У Ковелі важко травмувався робітник, який працював на фірмі «Верес»

26 Лютого 2018, 10:31
Фото ілюстративне 5973
Фото ілюстративне

Про це сьогодні, 26 лютого, на апаратній нараді у виконкомі Ковельської міської ради інформував мер Олег Кіндер, коли мова зайшла про виконання договірних зобов’язань переможцем комунальних тендерів фірмою «К.П.Верес».

«У них там нещасний випадок з наслідками такими серйозними. Саме при обрізанні [дерев]», – повідомив Олег Олексійович.

За неофіційними даними, цими днями під час робіт чоловік впав з висоти, ніби з автокрану, отримавши дуже важкі травми. Зараз він перебуває у лікарні.

Доповідаючи міському голові про обрізку дерев, начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук сказав, що фірмі «К.П.Верес», як переможцю тендеру, направлено лист, бо «робота не виконується».

«Повторно направлено лист, в якому зазначено, що ми будемо вирішувати питання щодо розірвання договору по озелененню», – мовив Андрій Васильович.

Він також додав, що «виникає питання по санітарному прибиранню міста», оскільки тендер виграв «К.П.Верес».

«У п’ятницю ми завезли їм договір з моїм підписом. Сьогодні, 26 лютого, терміни якраз підписувати договір. Але проїхавши по місту, я бачу, що ще вони не прибирають місто, так само є пакети, є сміття. Безпосередньо це прибирати обов’язок «Вересу». Обіцяють сьогодні підписати договір і почати прибирання. Це на словах вони обіцяють. Якщо в разі чого, щоб підтримати санітарний стан, треба буде залучати РЖКП № 1 та № 2. Наказ поки не підписаний. І при необхідності на сесію виносити, щоб можна було їм відшкодувати на тих пару днів затрати, які вони понесуть по санітарному прибиранню міста», – говорить Андрій Стернічук.

Коментарі
26 Лютого 2018, 13:21
андрій, ти ніколи не розірвеш тендерну угоду з Іересом. Тобі і Товстизі багато за перемогу в тендері заплачено. Тому ви будете мовчати, як мишки і прикриватись ЖЕКами. На що тільки прокуратура дивиться?
26 Лютого 2018, 13:28
вирізка дерев це у них називаєься озелененням? Непотрібні залишають а ріжуть під корінь хороші. Наприклад вирізали 200-літні дуби на кладовищі в районі Володимирської (один був три мерти в діаметрі) Тепер голі могили стирчать а раніше хоч якийсь парк прикривав, гарно було. Стільки років простояли не падали а тут заважати стали. І не бояться з кладовищ собі на доски рубати?
26 Лютого 2018, 13:49
ви не забувайте, що цім процесом керує Балак( в миру Баланда). А він майстер різати дерева і возити дрова в Стеблі. А по друге- у цього робітника нге було допуску для роботи на висоті, тим більше різати дерева. Для цього повинен бути досвід, проведено начання, інструктаж. Верес цим всим нехтує. Для них людське життя нічого не варте. До того ж робітник був оформлений неофіційно, тому соціальні гарантії на нього не розповсюджуються а Верес відмажеться.
26 Лютого 2018, 14:34
Шановна Олено, перед тим як розказувати про вирізку дерев, уточніть у пана Стернічука хто видає ордера на їх знесення, без якого жодна організація немає права зрізати ні одне дерево в місті! А ще краще зверніться до ККП "Добробут" який безпосередньо виконував роботи по знесенню дерев на кладовищах.
26 Лютого 2018, 14:42
Мені вас жаль. Жоден інструктаж, і ГОЛОВНЕ, підпис інструктора, щодо його проведення - не убезпечує, на жаль, інструктованих від нещасних випадків.
26 Лютого 2018, 14:48
Ох і ковельчанин молодець, всю "поднагодную" Вереса знає. Замість того щоб в шпіони грати краще пішов би сміття збирати яке ЖЕКі не повивозили.
26 Лютого 2018, 14:53
Коло пам,ятника прабабусі стояли дві туї 30 см у діаметрі. Їм було 40 років. Початок промислового віку,як для дерев цієї породи.<br/> Бридко, що їх просто вкрали. Цінна деревина,котра виросла на кістках моєї рідні. Навіщо різати туї, котрі не бояться жодної бурі? Зігнуться, але не зламаються? На сувеніри до Криму? Нехай Бог вас, крадії, береже від наслідків таких оборудок.
26 Лютого 2018, 16:32
З козлами в полеміку не вступаю. Бидлоті тяжко щось доказати
26 Лютого 2018, 16:34
Балак таким не переймається. Йому пофіг звідки дерева, з могилок чи з парку. Йя потвора нічого святого не має.
26 Лютого 2018, 17:49
Він нищив дерева, щоб ти, Бойко, палив їх замість газу і набивав собі кишені. Так не будь хоч раз в житті жлобом, заплати за лікування свого подільника.
26 Лютого 2018, 18:32
Які всі знавці..... І дерева, і неоформлений і т.д..... Різав він не дерева, а гілля з дерев по бульвару Лесі Українки біля магазину вживаного, знятого з мерців одягу. Тим гіллям навіть ду....не нагрієш, коли б ти його спалив. На рахунок того, що неоформлений - неправда, чоловік оформлений. Це наш, колодяженський чоловік. Не знаєте - не пишіть дурниць. Наостанок - ви книги інструктажів бачили? Ні? То навіщо пишете дарниці... Нормальні люди знають, що гілля ріжуть з автовишки, а не з КРАНА...
26 Лютого 2018, 18:40
не п...д...и. У нього мав бути допуск для роботи на вистоі і відмітка в медкнижці, що пройшов медкомісію по цьому профілю. Розкажеш казки дітям в школі.
26 Лютого 2018, 20:02
Як добре, що є хлопчик для биття Верес. Весь срач на нього списується, а мені нічого не треба робити, тільки гроші видурені в лохів складати в подушку.
26 Лютого 2018, 22:32
Ой дерева на цвинтарі порізали!!! А як ті деоева в буревій всі могильні памятники розтрощать, знов кіндер з балаком винні. Народ вам що так що не так, аби срати. Вата!!!!
26 Лютого 2018, 22:32
Ой дерева на цвинтарі порізали!!! А як ті деоева в буревій всі могильні памятники розтрощать, знов кіндер з балаком винні. Народ вам що так що не так, аби срати. Вата!!!!
27 Лютого 2018, 11:25
Двісті років стояли і не падали (ні разу не пам&quot;ятаю за багато років, щоб там щось упало та поламало) а тут при першому буревію впадуть? Тоді геть всю зелень з міста та і з країни, майно ж потрощать....пустелю та степ нам. Я ж думаю чому біля маєтків зараз одні кущі та низкорослі висаджені.
27 Лютого 2018, 16:52
вибачте пані, я не знав що ви їх садили
27 Лютого 2018, 21:28
там де балак там толку не буде!!! Всі це знають! Красти дуже любить!
27 Лютого 2018, 22:09
я взагалі не в курсі хто тикий той стернічук, де той модний комунальник взявся.де ввн набував трудового стажу.хто його поставив керувати комуналкою.я просто в шоці,
27 Лютого 2018, 22:22
&quot;хто його поставив керувати комуналкою&quot; Для чого такі дурні питання задавати?! Напевно ж не баба Параска взяла його на роботу в міськвиконком. Сходи до Кіндера, він тобі розповість як діло було...
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром