Ковельські поліцейські розкрили крадіжку медалей

28 Лютого 2018, 15:16
3525

Із помешкання ковельчанина злодійка викрала п’ять медалей серед яких, зокрема, українська державна відзнака «Захиснику Вітчизни», ювілейні та почесні медалі учасника бойових дій на території інших держав.  

Про це повідомляється на сайті Національної поліції у Волинській області.

Учора, 27 лютого, до Ковельського відділу поліції із заявою про крадіжку медалей звернувся 53-річний місцевий житель. За його словами, відзнаки з його помешкання невідома особа викрала, ймовірно, минулого тижня. Чоловік також заявив і про зникнення, ще в січні з його банківської картки 1 тисячу гривень.

Менше ніж за добу, поліцейські встановили причетність до скоєння цих злочинів 23-річної жительки одного із сіл Ковельського району. У зловмисниці правоохоронці виявили та вилучили викрадені нагороди. Відомо, що вказану громадянку вже притягували до кримінальної відповідальності за завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину.

За фактом крадіжки слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

 


Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024