Мельниця: злодій обікрав відділення пошти

05 Березня 2018, 16:18
7195

Вчора, 4 березня, в селі Мельниця Ковельського району зловмисник викрав із приміщення місцевого поштового відділення продукти харчування та пошкодив сейф. 

Про це повідомляється на сайті Національної поліції у Волинській області.

Поліцейські з‘ясували, що 30-річний місцевий мешканець розбив вікно в приміщенні пошти, викрав продукти харчування та пошкодив сейф. Сума збитків 1,6 тисяч гривень. Викрадені продукти харчування вилучено за місцем проживання чоловіка.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.

 


Коментарі
05 Березня 2018, 19:30
А що на пошті робили продукти харчування?
05 Березня 2018, 20:54
Бляха-муха той хлоп то один з моїх кращих клієнтів :-(
05 Березня 2018, 22:48
Шкода шо ковбси не було бо й таке носять листоноші. Цікаво а де санстанція. А медогляд проходять листоноші?
05 Березня 2018, 23:21
Шо гандрійку тре тобі дати срок. Скільки можна лазити по чужому. Хліви, хати, все тепер повісятб на тебе. Пора вже таких садити, спокій в селв може буде
06 Березня 2018, 15:33
І Бога не бояться,,,та Ви ж молоді,,,їдьте до великих міст на роботу,хоча би Київ,де і робота і житло,,,приготовити самі зумієте поїсти,,,зарплата стабільна і вище,,,навчать,покажуть,,,потрібно тільки бажання,,, В мої юні роки ми їздили працювати по цілому Союзу і добряче заробляли відносно сільських роботяг,,,Це не часи інші,,,а молодь та і чоловіки не пристосовуються до цього життя,до праці,,,робочі професії ой як потрібні сьогодні,,,а чому стидатися,гроші однаково пахнуть що в роботяги,що в інтелектуала,,,Їдучи зі Львова до Ковеля,бачу,що майже одні жінки тащать великі сумки і пакунки,,,щоб прокормити дітей,а то і "г о с п о д а р я",,,навчитеся професії тут,поїдете за кордон,там більше заробите,а куди діватися,коли керівники держави не дбають про свій народ,,,самі думайте,як вижити і краще жити,,,а на пенсію взагалі не розраховуйте,,,так як до неї потрібно дожити та і мати добрячий стаж,,,,інакше будете мати "П Ш И К",,,кожен сам собі господар і в домі і в житті,,,, Д У М А Й Т Е,,,Д У М А Й Т Е
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром