Ковель: 60 священиків посповідалися і причастилися

03 Березня 2018, 14:00
4742

На завершення другого тижня Великого Посту більше 60 священиків Ковеля і району зібралися у храмовому комплексі Почаївської ікони Божої Матері, аби приступити до таїнства Сповіді та разом причаститися Тіла та Крові Христових з рук Керуючого єпархією – митрополита Володимира.

У богослужінні взяло участь духовенство чотирьох благочинь Ковельської округи, на чолі з отцями благочинними та духівниками священиків. Божественну Літургію Передосвячених Дарів очолив владика Володимир, – повідомляють у Володимир-Волинській єпархії УПЦ.

Покаяний настрій Великого Посту, примножений можливістю євхаристійного спілкування, дарував кожному передчуття пасхальної радості.

На завершення богослужіння, митрополит Володимир звернувся до присутніх отців з архіпастирськими настановами. Особливу увагу Владика уділив темі, аби сучасний священик морально, духовно та інтелектуально відповідав своєму високому покликанню і був добрим прикладом для кожного.

Спілкування Архіпастиря та ковельського духовенства з нагальних питань церковного життя продовжилося під час невеликих зборів та братнього чаювання.

Коментарі
03 Березня 2018, 17:01
Вони причастія крепше чекали а ніж молитви,і пенсіонерок щоб останню копійку принесла.
03 Березня 2018, 19:04
Від тоски і печалі ряжені фсбшники кожний день причащаються, хоч піст, хоч не піст
03 Березня 2018, 19:19
Поки батюшки справжньої, канонічної, єдиної УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ причащаються, розкольники непризнаної, неканонічної, розкольницької чортівні баб за цицьки по школах смикають. Правда АНАТОЛІЙ?
03 Березня 2018, 19:35
Ця &quot;справжня, канонічна, єдина&quot; стала такою з 1589 року за крутого хабаря в Константинополі.<br/>І перелогіньтеся, московський попе.
03 Березня 2018, 20:21
&quot;Сходка&quot; - вона і в Африці &quot;сходка&quot; Московичі мусять самі себе хвалити і рекламувати - адже їхні фанати старіють і вимирають , а молодь таки бачить - &quot;ху є ху&quot;.
03 Березня 2018, 20:45
молодь все бачить- ху є ху. Тому й в справжні церкви віряни йдуть масово, аж на дворі стоять і слухають проповіді, а бандерівська церква тільки й крутить магнітофона з молитвами. І біля церкви порожньо. От їх і душить жаба.
03 Березня 2018, 21:02
&quot;...раби, подножки, грязь Москви...&quot;з єдиним постулатом-сите безправ&quot;я та московське православ&quot;я.
03 Березня 2018, 21:41
А чому всі попи бородаті?
03 Березня 2018, 21:50
Зараз в церквах бога нема... Там зараз грошам моляться....
03 Березня 2018, 23:29
Козломордий ти Фсбешне чмо геть порушене! Я казав шо ти ГЕРМАФРОДИТ! То і правда! Почитай свій козломордий висер! Ти ВІРЯНИН і УЧЕНИЦЯ! А в цілому - старий козломордий придурок!
04 Березня 2018, 00:16
Та воно ще і збоченець! В нього в піст одне на думці; чортівня. баби. цицьки. магнітофони. гроші - повний набір дебіла!
04 Березня 2018, 01:07
Ну зібралися мужикі і шо? Манна небесна з неба впала сразу?))
04 Березня 2018, 01:24
В московській &quot;церкві&quot; Бога не було і немає. Там зараз ряжені фсбшники своєму боху путіну моляться: &quot;І пришли горе на землю українську&quot;...
04 Березня 2018, 14:42
...я невірю. що ти віриш! В чомусь він був і є справедливим!
04 Березня 2018, 15:48
вийдеш на Великдень до Собору справжньої церкви і побачиш куди йде молодь. Дебіл
04 Березня 2018, 16:00
Та ти козломордий задовбав: не тиняйся біля - а зайди в середину. Але як би ти чмо козломорде заходило б на молитву - то не вякало про справжню і не справжню церкву. А знав би що ЦЕРКВА СВЯТА І НЕ ПОРОЧНА! Але не тобі комуно - атеїсту старому про це судити!
04 Березня 2018, 18:25
Сказав Господь що всякий гріх буде прощений - тільки хула на Духа Святого не прощається.Обзивання церкви і є хула на Духа Святого!
04 Березня 2018, 18:31
Для чого ви церкву поєднуєте з державними та політичними перепетіями?Ті,хто говорять про справжню православну канонізовану церкву всякі дурниці,дайте відповідь на запитання,чи ходете ви взагалі в церкву і для чого:щоб помолитися чи щоб священника осудити...Для чого ви берете на душу тауий гріх-осудити православну церкву і священослужителів?
04 Березня 2018, 18:59
