Сказали, коли ковельським ОТГ передадуть землі за межами сіл

25 Лютого 2018, 18:34
2820

Впродовж 2018 року Ковельським об’єднаним територіальним громадам передадуть землі сільськогосподарського призначення, які знаходяться за межами населених пунктів.

Зокрема, відповідно до плану-графіка у квітні землі будуть передані Дубівській, Колодяжненській та Поворській об’єднаним територіальним громадам, у червні – Велицькій, в липні – Голобській ОТГ, а в листопаді – Люблинецькій громаді.

Про це повідомив голова райдержадміністрації Віктор Козак в редакції газети «Вісті Ковельщини» під час «прямої» телефонної лінії з мешканцями Ковельщини. Питання на цю тему задала мешканка села Жмудче Надія Чумак.

«Уряд прийняв рішення про передачу земель сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність об’єднаних територіальних громад і таким чином  удосконалити механізм управління у сфері земельних ресурсів. Алгоритм дій не складний і включає чотири етапи. Зокрема, це – клопотання ОТГ до відповідного головного управління Держгеокадастру про передачу земель;  інвентаризація земель в межах ОТГ; реєстрація земельних ділянок у кадастрі; передача земель в  комунальну власність. Передачу земель планується здійснити до кінця 2018 року», – каже Віктор Козак.

Коментарі
26 Лютого 2018, 08:44
Ото рома-КОСМОС з лісником бабла напиляють.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром