Ковель: провели спеціальне об'єктове навчання з питань цивільного захисту

02 Березня 2018, 18:00
2841

У Ковелі на базі ремонтного житлово-комунальне підприємстві №1 міста рятувальники провели спеціальне об'єктове навчання з питань цивільного захисту.

Захід організований з метою вдосконалення знань і вмінь працівників, а також узагальнення та аналізу даних про обстановку, що виникла під час умовної надзвичайної ситуації, надання практики з проведення та розрахунків підготовки оперативної обстановки та обґрунтованих пропозицій для прийняття рішень, вироблення вміння своєчасно доводити завдання до виконавців та здійснювати контроль за їх виконанням, практичного удосконалення прийомів і способів проведення рятувальних та інших невідкладних робіт. Про це повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

Під час проведення  навчання  перевірено наявність і справність засобів оповіщення, можливість якнайшвидшого виводу людей із небезпечних приміщень, а також техніки в безпечне місце, вміння діяти в екстремальних ситуаціях  керівного складу підприємства, організованість і злагодженість дій спеціалізованих служб міста.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром