У Ковелі стартувала реєстрація для участі в ЗНО-2018

06 Лютого 2018, 17:19
2763

У 2018 році реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме від сьогодні, 6 лютого, до 19 березня.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Абітурієнтам необхідно за допомогою сервісу ЛРЦОЯО зареєструватись на сайті, сформувати та роздрукувати реєстраційну картку, що є одним з обов’язкових документів для здійснення реєстрації. Випускників шкіл та студентів Ковельського медичного коледжу, Ковельського промислово-економічного коледжу та Ковельського центру професійно-технічної освіти реєструють за місцем навчання.

Після створення реєстраційної картки, майбутній учасник ЗНО має сформувати комплект документів. Його учням та студентам, які цього року проходять ДПА у формі ЗНО, формують у закладі освіти, у якому навчаються, а решта осіб надсилає самостійно (бажано рекомендованим листом) на адресу регіонального центру, вказану в контрольно-інформаційному листі.

Рекомендації щодо реєстрації, у тому числі перелік документів, необхідних для реєстрації, розміщено на сайті ЛРЦОЯО в розділі «Учасникам/Процедура реєстрації».

Особа, яка успішно пройшла реєстрацію, отримає від регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. Ці документи будуть надіслані учням, які складають ДПА у формі ЗНО до закладу освіти, у якому вони навчаються. Іншим категоріям осіб – на адресу, вказану під час реєстрації.

Для кожного зареєстрованого учасника на сайті Українського центру буде створено інформаційну сторінку, доступ до якої можливий за номером і пін-кодом сертифіката. На ній буде розміщена інформація про обрані предмети для проходження тестування, а згодом також адреси пунктів проведення ЗНО та результати проходження тестування.

ГРАФІК ПРОВЕДЕННЯ ЗНО – 2018

МАТЕМАТИКА  – 22 травня
УКРАЇНСЬКА МОВА І ЛІТЕРАТУРА – 24 травня
ІСПАНСЬКА МОВА – 29 травня
НІМЕЦЬКА МОВА – 29 травня
ФРАНЦУЗЬКА МОВА – 29 травня
АНГЛІЙСЬКА МОВА – 1 червня
БІОЛОГІЯ – 4 червня
ІСТОРІЯ УКРАЇНИ – 6 червня
ГЕОГРАФІЯ – 8 червня
ФІЗИКА – 11 червня
ХІМІЯ – 13 червня

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром