Ковель – один з двох найбільш кримінальних міст Волині

07 Лютого 2018, 10:10
НА ФОТО: Максим Киричук 8146
НА ФОТО: Максим Киричук

Прокурор Волинської області Максим Киричук оприлюднив найкримінальніші міста Волині.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «12».

Найбільший рівень злочинності зафіксовано в Нововолинську. Найпоширенішими там є злочини проти власності, такі як розбої, грабежі, крадіжки. Також до міст зі значним рівнем злочинності в області належать Луцьк і Ковель.

Та загалом кількість правопорушень минулого року знизилась. В залежності від району, на 23 –31 відсоток. Також спостерігається спад підліткової злочинності майже на третину. Зменшилась кількість злочинів, вчинених у стані алкогольного сп’яніння.

 

 

Відео з виступу Максима Киричука на засіданні ОДА.

 

 

Коментарі
07 Лютого 2018, 12:15
Позакривайте ментовські казино
07 Лютого 2018, 12:41
Так, вважаю. А ще вважаю, що все відбувається під прикриттям поліції .
07 Лютого 2018, 13:24
все починається з бандитської влади. Ось вам вроді невеличка дрібничка- Верес виграв (вірніше Вересу продали) тендер на утримання місць загального користування. Одним з пунктів у цьому тендері є - вилов і ізоляція бродячих собак. Сьогодні о 10.22 біля гаражів міської ради зграя собак ледве не покусала жіну . перед цим біля нашого краю налякали на дитину. ось і хочеться запитати у Товстиги- ви в змозі навести порядок в роботі КП ВЕРЕС? Чому дороги посипає інша фірма, чому після випадіння снігу проїзджа частина втрачає в ширині до 40 %? Чому не вивозиться сміття на підконтрольній Вересу території? Ви можете відзвітувати ковельчанам, скільки вже грошей ви переплатили Вересу за НЕВИКОНАНІ роботи? дерево за 28 копійок зрізати і утилізувати неможливо. Але саме Верес за вашою ********* виграв тендер саме на таку ціну. А бабло йому йде зовсім інше. Вам криваві хлопчики не сняться, шановний Товстиго? Куди вам відіслати фото, щоб ви побачили ту зграю собак. думаю що Верес за цю послугу вже грошики відмив.
07 Лютого 2018, 15:58
Ви все правильно написали! Зграї собак навесні для Ковеля не новина. А яке слизоття на маленьких вулицях: Лугова, Червоного Хреста.... А біля типографії ще і стоянку зробили,діти до садочку нормально пройти не можуть,батьки бояться , щоб під машину не потрапити. Де мерія? Одне радує: з землі вийшли ,в землю підуть...
07 Лютого 2018, 16:07
мерії ніколи займатись такими дрібницями. тут мільйони на кону а ви лізете з своїми проблемами. Як казав міністр соцполітики- треба менше жерти. Продовжуючи цю тему скажу- носіть пісок з собою.
08 Лютого 2018, 10:12
Ти ще більший дебіл як я.Тендер виграв КП Верес через П р о з о р о!!!!!!Тому всі питання до Пеніса ,Стасючки ,Верки і її депутатського корпусу.Усе по З а к о н у.Ти можеш теж контролювати і решта ....
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром