав нецензурними словами. Підтвердивши, що батько був у нетверезому стані і конфлікти у сім'ї виникають досить часто.  

Зрештою, суддя Ірина Логвинюк, яка розглядала цю справу, визнала дідуся винним і наклала на нього адміністративне стягнення у вигляді 40-ка годин громадських робіт та судовий збір в сумі 352 гривень 40 копійок.

 

Коментарі
04 Лютого 2018, 22:05
от таким і повинні займатись ці новостворені доблєсні патрульні! Але ж що вони там зроблять? Викличуть слідчо-оперативну групу.
04 Лютого 2018, 22:05
Дід хотів зробити з онука такого ж мужика, як сам. Але, як завжди, вмішались баби...
05 Лютого 2018, 12:06
Колись як учитель, за якусь пакість чи непослух, потягне за вухо або схопить так, що синяки на руці, то боялись сказати про це батькам, бо ще й добавлять за те що не слухав вчителя. (Що поробиш, в дитинстві ми добряче хуліганили) Тепер навпаки - щось не так, а не доведи Господи торкнеться "крутого" учня, все - тюрма. А скільки батьки нас лупцювали, і по кутках стояли (бо було за що) і "не вмерли", "вижили"... Світ став якийсь, наче на виворіт...
05 Лютого 2018, 20:57
Такого ж бухаріка хотів зробити, це точно.)))
06 Лютого 2018, 13:45
Якщо баби почнуть виховувати, то може вийти не мужик, а гей
19 Лютого 2018, 16:36
Цього діда варто самого добряче відшмагати, бо що може навчити дитину п'яне чмо. Чоловіком і дідусем такого називати не можна, то є бидло. Да, колись лупцювали, ставляли в куток і на коліна на гречку, може то для кого було мало, а може хто тепер і дякує, але бити дитину, гнути матюки при дитині, знущатися - це треба припиняти і 40 годин тут замало. Дуже шкода, що кружка випала з рук бабусі ненароком і поранила катюзі тільки носа!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром