У Ковелі дорослі і діти пройшли «Маршрутом любові»

12 Лютого 2018, 19:00
4444

Учора, 11 лютого, в парку імені Лесі Українки відбулись змагання зі спортивного орієнтування, присвячені Дню Святого Валентина «Маршрут любові».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Захід був організований і проведений ГО «Дитячий клуб туристів-рятувальників «Контур», за підтримки міського відділу молоді, фізичної культури та спорту.

Змагання пройшли в теплій і дружній атмосфері. Кожному учаснику, який перетнув лінію фінішу, було вручено медаль та приз від громадської організації. Усіх бажаючих частували смачним гарячим чаєм, а діток пригощали солодкими мафінами.

Перед початком дійства було проведено майстер-клас зі спортивного орієнтування, тому навіть новачки впевнено виходили на старт.

44 пари вдало подолали дистанцію. Виступали представники різних вікових категорій: найстаршій  учасниці нещодавно виповнилось 65 років, а наймолодшому – 5 років (він пройшов маршрут в супроводі одного з інструкторів ГО «ДКТР «Контур»). Кожен з радістю ділився своїми враженнями на фініші.

Переможцями та призерами «Маршруту любові» стали : 1-е місце у Кисляк Юлії та Назарука Сергія, 2-е – Тетерука Віталія і Спицької Анастасії, на 3-у – Євчук Владислав, Костюк Тетяна.

Всі вони нагороджені грамотами відділу молоді, фізичної  культури та спорту, а також подарунковими сертифікатами на безкоштовне відвідування кав’ярні грузинської пекарні.

 





















Коментарі
13 Лютого 2018, 01:08
МОЛОДЦІ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024