Ковельський календар, 6 лютого: День безпеки в Інтернеті і Міжнародний день бармена

06 Лютого 2018, 07:00
2254

День безпеки в Інтернеті. Міжнародний день бармена.

За церковним календарем: Преподобної Ксенії (V). Блаженної Ксенії Петербурзької (XIX). Святителя Герасима Великопермського (Устьвимського) (1441). Мученика Йоана Казанського (1529). Мучеників Вавили Сицилійського та учнів його Тимофія й Агапія (III)… Посту немає.

Іменини у людей з іменами Олександр, Денис, Іван, Ксенія, Микола, Павло, Тимофій.

День народження відзначають колишня депутат районної ради (Народна Партія), директор школи в селі Любитів Віта Чуль; головний спеціаліст відділу по управлінню майном комунальності власності виконкому міської ради Наталія Нечаєва; голова ветеранської організації села Уховецьк Ніна Сойко.

Наше видання Район.Ковель вітає їх та всіх інших сьогоднішніх іменинників зі святом, бажає здоров’я й щастя на кожен день!

У Ковелі з 09:00 до 10:00 прийом громадян з особистих питань вестиме голова районної ради Андрій Броїло (каб. 203).

13:00 – спортивні ігри школярів: змагання з баскетболу серед юнаків (ЗОШ №7, НВК №11).

У промислово-економічному коледжі – чемпіонат міста з волейболу серед чоловічих команд установ, підприємств, організацій та спортивних клубів.

У цей день колись:

06.02.1992 – в обласній газеті «Волинь» написали про відзначення працівників освіти Волинської області державними нагородами України, серед них звання «Заслужений вчитель Української РСР» отримала Ганна Несторівна Лукашик вчитель математики та креслення ковельської школи № 7. Працюючи в класах з поглибленим  вивченням математики, вона щорічно готувала учнів до перемог на міських та обласних олімпіадах з математики. Вчитель долучала своїх вихованців до науки шляхом організації діяльності секції математики Ковельської філії Волинського відділення МАН. Як досвідчений педагог-методист очолювала роботу міського методичного об’єднання вчителів математики, щедро передаючи свій досвід колегам. 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024