Ковельські комунальники під час зими знайшли «вікно», щоб грейдерувати дороги

21 Лютого 2018, 09:26
Фото ілюстративне 3380
Фото ілюстративне

15 січня цього року на апаратній нараді ковельський міський голова Олег Кіндер доручив своєму заступнику Андрію Товстизі та начальнику управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрію Стернічуку грейдерувати вулиці.

«Погодні умови прекрасні. Болото підмерзло, вимерзло, сухо і грейдерування по вулицях… Це зрозуміло. Нас би не зрозуміли, аби це було буквально пару неділь назад, коли по коліна води було… А зараз технічно можна робити. Грейдера пускайте», – дав вказівку підлеглим Олег Олексійович.

Після закінчення апаратної наради спецкор волинської газети «Вільна думка» Микола Силюк, який свого часу був професійним грейдерувальником, взяв інтерв’ю у мера на тему грейдерування доріг у Ковелі. Минув місяць і Микола Володимирович тепер уже розпитував Андрія Стернічука, як він виконав те, що наказував міський голова.

«Дивіться. Ну ви, я думаю, так само розумієте, що грейдерувати дороги в погодні умови, які зараз… Ви задаєте таке питання мені… Ну ви самі подумайте, як зимою грейдерувати дороги?!» – дивувався Андрій Васильович.

«Ну я то розумію, але ж вам була вказівка», – допитувався Микола Силюк.

«Нє, ну вказівка була. Ну пару днів у нас було теплих. Один чи два дні. Ми пару вулиць, що встигли зробити, те зробили. А решту? Ну викидати гроші на вітер я не буду! І грейдерувати зимою зараз я не буду. Однозначно! Навіть якщо ви не вірите мені, моєму коментарю, можете підійти до будь-якого спеціаліста, який займається дорожніми роботами, і він абсолютно вам те саме скаже, що дороги зимою ніхто не грейдерує. Ну ви це зрозуміли», – мовив Андрій Стернічук, посміхнувшись.

Щоправда, Андрій Васильович не уточнив: які конкретно вулиці грейдерували комунальники, коли саме і яка сума бюджетних коштів була на це витрачена? 

Коментарі
21 Лютого 2018, 12:04
Ніхто ніяких вулиць не грейдерував. Просто були підписані Вересу акти НЕВИКОНАНИХ робіт і черговий граз вкрадені гроші з міського бюджету. Містом керує банда.
21 Лютого 2018, 13:36
Я проживаю на вул.Червоного Хреста в нас прогрейдирували дуже добре а рядом на Зеленій зробили болото. Я задоволена
21 Лютого 2018, 14:32
Що, задоволена що рядом зробили болото?
21 Лютого 2018, 14:51
Дощ іде а ми скірдуєм(грейдеруєм) дощ пішов додом шуруєм так і внас все через жожо а гроші капають
21 Лютого 2018, 15:27
і капають Товстизі з мером
22 Лютого 2018, 21:38
Стернічук так тримати і надалі
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024