«Локомотив» став чемпіоном Ковеля з волейболу

05 Березня 2018, 17:12
4682

Упродовж лютого у Ковельському промислово-економічному коледжі проходили змагання з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги міста.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міськради.

У чемпіонаті взяли участь колективи: «Локомотив», «НВК 11», ВК «Луків», ДНЗ КЦПТО, «Газовик», «Київстар - Волошки» та «КЗ КДЮСШ». 

Усі ігри проводились за коловою системою і складалися з трьох обов’язкових партій. За кожну з них нараховувалось одне очко. Впроваджена нова схема нарахування балів внесла інтригу і тому до самого завершення чемпіонату залишалися сумніви щодо того, хто ж стане переможцем.

За підсумками третє місце посіла команда «КЗ КДЮСШ», друге – «Київстар-Волошки», а перше вибороли гравці «Локомотиву». 

На урочистому закритті змагань начальник відділу молоді, фізичної культури та спорту Ігор Семенюк вручив призерам та переможцям грамоти, медалі, а капітану «Локомотиву» – ще й кубок. 

Приємним моментом стало відзначення найуспішніших гравців: «Кращий атакуючий» – Ілля Дячук («Газовик»), «Кращий гравець» – Едуард Севенюк («Локомотив»), «Найуніверсальніший гравець» – Дмитро Райчук («Київстар - Волошки»), «Кращий ліберо» – Віталій Кашик («Київстар - Волошки»), «Кращий пасуючий» – Антон Хацюр («КЗ КДЮСШ»), «Кращий блокуючий» – Валерій Гарбар («Локомотив»), «Найстарший гравець» – Микола Тарасюк (ДНЗ КЦПТО). 

Чотири найсильніші команди вищої ліги: «Газовик», «КЗ КДЮСШ», «Київстар - Волошки» та «Локомотив» у березні продовжать боротьбу за перемогу у суперлізі з ВК «Ковель» та «FLG». 

 




Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром