Ковельський календар, 8 лютого: змагання з шахів, розробка плану управління відходами

08 Лютого 2018, 07:00
1716

За церковним календарем: Преподобних Ксенофонта, дружини його Марії та синів їхніх Аркадія та Йоана (V-VI). Преподобного Ксенофонта Робейського (1262). Мучеників Ананії, пресвітера, Петра, сторожа в’язниці, з ними семи воїнів (295). Преподобного Симеона Ветхого (бл. 390)… Посту немає.

Іменини святкують Аркадій, Арсеній, Гаврило, Давид, Іван, Іларіон, Йосип, Климент, Марія, Петро, Семен, Федір, Пилип.

День народження відзначають програміст сектору програмно-компютерного забезпечення загального відділу виконкому міської ради Інна Повх, адміністратор центру надання адміністративних послуг Віталій Бедешко.

Наше видання Район.Ковель вітає їх та всіх інших сьогоднішніх іменинників зі святом, бажає здоров’я й щастя на кожен день!

У Ковелі з 08:00 до 12:00 прийом громадян з особистих питань проводить заступник голови районної ради Олександр Пасенковський (каб. 201).

10:00 – засідання виконавчого комітету з розгляду питань: про проведення осіннього призову громадян України на строкову військову службу у 2017 році, про підсумки виконання міського бюджету за 2017 рік та ін. (зал засідань виконкому).

10:00 – 13:00 – виїзний прийом громадян в приміщенні Люблинецької селищної ради буде проводити начальник міськрайонного управління Держгеокадастру в Ковельському районі та місті Ковель.

11:00 – спартакіада навчальних закладів: змагання з шахів (Комплексна ДЮСШ ім. Євгена Кондратовича).

12:00 – засідання районної робочої групи з розроблення проекту Національного плану управління відходами (каб.417).

13:00 – спортивні ігри школярів: змагання з баскетболу серед юнаків (ЗОШ №7, НВК №11).

У промислово-економічному коледжі – чемпіонат міста з волейболу серед чоловічих команд установ, підприємств, організацій та спортивних клубів, а у комплексній ДЮСШ ім. Євгена Кондратовича – чемпіонат міста з міні-футболу серед команд підприємств, організацій, установ та клубів.

У цей день колись:

08.02.1946 – Микита Хрущов надіслав першим секретарям обкомів КП(б)У західних областей, начальникам обласних управлінь НКВС і НКДБ вказівки з вимогою «паралізувати дії бандитів і забезпечити нормальний хід виборчої кампанії». Виконуючи постанову партії та вказівки Хрущова, в Ковелі було проведено партійний актив, наради з комсомольцями, молоддю, головами сільських рад та селянами. За цей час значно зросла кількість агітаторів з числа місцевого населення та демобілізованих воїнів Червоної армії.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром