Ковельський календар: 2 березня день народження відзначають депутат і директор школи

02 Березня 2018, 08:00
2829

День професійного сержанта в Україні.

За церковним календарем: Великомученика Феодора Тирона (бл. 306). Преподобного Феодора, мовчальника Печерського, в Дальніх печерах (ХІІІ). Праведної Маріамни, сестри апостола Филипа (І). Знайдення мощей мученика Мини Калікелада (867-889). Священномученика Єрмогена, Патріарха Московського і всієї Руси, чудотворця (1612)… Строгий піст: не споживають м’ясного, молочного, яєць, риби, олії.

Іменини святкують Ганна, Маріанна, Марія, Михайло, Микола, Павло, Порфирій, Роман, Федір.

День народження відзначають депутат Колодяжненської об’єднаної територіальної громади Микола Коваль («УКРОП»), директор школи в селі Черемошне Микола Оксенюк, колишній начальник Ковельської пожежної частини Валерій Троцюк.

Наше видання Район.Ковель вітає їх та всіх інших сьогоднішніх іменинників зі святом, бажає здоров’я й щастя на кожен день!

У Ковелі в Палаці учнівської молоді імені Івана Франка має відбутися огляд художньої самодіяльності.

09:00 – День Депутата районної ради на території Доротищенської, Тойкутської та Білинської сільських рад.

09:00 – колегія міського управління освіти (методичний кабінет).

11:00 – міжнародний фестиваль футболу серед юнаків (міський центр «Спорт для всіх»).

14:30 – у Ковельському міськрайонному суді буде розглядатися справа про притягнення до адміністративної відповідальності депутата Волинської обласної ради Віктора Радчука («УКРОП») за ст. 212-15 КУпАП. Головуюча суддя – Олена Восковська (судова справа № 159/815/18).

16:00 – концертна програма «На крилах пісні зустрічаємо весну», з нагоди 45-річниці створення народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Лісова пісня» у Народному домі «Просвіта». Вхід вільний.

17:00 – відкриття виставки дитячих робіт «Барвистий наш світОк» у культурно-просвітницькому центрі (перший поверх галереї мистецтв).

Останній день прийому конкурсної документації відділом по управлінню майном комунальної власності виконкому міської ради (каб. № 213). Конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки комунального майна, що підлягає приватизації шляхом продажу на аукціоні незавершеного будівництвом 35-квартирного житлового будинку (6% готовності) на вулиці Тараса Боровця, 12.

У цей день колись:

02.03.1702 – в акті значиться, що в селі Вербка гуменним фільварку був мешканець села Дубове Микола Більшевич, і що селяни Омелян та Давид Шишликови вкрали з казенної комори кілька мір хліба, за що на основі тодішнього права були покарані смертю.

02.03.2015 – розпорядженням голови Ковельської райдержадміністрації Віктора Козака за № 69 створено робочу групу з питань організаційного забезпечення, вивчення досвіду Польщі, роз’яснення доцільності реформи на селі – добровільного об’єднання територіальних громад.

Коментарі
02 Березня 2018, 11:24
ну що, корупціонери комунального відділу!!!! Чому Верес не чистить дороги і парки згідно тендерних угод. Чому не обрізаються дерева, згідно тендеру про озеленення. ДОБРОБУТ в цей час дерева обрізав вже повним ходом і дороги були посипані ще зночі а не в 9 ракну, коли великий рух машин. А чому зграї собак бігають, яких згідно тендерної угоди має відловлювати КП ВЕРЕС?. І де ваша совість?
02 Березня 2018, 12:48
Ідея з календарем хороша, але тільки в плані подій, а не день народження якось там колишнього голови, чи ще якогось дармоїда.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024