На митниці при перетині Російсько - Українського кордону були вилучені не задекларовані 65 тисяч доларів які віз у Москву іподиякон намісника Києво - Печерської лаври УПЦ Московського патріархату вл.Павла / Лебедя/ Серафим Никитюк. Це багато про що говорить!
05 Березня 2018, 13:47
потім був кагор і тьолки
05 Березня 2018, 17:26
Не меліть дурниць і не поливайте брудом всіх підряд.Там,звісно є чимало любителів русского міра і Кірілових підтанцовщіків, але я особисто знаю таких що Кіріла не згадують, моляться за Україну, і воїнів АТО поминають, гроші на Донбас передавали і продукти неодноразово.
06 Березня 2018, 00:39
Так рішенням Св.Синоду РПЦ в обовязковому порядку зобовязані поминати Кіріла. В Ковелі в усіх московських церквах це ісправно виконують.Як ти можеш щось знати - якщо до церкви не ходиш?Хочеш заперечити - прізвище, сан,церква - на сайт! Але питання в іншому - куди ваші гроші ватніки ідуть? А відповідь проста - в москву кірюші!
06 Березня 2018, 01:30
Це в якій мацковскій церкві пакімони моляться?
06 Березня 2018, 12:13
А в церкві КП гроші Філарету йдуть. Обидва &quot;хороші&quot; і Філарет і Киріил. Якби Філарета не погнали з МП, був би він і досі там.
06 Березня 2018, 13:40
Ти звідки знаєш,куди я ходжу чи не ходжу? Чи ти з битви екстрасенсів і все знаєш?))<br/>Є благословіння покійного патріарха Олексія II не поминати московського патріарха , якщо це може викликати неоднозначну реакцію на приході.Якщо ти справді людина церковна а не тупий заполітизований популіст, то маєш знати, що благословіння може відмінити лише той, хто його дав, в противному разі воно має чинність, хай хоч 100 соборів постановляють щось протилежне цьому благословінню.Зрозуміло це? Я тобі кажу, що я знаю особисто таких священиків в УПЦ, ти мене не чуєш і читаєш тільки те, що тобі зручно.Може в такому разі ти сам з собою поспілкуєшся?)))<br/><br/>Запитуючому:<br/>Там де й ти вони моляться.Ти молишся? Де, в Нашому Місті, чи може в Оранжі?))))
06 Березня 2018, 13:51
І я ніде не писав про Ковель.В новині пишеться про 60 священиків з округи, це весь Ковельский район.Поїздь і подивись, хто де кого поминає, а хто ні, тоді будеш тут вмикати всезнаючого.<br/>До слова, мені все одно, що кіріл, що філарет, в сраці вони мали нас з тобою, щоб ти знав.<br/>Авторитет він знайшов -філарета. Я б філарета поважав, аби він відразу взявся за створення Помісної церкви, та ні, він спочатку балотувався на поста Патріарха московського, а після того як йому дали копня, почав говорити про незалежну церкву. Щось тут не стикується, не здається тобі так?<br/>Підкреслю ще раз, там на верху клали з високої гори на нас з тобою, що філаретівська братва, що кіріл зі своїми кегебешніками.<br/>Не сотвори собі кумира.Одному Богу довіряй.
06 Березня 2018, 14:25
Про мене - чиста правда. Якби не копнули на виборах патріарха у Москві- ви б усі поминали Мене, а не Олексія та Кирила. Їй-їй. Не вірите? Колись по-російськи так шпарив - ніхто мене не зупинив би. А зараз вивчив українську - коньюктура, що зробиш.... Ви, православні, знаєте, що це таке - ні? Ну, це коли я ставлю фішку на націоналістів. Надіюсь, вони допоможуть мені відродити &quot;билоє вєлічіє&quot;.
06 Березня 2018, 16:21
Про що ти чешиш убогий ? Яке благословіння Алексія?Таких прецедентів в московській церкві з роду віку не було і не буде,щоб патріарх московський благословляв себе не поминати! А от в питаннях церковних ти козломордий пакімон дійсно тупий! Рішення Архієрейського собору обовязкове для виконання на всіх парафіях! А на підтвердження: прізвище, сан,церква тих попів які не поминають кірюшу хоч з усієї округи!
06 Березня 2018, 16:34
І куди ти своє погане рило сунеш в церковні питання! На патріарха не балотуються, як ти убогий зволив виразитись. А спочатку обирається місцеблюститель який виконує обовязки патріарха до архієрейського та помісного собору. От таким місцеблюстителем і був на той час митрополит Філарет.І в твоїй козломордій повазі він аж ніяк не має потреби. А помісну церкву в Україні він збудував - і це Українська православна церква Київського патріархату!
06 Березня 2018, 17:23
Ти знаєш, що є рішення відразу трьох помісних соборів 1921, 1991 і 1995 років, що настоятель має питати у громади - на якій мові мають здійснюватись богослужіння, і якщо 2/3 парафії скажуть -українською, то має служитись українською.Хтось виконував це, хтось питав у людей? Таке ставлення ще до цілої купи якихось там рішень.Ти живеш в якісь вигаданій реальності і молишся на папірці. В туалет можеш сходити з тими папірцями.<br/>На підтвердження: якщо ти лінивий і не можеш зад підняти, щоб поїхати подивитись, то я тобі засранцю не клерк.Якщо ти сліпий і не хочеш бачити і знати очевидні речі, то сходи до офтальмолога.<br/><br/>Другому: козляча морда в тебе в дзеркалі.Головне щоб ти сам себе поважав, а кого поважаю я хай тебе не колише, алкашня зачухана.
06 Березня 2018, 17:41
Біля Водосховища в кінці вул.Шевченка, поруч молитвеного дому Свідків Єгови буде будуватись храм Свідків Філарета.Набираємо актив, долучайтесь.Московський попи, руки геть від Філарета!
06 Березня 2018, 17:42
Оце всі твої козломорді аргументи? Ти придур крім матів і образ ні на що не здатне! А таких помісних соборів і в помині не було! Не вішай соплі у вигляді лапши на вуха. І запамятай придур на соборах таких питань що настоятель має питати у громади - ніколи не виносились і не виносяться! А прізвище хоч одного московського попа назвав? Не назвав бо таких немає! А про повагу з тобою гермафродитом старим і взагалі кури не шепчуть!
06 Березня 2018, 17:55
Тут на сайті давно створена секта козломордих гермафродитів!
06 Березня 2018, 17:59
Які там аргументи до алкашні можуть бути. Звісно рішень на соборах не було і самих соборів не було, бо вони тобі невигідні в розмові, вірно?<br/>Якщо залишки розуму непропитого ще залишились, то почитай коментар митрополита Драбинка із УПЦ про собори.Драбинко до речі теж теж українською служить, але алкашня типу тебе того не бачить<br/>https://www.obozrevatel.com/ukr/society/15870-sluzhili-ukrainskoyu-ta-budemo-sluzhiti-drabinko-vidpoviv-na-zayavu-mitropolita-onufriya.htm<br/>І сходи разом зі своїм собутильником до офтальмолога.Алкаш недороблений.)))
06 Березня 2018, 18:25
Кожен судить по собі/ це про алкаша/ і в міру своєї вихованості і освіти.Я взагалі не вживаю алкоголь і мені це не цікаво на відміну від тебе.Як то кажуть що в кого болить! А таких соборів і з такими рішеннями як ти висераєш дійсно не було. А ні то конкретно дати соборів і рішення на сайт!А що Драбинко коментує про собор1921року і 1995 в цих роках помісних соборів не було взагалі. А Драбинко дійсно виключно по суботах служить Українською використовуючи служебники Київського патріархату але поминає як патріарха кіріла так і м.онуфрія. А на рахунок офтальмолога -поміняй окуляри на міцніші і похмелись!
06 Березня 2018, 18:44
Ну, ясно &quot;все одно не було&quot; - що ще можна почути у вигляді відповіді від овочів типу тебе.Навіщо алкашня питає щось, якщо вона нічого не хоче чути і ніяких відповідей не сприймає, навіть якщо вони лунають від офіційних осіб церкви- то питання до самої алкашні. Що до виховання, то подивись по гілці розмови, який перший пост був мій і як ти звернувся до мене своїм першим повідомленням, чи в тебе память теж підкачує,як і зір? То ж до невропатолога теж зайди по дорозі.<br/>Далі, п*янь, що себе видає за віруючого патріота і знавця історії православних канонів -ти можеш тут спілкуватись сам з собою.В принципі, ти і так це робив тут, бо ж чуєш і читаєш ти тільки себе.<br/>Дивись, з висоти свого ВСЕзнання і ВСЕправедності носом об асфальт не довбонись, придурок.)))
06 Березня 2018, 23:08
Ну так де дати так званих соборів? Не має. Де прізвища попів - теж нема. Ти чмо козломорде привикло обсирати всіх і все. І про все ти знаєш. І все тобі не подобається.І все Українське тобі як кістка в горлі. То ти - вірянин - то учениця, то гіві - то моторола, то Галя - то Петя,то ковельчанин - то ковельчанка.І в мозгах твоїх пропитих тільки дівки і цицьки - і хто з ким спить і ночує. То кому старий збоченцю пора в Ліпіни? Звісно тобі козломордому ідіоту!
08 Березня 2018, 15:37
Та коли ви вже ті лайки чи дизлайки дасте людям ставити? Стає нецікаво. Надоїло. Кожен щось блеє в нікуди. І 0 результату.
08 Березня 2018, 15:52
Козломордий з 8 березня тебе чмо гермафродитне!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром